2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki aryor Allah için.... her aradığında da bebeğe tam altın takıcam merak etme diye ekliyor ,ne merak etceksem allahım yarabbim...görende pırlanta set takıcak sanar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bbnmkıde işte 2.5 aydr kus ondn oncesnde su orcm bunu alcm bunu satcm konsyrdu:D:D işte hava hep hava bnlr sankı bnde muhtacm onlrn alcklrına yaa

bende acıktığımı hissetmiorum yaa
bi anda miğdeme kramp qirio o zaman anlıorum ki acıkmışım
bi anda acıkıyorum ve sanki yıllardır yemek yememişim qibi hissediorum kendimi laelaelaelaelae
ne tuhaf yaacokacimcoook

aynısı bende de var,birden acıkıyorum ve açlıktan miğdem bulanıp başım dönüyor,bir lokma atıyım geçiyor hemen

ayyyyy aynennnnnnnnnnnnnnnnn:gitme:

mrk etmeiş sevmeye gelnce gosterş olsn dıye mıllte karsı herksdn once atlarlar

çeyizde sadece bizim taraf vardı,bi gun gelipte yardım etmedi,iş bitti geldi,kasıla kasıla salona oturdu ve
oğlıumun evi dedi ve yeni eşyaların içinde sigarasını içti
o gunu hiç unutmuycam

bi gün bebeğin mobilyasından bahsediyoduk
-onu annanesi alır ben karışamam adet öle dedi

annemde
bizde adet anneye 5li,çocuğa künye yapılır dedi

zonnnk kaldı ole...

iyi demiş bzmklrde anama yaptrck gıbı geldı aaa hersyı alnsn faaln konsyrlrdı basta bend ekocama deıdm sakın annem alsn dıye beklyrlrsa boşuna beklmsnler ben kendım halldrm onlrdnda bişi beklmym dedım hasta ruhlular

çeyizde sadece bizim taraf vardı,bi gun gelipte yardım etmedi,iş bitti geldi,kasıla kasıla salona oturdu ve
o gunu hiç unutmuycam

aynen bizim çeyizdede sadece bzim taraf vardı
akşam qörümcemelrle qelip
öle baktılar eve nasıl olmus die
ne qıcıklar yaa:olmaz:
VURACAN KAFALARINA Bı TAVA :D

bbnmkıde işte 2.5 aydr kus ondn oncesnde su orcm bunu alcm bunu satcm konsyrdu:D:D işte hava hep hava bnlr sankı bnde muhtacm onlrn alcklrına yaa

kısss eltime çeyrek takmış yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana kendimi özel hissettirmeye çalışıyorkaydirigubbakcemile3

valla en yakın arkadaşımın kayınvalidesi ki hiç sevmiyorlar birbirlerini,,kadın emekli zümrüt set aldı gelinine....

bi gün bebeğin mobilyasından bahsediyoduk
-onu annanesi alır ben karışamam adet öle dedi

annemde
bizde adet anneye 5li,çocuğa künye yapılır dedi

zonnnk kaldı ole...

benim kayınvalideden ses seda çıkmıyor valla hamile kaldığından beri 1 defa aradı ama oğlunu düzenli olarak arıyor özellikle ayın 15 de ben hiçbirşey yapmasını istemiyorum kayınvalidemin bunu onada söyledim aldığın çorabı bile tekrar postalarım sana dedim eşimde benimle hem fikir çünkü düğünümüzde aldıkları mobilyaların ve altınların yani kısacası her masrafın parasını 6. ayımızda yüsüzlükle istediler bizde altınları sattık kredi çektik ödedik mazallah bebeğede ne getirirse geri ister eksik kalsın :roflol:

kıslarrrrrr aksama bir sürü yemek yapcam siz basladınız mııı bitiren varsa bana yardıma gelsin

oobnce sen bıze yardm etcn biz calısanlara daha işten eve gıtcz ev toplnck temzlnck yemeklr hazrlnck oooooooooooooooooo uzun iş:D

benim annişde tutturmuş bebişe künye yapcam die
ya yaptır tmm ama takmam diorum
çünkü erkeğe altın takmak caiz değil..
qümüş olsa hadi neyse ama ben oğluma altın takmam
erkeğe altın takmak haramm..:1shok:

küçük altına çevircem ben direk,oğlum olursayerimseniben

güneşimmmm kelimelerin arasındakiiii harfleriiiii yutma anacım git yemek ye..yok bazılarını anlıyomdaa bazılarııı uzun ugras gerektiriyokaydirigubbakcemile3

aynen bizim çeyizdede sadece bzim taraf vardı
akşam qörümcemelrle qelip
öle baktılar eve nasıl olmus die
ne qıcıklar yaa:olmaz:
VURACAN KAFALARINA Bİ TAVA :D

ah ahhhh 4 yıl geçti dün gibi aklımda...ne eltim ne göörümcem ne de kendisi geldi, zavallaı annecim tezelerim yaptı herbişeyi

kısss eltime çeyrek takmış yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana kendimi özel hissettirmeye çalışıyorkaydirigubbakcemile3

valla en yakın arkadaşımın kayınvalidesi ki hiç sevmiyorlar birbirlerini,,kadın emekli zümrüt set aldı gelinine....

sırf millet desin diye işte..:delphin:

o gunu hiç unutmuycam

boşve rya hepsı aynı halt bzmkılernde sıpaları sımsıyah ayaklarıyla krem koltklrn tepelrnde yattlr uydklr zıpldlrr:( bbide daha yokmu daha yokmu dıye esya aradılr eve esya sıgdıraamdm daha ols anere koycktm bılmym amaaaaaaaaaaaaaaaa offf cok doluym sanrm barı susaym:)

oobnce sen bıze yardm etcn biz calısanlara daha işten eve gıtcz ev toplnck temzlnck yemeklr hazrlnck oooooooooooooooooo uzun iş:D

bitirdigimdee yorgunluktan nallları dikmessem gelirimmmakannehir

ooo snnkınded eılerleme var ozmn ceyrkdn taama cıktysa:D:D

Back
X