2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de cinsiyetin bulantılarla alakası yok.Benim arkadaşım değil kusma mide bulantısı bile yaşamadı ve kızı oldu.O yüzden ona göre tahminde bulunamıyorum..

selam kızlar 3lü test yaptıran varmı aranızda benım sonuçlar bugun gectı elıme doktor iyi dedı

bende az önce öğrendim.
hayrlı olsun canım. bu arada annen erkek tahmini mi yapıyordu sana ??

elhamranında kesin kızı olacaktır.
kızlar solladı geçti erkekleri
ay newrde kaldı bu kız 1 saat oldu gelemedı halen

bu arada senın yılbası vıdeona yorum yapamaıstım o gun gec gordum ama bayıldım ne guzel dans edıyosun sen öle
selam kızlar 3lü test yaptıran varmı aranızda benım sonuçlar bugun gectı elıme doktor iyi dedı

bende yaptırdım bı sorun gorunmuyor

:kedi: haklısın. 2 gundur eşim çalışıo evde bu yönden çok rahatım. ütü bilem yaptı. ahhh evlat sen nelere kadirsin dedim içimden. guzel kullanmak lazım bu gunleri :)

CNM BNM KUSMANIN BULANTIN NE KDR KOTU BİŞEY OLDGUNU BEN COK IYI BILIYORUM 3.5 AYDR SUREKLI KUSUYORUM belkdıe daha fazladr :( kabus gibi aksamları işten gelnce sadece yatıyrm wc yr bıle dermnm kalmıyor kusmaktan zaten kasıklrıma agrılar gırıyor:( eşim saolsun 4 aydr aksamlarıda mesaide camasırları yıkamaya atar asar utuler bulaşık yıkar .yerlerı supurur sıler toz alır aklınıza gelebılecke her işi yapıyor onn hakkını nasıl oderım bilmiyorm tam azaldı bulantılarm derken nazar degdı bugn 2 kere yıne kustum bu daha başlangıc sanrm off off bncede skaın solemeyın nazarr degıyor emınım:(:(

ukla nasıl oldun canım yıyebıldınmı bıseyler

ay newrde kaldı bu kız 1 saat oldu gelemedı halen

bu arada senın yılbası vıdeona yorum yapamaıstım o gun gec gordum ama bayıldım ne guzel dans edıyosun sen öle

bende yaptırdım bı sorun gorunmuyor

sositosositosositosositosositososito

o dans için çok çalıştık bebeğim :roflol: ünlü kareograflardan ders aldım.

bende az önce öğrendim.
hayrlı olsun canım. bu arada annen erkek tahmini mi yapıyordu sana ??

evet canım erkek diyordu
önce inanmadı, sonra bozuntuya vermeden biraz daha karnı büyüseydi kesin bilirdim diyor kaydirigubbakcemile3

kıslar ben ara yazıyorum size ama emin olun yakından takip ediyorum size sormak istediğim bişey var bende haziran annesi olucam inşallah yarın cinsiyet öğrenicem ama benim karın çevremde az kilo ver göbeğimde sivri erkek ihtimali yoğun amaaaa ben 1 kilo belki aldım yukarda arkadaşlar nerdeyse 10 kilodan bahsediyo ve şaşırdım bende çok yiyorum anormal bi durummu var bende ne dersiniz birde sizdede özellikle idrar yaparken kasık ağrıları oluyormu cevaplarsanız sevinirim öpüyorum sizi ve bebişlerinizi :))
valla ben 58 kilo ile başladım çok bulantım oldu benim halada devam ediyor 59 um hala karnım şiş ama kilomda bi değişikli yok, idrar sonrası ve yaparken ağrım benimde çok oluyor hatta bi süre de geçmiyor canım endileşelenecek bişey yok bence

kıslar ben ara yazıyorum size ama emin olun yakından takip ediyorum size sormak istediğim bişey var bende haziran annesi olucam inşallah yarın cinsiyet öğrenicem ama benim karın çevremde az kilo ver göbeğimde sivri erkek ihtimali yoğun amaaaa ben 1 kilo belki aldım yukarda arkadaşlar nerdeyse 10 kilodan bahsediyo ve şaşırdım bende çok yiyorum anormal bi durummu var bende ne dersiniz birde sizdede özellikle idrar yaparken kasık ağrıları oluyormu cevaplarsanız sevinirim öpüyorum sizi ve bebişlerinizi :))

cnm ne sorunu olacak bendaha 1 kılo aldım almadım bndede alım yok daha:D kaydirigubbakcemile2 dert ettign şeye bak

evet canım erkek diyordu
önce inanmadı, sonra bozuntuya vermeden biraz daha karnı büyüseydi kesin bilirdim diyor kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
benimde kızım olursa herhalde bizimkilerde renkten renge girerler.
erkek erkek diyip duruyorlar.

selam kızlar nasılsınız bende uzun zamandır giremiyordum gelişmelerden haberdar edin beni bakalım

e ne güzelll işte gözün aydınnn
bu arada stella ve gcc gözünüz aydın kızlarrr bebişlerinizi sağlıcakla alın kucakllarınızaaa

ukla nasıl oldun canım yıyebıldınmı bıseyler
yedim ama şimdi tuvalete gitmeye korkuyorum çıkarmamak içinn akannehir
kasık ağrım biraz azaldı gibi sardım bacaklarımı hırkayla felan..

Back
X