2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım valla zorlada olsa buğün erken kalktım mamalaımı hazırladım evi sildim süpürdüm şimdi banyoya girip en son arayıda toplayı msonra söyle 1 saaat uyyayım kendime gelirim akşama dinç olmam lazım

aaah ah yeni jenarasyonun facebooku bilem var daha doğmadan,bizim kıçımıza bez bile yoktu

:roflol:anacımmm onların zamanı gelincede kendi cocouklugunu beyenmicek...bu hep böyle sürüyor galiba

aaah ah yeni jenarasyonun facebooku bilem var daha doğmadan,bizim kıçımıza bez bile yoktu
:roflol::roflol::roflol:
ben azcık uzancam sonra belkı daha ıyı hıssederım bı dus alır kuafore gıderım belkı
inşallah sözünde dur bari gece 12 ye kadar uyumada iyi dinlenmeler
biride bni kuaföre götürsünnn yeni yılaaa elektrikk carpmıs halimle girmek istemiyorum

ana ne tembelmişsiniz götürürüm ama saçından sürükleyerek kabul ediyorsan:roflol:

ya kızlar bişi anlatcam içime koydu baya dün kocişle bebişe yatak ve gardrop bakıyoduk fiyatları baya uygun şöle kullanışlı böle kullanışlı anlatıp durdum,açtım içleriniinceledim
nasıl hayatım
dedim
ohooo daha çoook vakit var dedi
cinlerimi tepeme çıkardı
şimdibu adam ilgisizmi
cidden çoookmu var

:roflol::roflol::roflol:

inşallah sözünde dur bari gece 12 ye kadar uyumada iyi dinlenmeler

ana ne tembelmişsiniz götürürüm ama saçından sürükleyerek kabul ediyorsan:roflol:

sen güccücük kızın sacından ne isitiyon:gitme:

ya kızlar bişi anlatcam içime koydu baya dün kocişle bebişe yatak ve gardrop bakıyoduk fiyatları baya uygun şöle kullanışlı böle kullanışlı anlatıp durdum,açtım içleriniinceledim
nasıl hayatım
dedim
cinlerimi tepeme çıkardı
şimdibu adam ilgisizmi
cidden çoookmu var

daha çok varr bekle biraz bi 7. ayımıza girelim az daha sabret bebişlerimiz bize tam tutunsun:olmaz:

cideen cok var canım yanlış anlama ama bu yatak işini biz son aya bırakıcaz sen paradan haber ver hazır gidip alıyon o gün gelip eve monte ediyorlar biraz daha bekleyelim şöyle hiç degilse bir 7. ayımızı dolduralım

nasıl hayatım
dedim
cinlerimi tepeme çıkardı
şimdibu adam ilgisizmi
cidden çoookmu var

bilmiyom bnm kayınvalidemde aynı seyi yapıyoo..herseye daha erken diyoo..sinirlerim bozuluoo

nasıl hayatım
dedim
cinlerimi tepeme çıkardı
şimdibu adam ilgisizmi
cidden çoookmu var

aslında evet hem çok var hemde az göz açıp kapayana dek geçer.birde şöyle bi durum var benim hala torunu 5.5 aylık doğdu daha 6.ayını tamamlamamıştı ve yaşıyor 3 ay hastanede yattı şimdi bir yaşında falan sanırım

hem herşey sonra herşey sonra ne zaman yetişecek bu kadar şey son bir aydır habirealış verişteyim yinede daha eksik listesini yarılayamadım bile son aylarda iyice ağırlaşıcam için son zamanlara bırakmak istemiyorum hiç bişi

aslında evet hem çok var hemde az göz açıp kapayana dek geçer.birde şöyle bi durum var benim hala torunu 5.5 aylık doğdu daha 6.ayını tamamlamamıştı ve yaşıyor 3 ay hastanede yattı şimdi bir yaşında falan sanırım

o zaman ben 2 ay sonra doğurmaya gideyim :dance:

Back
X