- 28 Şubat 2008
- 6.908
- 34
- 358
- 35
- Konu Sahibi daemon
- #23.721
ne yazmıs ne yazmısssssenağlama
sen daha yazmadan ağlamaya başladın kız:roflol:
allah seni ne yapsın :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yazmıs ne yazmısssssenağlama
benimki aryor Allah için.... her aradığında da bebeğe tam altın takıcam merak etme diye ekliyor ,ne merak etceksem allahım yarabbim...görende pırlanta set takıcak sanar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende acıktığımı hissetmiorum yaa
bi anda miğdeme kramp qirio o zaman anlıorum ki acıkmışım
bi anda acıkıyorum ve sanki yıllardır yemek yememişim qibi hissediorum kendimi laelaelaelaelae
ne tuhaf yaacokacimcoook
aynısı bende de var,birden acıkıyorum ve açlıktan miğdem bulanıp başım dönüyor,bir lokma atıyım geçiyor hemen
mrk etmeiş sevmeye gelnce gosterş olsn dıye mıllte karsı herksdn once atlarlar
bi gün bebeğin mobilyasından bahsediyoduk
-onu annanesi alır ben karışamam adet öle dedi
annemde
bizde adet anneye 5li,çocuğa künye yapılır dedi
zonnnk kaldı ole...
çeyizde sadece bizim taraf vardı,bi gun gelipte yardım etmedi,iş bitti geldi,kasıla kasıla salona oturdu ve
oğlıumun evi dedi ve yeni eşyaların içinde sigarasını içti
o gunu hiç unutmuycam
bbnmkıde işte 2.5 aydr kus ondn oncesnde su orcm bunu alcm bunu satcm konsyrduişte hava hep hava bnlr sankı bnde muhtacm onlrn alcklrına yaa
bi gün bebeğin mobilyasından bahsediyoduk
-onu annanesi alır ben karışamam adet öle dedi
annemde
bizde adet anneye 5li,çocuğa künye yapılır dedi
zonnnk kaldı ole...
kıslarrrrrr aksama bir sürü yemek yapcam siz basladınız mııı bitiren varsa bana yardıma gelsin
benim annişde tutturmuş bebişe künye yapcam die
ya yaptır tmm ama takmam diorum
çünkü erkeğe altın takmak caiz değil..
qümüş olsa hadi neyse ama ben oğluma altın takmam
erkeğe altın takmak haramm..:1shok:
bbnmkıde işte 2.5 aydr kus ondn oncesnde su orcm bunu alcm bunu satcm konsyrduişte hava hep hava bnlr sankı bnde muhtacm onlrn alcklrına yaa
aynen bizim çeyizdede sadece bzim taraf vardı
akşam qörümcemelrle qelip
öle baktılar eve nasıl olmus die
ne qıcıklar yaalmaz:
VURACAN KAFALARINA Bİ TAVA![]()
kısss eltime çeyrek takmış yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana kendimi özel hissettirmeye çalışıyorkaydirigubbakcemile3
valla en yakın arkadaşımın kayınvalidesi ki hiç sevmiyorlar birbirlerini,,kadın emekli zümrüt set aldı gelinine....
çeyizde sadece bizim taraf vardı,bi gun gelipte yardım etmedi,iş bitti geldi,kasıla kasıla salona oturdu ve
oğlıumun evi dedi ve yeni eşyaların içinde sigarasını içti
o gunu hiç unutmuycam
oobnce sen bıze yardm etcn biz calısanlara daha işten eve gıtcz ev toplnck temzlnck yemeklr hazrlnck oooooooooooooooooo uzun iş![]()
kısss eltime çeyrek takmış yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana kendimi özel hissettirmeye çalışıyorkaydirigubbakcemile3
valla en yakın arkadaşımın kayınvalidesi ki hiç sevmiyorlar birbirlerini,,kadın emekli zümrüt set aldı gelinine....
heheheh hazr hem sınrlıym hem duyguslm cnm ondn![]()