D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #23.981
kıskanç şeyy şu yosunlu poponun formunda ama kumral ten anla artık :dilcikar:
ya bu yosunlu popo muhabbetınden ben nıe bı haberımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıskanç şeyy şu yosunlu poponun formunda ama kumral ten anla artık :dilcikar:
heheeee piyango benim bilete vurursa sizi tanımıyom ha gaciler:roflol:
aaah ah yeni jenarasyonun facebooku bilem var daha doğmadan,bizim kıçımıza bez bile yoktu
:roflol::roflol::roflol:aaah ah yeni jenarasyonun facebooku bilem var daha doğmadan,bizim kıçımıza bez bile yoktu
inşallah sözünde dur bari gece 12 ye kadar uyumada iyi dinlenmelerben azcık uzancam sonra belkı daha ıyı hıssederım bı dus alır kuafore gıderım belkı
biride bni kuaföre götürsünnn yeni yılaaa elektrikk carpmıs halimle girmek istemiyorum
ya bu yosunlu popo muhabbetınden ben nıe bı haberımmm
:roflol::roflol::roflol:
inşallah sözünde dur bari gece 12 ye kadar uyumada iyi dinlenmeler
ana ne tembelmişsiniz götürürüm ama saçından sürükleyerek kabul ediyorsan:roflol:
ya kızlar bişi anlatcam içime koydu baya dün kocişle bebişe yatak ve gardrop bakıyoduk fiyatları baya uygun şöle kullanışlı böle kullanışlı anlatıp durdum,açtım içleriniinceledim
nasıl hayatım
dedim
ohooo daha çoook vakit var dedi
cinlerimi tepeme çıkardı
şimdibu adam ilgisizmi
cidden çoookmu var
sen güccücük kızın sacından ne isitiyon:gitme:
ya kızlar bişi anlatcam içime koydu baya dün kocişle bebişe yatak ve gardrop bakıyoduk fiyatları baya uygun şöle kullanışlı böle kullanışlı anlatıp durdum,açtım içleriniinceledim
nasıl hayatım
dedim
cinlerimi tepeme çıkardı
şimdibu adam ilgisizmi
cidden çoookmu var
nasıl hayatım
dedim
cinlerimi tepeme çıkardı
şimdibu adam ilgisizmi
cidden çoookmu var
senmisin gücücük :roflol::roflol:
heee yakındaa ben oglumu degil oglum bni karnında tasıyacak:roflol:
parmak gız seni:roflol::roflol:
aslında evet hem çok var hemde az göz açıp kapayana dek geçer.birde şöyle bi durum var benim hala torunu 5.5 aylık doğdu daha 6.ayını tamamlamamıştı ve yaşıyor 3 ay hastanede yattı şimdi bir yaşında falan sanırım
naniknanik
bugün patatesliiii börekte yaptın mı:jeyyar: