Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar cumanız mübarek olsun. yeniyılınız kutlu olsun inşallah 2010 hepimiz için güzel bir yıl olur hepinizin düm dua ve dilekleri gerçekleşsin
ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli.
az sonra gideceğim . temizlik yapayım dedim ev leş gibi olmuş.
kocamda evdeyken o süpürsün ben sileyim. elime böyle fırsat her zaman geçmiyor-tatlicadiarzu-
anaaam kıyamam çok geçmişolsun şekerim
slm kızlar cumanız mübarek olsun. yeniyılınız kutlu olsun inşallah 2010 hepimiz için güzel bir yıl olur hepinizin düm dua ve dilekleri gerçekleşsin
ben yeni yıla ağrılı girdim malesef . dün doktordaydım yatak istirahati verdi annemdeyim yatıyorum sürekli.
naptınız archimim, mhtp, SILA_M
nasıl geçti dün
naptınız archimim, mhtp, SILA_M
nasıl geçti dün
geçmiş olsun...
geçmiş olsun casper. karnın mı ağrıdı nasıl oldu ?? kanaman yoktur umarım.
doktorunun dediklerinden çıkma dinlen bolca. umarım çabucak atlatırsın.
çok sağol canım. kasık ağrılarım var iki tarafta ağrıyo sancıyo. allaha şükür kanamam yok.
aslında 15 gün önce doktora gittiğimde bana yürüyüş yapabilirsin başla artık demişti. bende arada yürüyodum 1 haftadırda hergün yürüdüm kendimi yormamaya çalıştım ama 1 saati buldu yürüyüşlerim. ağır gelmiş meğer.dün gittiğimdede çokmu ayakta kaldın dedi bende yok sadece yürüyüşlerimi yapıyorum dedi 1 saat falan diyicede aynen:1shok:böyle oldu doktor.ben yürü dediysem 15 dk oda eklemlerin çalışsın diye demiştim dedi. bana saat vermemiştiki ne biliyim ben. şimdilik dinleniyorum bir sorun olmaz inşallah
meraba güzel göbüşler nasılsınız bakalım bugün
meraba güzel göbüşler nasılsınız bakalım bugün