2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heh hoşgeldin yavrum

slm kızlar cumanız mübarek olsun. yeniyılınız kutlu olsun inşallah 2010 hepimiz için güzel bir yıl olur hepinizin düm dua ve dilekleri gerçekleşsin
ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli.

naptınız archimim, mhtp, SILA_M

nasıl geçti dün

az sonra gideceğim . temizlik yapayım dedim ev leş gibi olmuş.
kocamda evdeyken o süpürsün ben sileyim. elime böyle fırsat her zaman geçmiyor-tatlicadiarzu-

slm kızlar cumanız mübarek olsun. yeniyılınız kutlu olsun inşallah 2010 hepimiz için güzel bir yıl olur hepinizin düm dua ve dilekleri gerçekleşsin
ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli.

anaaam kıyamam çok geçmişolsun şekerim

az sonra gideceğim . temizlik yapayım dedim ev leş gibi olmuş.
kocamda evdeyken o süpürsün ben sileyim. elime böyle fırsat her zaman geçmiyor-tatlicadiarzu-

ben dün gece yaptırdım,belim çatlıyo artık yahu

geçmiş olsun...

nasıl geçti dün

dün kocemle dışarıda bir yemek yemedik . tabi kazıklandık yılbaşı olduğu için onu saymıyorum delikafadulden
sonra eve geldik kuruyemiş meyve suyu derken bir baktık saat 12 olmuş. tabi biz salak salak başka yerlere bakıyorduk anlamadık yeni yıla girdiğimizi :roflol:
sabahta biletimize 150 tl çıktığını öğrendik önce sevindik, sonra biletimizin çeyrek bilet olduğunu görüp üzüldük .

bu kadar yerimseniben

nasıl geçti dün

dün sıkıcı geçti canım..yeni yıla uyuyarak girdim..:((((
kayınvaldemin akrabalarıyla nette konuşmasını dinlemekten tv bile izlemedim bende yattım:((((((((

geçmiş olsun casper. karnın mı ağrıdı nasıl oldu ?? kanaman yoktur umarım.
doktorunun dediklerinden çıkma dinlen bolca. umarım çabucak atlatırsın.

bende malum kayyınvalidem ve ekürüsünü misafir ettim,gelenlerin 3 tanede çocuğu vardı,bir ara biri rahatsızlandı bayıldı yüreğim ağzıma geldi,öööle oturduk,güzelolan kısmı herkes gittikten sonra kocişle çektik pijamalrı baya bi gülcek malzeme oluşturduk kendimize(biiip)sonra uyumuşuz 2 gibi...

geçmiş olsun casper. karnın mı ağrıdı nasıl oldu ?? kanaman yoktur umarım.
doktorunun dediklerinden çıkma dinlen bolca. umarım çabucak atlatırsın.

çok sağol canım. kasık ağrılarım var iki tarafta ağrıyo sancıyo. allaha şükür kanamam yok.
aslında 15 gün önce doktora gittiğimde bana yürüyüş yapabilirsin başla artık demişti. bende arada yürüyodum 1 haftadırda hergün yürüdüm kendimi yormamaya çalıştım ama 1 saati buldu yürüyüşlerim. ağır gelmiş meğer.dün gittiğimdede çokmu ayakta kaldın dedi bende yok sadece yürüyüşlerimi yapıyorum dedi 1 saat falan diyicede aynen:1shok:böyle oldu doktor.ben yürü dediysem 15 dk oda eklemlerin çalışsın diye demiştim dedi. bana saat vermemiştiki ne biliyim ben. şimdilik dinleniyorum bir sorun olmaz inşallah

çok sağol canım. kasık ağrılarım var iki tarafta ağrıyo sancıyo. allaha şükür kanamam yok.
aslında 15 gün önce doktora gittiğimde bana yürüyüş yapabilirsin başla artık demişti. bende arada yürüyodum 1 haftadırda hergün yürüdüm kendimi yormamaya çalıştım ama 1 saati buldu yürüyüşlerim. ağır gelmiş meğer.dün gittiğimdede çokmu ayakta kaldın dedi bende yok sadece yürüyüşlerimi yapıyorum dedi 1 saat falan diyicede aynen:1shok:böyle oldu doktor.ben yürü dediysem 15 dk oda eklemlerin çalışsın diye demiştim dedi. bana saat vermemiştiki ne biliyim ben. şimdilik dinleniyorum bir sorun olmaz inşallah

dikkat et kendine. bende çok korkuyorum birşey olacak diye.
şu anda evi bile süpürmüyorum eşim süpürüyor. en ufak yorulmada hemen bel ağrılarım başlıyor çünkü.
bir doğursak da kurtulsak bu sıkıntılardan

uklaaaaaaaaaaaaaaaaŞeniz

Back
X