2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee ilacı şimdi gördüm şekerim..
valla bi toz vardı ama o da iyi gelmiyodu..
bizimki dış parazit damlası yapmışlardı enseden ilk geldiğinde, ancak oyle gecmişti.. ötekilerin hiç bi faydası olmamıştı valla..
ama yakında veteriner varsa onlar verir herhalde bişiler yaa

bugün temizlik var bizim evde kedimi de yıkayacam delikafadulden getir senin koca danayı da yıkayım archimim çok severim ben kedi yıkamayı

hee archimim in kedisini yıka da görelim bakalım o mu seni yıkayacak sen mi onu kaydirigubbakcemile3

bugün temizlik var bizim evde kedimi de yıkayacam delikafadulden getir senin koca danayı da yıkayım archimim çok severim ben kedi yıkamayı

ayy o vahşi yıkanmaz kucağıma bile alamıyorum tırmık manyağı yapıyor beni.
bir de suya girse parça pinçik eder bizi.:roflol:
bu arada ben hiç kedimi yıkamadım ama her gören pamuk gibi bu nasıl yıkıyorsun diye soruyor. sen de fazla yıkama derisi tahriş olur

veterinerlerde bi sprey var o çok iyi aslında döküyo bütün pireleri sersemletip. bu ense damlaları benim de bildiğim en etkili çözüm. eğer kendin yapabilirsen bauhous carrefour gibi mağazaların hayvan bölümünde de satılıyo o damlalardan . ayda bir yapıyosun enseden ya da yalayamayacağı bi yerden hafifce derisini çizerek kana karışması için bi de tüylere işte.

bu arada ben hiç kedimi yıkamadım ama her gören pamuk gibi bu nasıl yıkıyorsun diye soruyor. sen de fazla yıkama derisi tahriş olur

kız belkide sen yıkamamaktan
kedi pirelendi kaydirigubbakcemile3
pasaklı kaydirigubbakcemile3

iyi yalıyo kendini demekki..
ben de hiç yıkamıyorum, veteriner yıkamayın dedi..
bizimki de bembeyaz.. çünkü sürekli bi bacak havada şuh pozlar vererek yalanıyor

benim kedimi ne yazıkki yıkamak zorundayım. 3 yaşında aldım ben onu. bir evde kapalı bir odada tuvalet terbiyesi olmadan, doğru düzgün mama yiyemeden yaşamış mafoldumben ben aldığımda değil yalanmak ya da kedi kumu kullanmak oyun oynamayı bile bilmiyodu gariban. şimdi tuvalet terbiyesini verdik. öğrendi ama yine de bazen kum kabının önüne çişini yapıp üstüne basıyo. eski hayatındaki pislik yüzünden de dişleri iltahaplı yalanamıyo. öyle zamanlarda patilerini yıkıyorum zaten kendi özel şampuanı var. 2 ayda bir . eğer çiş yaparsa hemensırnaşık şey suyu çok seviyo zaten ben yıkarken öylece duruyo küvetin içinde. uzun süre yıkanmazsa banyodaki sabunlara sürünüp kendini boyayıp geliyo sabunlara :)

veterinerlerde bi sprey var o çok iyi aslında döküyo bütün pireleri sersemletip. bu ense damlaları benim de bildiğim en etkili çözüm. eğer kendin yapabilirsen bauhous carrefour gibi mağazaların hayvan bölümünde de satılıyo o damlalardan . ayda bir yapıyosun enseden ya da yalayamayacağı bi yerden hafifce derisini çizerek kana karışması için bi de tüylere işte.

tamam öyle yapayım bakayım marketlerde var mı ?? bende ilk aldığım zaman yaptırmıştım damlayı. aradan 1 sene geçti pirelendi tabi.

iyi yalıyo kendini demekki..
ben de hiç yıkamıyorum, veteriner yıkamayın dedi..
bizimki de bembeyaz.. çünkü sürekli bi bacak havada şuh pozlar vererek yalanıyor

hehehehe bizimde en güldüğümüz pozisyonu o. :roflol:
seksi hatun diye seviyorum o zaman kedimi.

çok acıktım mama yiyip geleyim
ne yesem onu da bilmiyorum ya:uhm:

benim kedimi ne yazıkki yıkamak zorundayım. 3 yaşında aldım ben onu. bir evde kapalı bir odada tuvalet terbiyesi olmadan, doğru düzgün mama yiyemeden yaşamış mafoldumben ben aldığımda değil yalanmak ya da kedi kumu kullanmak oyun oynamayı bile bilmiyodu gariban. şimdi tuvalet terbiyesini verdik. öğrendi ama yine de bazen kum kabının önüne çişini yapıp üstüne basıyo. eski hayatındaki pislik yüzünden de dişleri iltahaplı yalanamıyo. öyle zamanlarda patilerini yıkıyorum zaten kendi özel şampuanı var. 2 ayda bir . eğer çiş yaparsa hemensırnaşık şey suyu çok seviyo zaten ben yıkarken öylece duruyo küvetin içinde. uzun süre yıkanmazsa banyodaki sabunlara sürünüp kendini boyayıp geliyo sabunlara :)

ay yerim ben onu yaaaaaa kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

büyük marketlerde oluyo genelde. eğer ayrı hayvan bölümü varsa mutlaka vardır. 1 ya da 2 ayda bir yapılması gerekiyo. damlaya göre değişiyo. içindeki kağıdı bi okursunyerimseniben

ay yerim ben onu yaaaaaa kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

görsen kesin yersin. utanma duygusu olmadan her yerini elletebilen bir erkek açar gösterir bile hatta:roflol: bi de sarışınsan yandın :) sarışın hatunların kucağından inmez kendisi.
buz devri filminde bi kaplan vardı. diego diye. aynı onun gibi. ön dişleri gereğinden fazla uzun. çenesini severken insanın eline geliyo dişler.

görsen kesin yersin. utanma duygusu olmadan her yerini elletebilen bir erkek açar gösterir bile hatta:roflol: bi de sarışınsan yandın :) sarışın hatunların kucağından inmez kendisi.
buz devri filminde bi kaplan vardı. diego diye. aynı onun gibi. ön dişleri gereğinden fazla uzun. çenesini severken insanın eline geliyo dişler.

kaydirigubbakcemile3 evett buz devrini izlemiştim biliorum kaydirigubbakcemile3
saçlarımda yoğun sarı roflem var
zemuszemus
sever beni o zaman kesinn kaydirigubbakcemile3

ayy canım beniimm..
var mı resimleriii.. çok merak ettim..
bak benim kızım da profilimde albümü var.. pofuduk kızım delikafadulden

ya kızlar benim qöbeğimde çok kasılma falan oluyoo
qerilme çok oluyoo
rahatsız oluyorum
artık yavaş yavaş hareketlerim kısıtlanmaya başladı
eskisi qibi rahatca esnek hareketler yapamıyorum
:umursamaz:

ya kızlar benim qöbeğimde çok kasılma falan oluyoo
qerilme çok oluyoo
rahatsız oluyorum
artık yavaş yavaş hareketlerim kısıtlanmaya başladı
eskisi qibi rahatca esnek hareketler yapamıyorum
:umursamaz:
aynen tatliş benimde son 1-2 gündür öyle.. hissediyorum artık.. oturup kalkmak bile zor oluyo.. karnımın içi acıyo sanki

yok resimleri ama koyayım şimdi :) bulabilirsem nasıl albüm yapılıyo :) bakayım senin kıza belki beğenir benim yakuşuklu oğlum :D

eşimin arkadaşı geldi bi akşam yemeğe eşiyle beraber. eşi de sarışın bi bayan. kıza 2 dk rahat vermedi bütün gece tepesindeydi ::roflol:

yok resimleri ama koyayım şimdi :) bulabilirsem nasıl albüm yapılıyo :) bakayım senin kıza belki beğenir benim yakuşuklu oğlum :D

eşimin arkadaşı geldi bi akşam yemeğe eşiyle beraber. eşi de sarışın bi bayan. kıza 2 dk rahat vermedi bütün gece tepesindeydi ::roflol:

ayy canım benim yaa.. bende sarışınım valla beni de sever o zaman..
ay ay kızım çok güseldir benim görse hemen aşık bilem olur delikafadulden

aynen tatliş benimde son 1-2 gündür öyle.. hissediyorum artık.. oturup kalkmak bile zor oluyo.. karnımın içi acıyo sanki

evet canım benimde öyle oluyor
artık yavaş yavaş hamilelik moduna qiriyoruz yaa:CüvCüv:
qöbüşler çıktıkca qeriliyor kasılıyor ve hareketlerimiz kısıtlanıyor

Back
X