Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykumuzda gelmemişti ama kahvaltıyı çıkarınca en güzel şey uyumak anc öyle düzeliyorum. bugün 17 olduk ama hala çıkarıyorum 1-2 hafta daha diye diye kandırdılar beni ahanda hala geçmedi
kızlar acıktım ben yemege kaçarrrrrrrrrrrrrr
günaydın hanımlarrrrr
ayyyyyy kıyamam yaaa
dayanacan şekerim
ne yapalım
kızlar ne yiyonuz öğlende
ben ne yesem acep bilmiyomki
ay gercekten bende acıktım ya benım oglun sureklı acıkıyor gecelrı aclıktan uyuymaıyorum bıseyler yıyınce de hazımszılıktan uyuyamıyorum sureklı acıkıyorum ole kandıramaıyorumda bı oarca tıyım da agzıma dursun dıye am yokk meyve yıyorum yok ufak bı sandvıc yıyorum yok ıllla bı ogun yemem lazım napcam ben yaaamafoldumben
ay gercekten bende acıktım ya benım oglun sureklı acıkıyor gecelrı aclıktan uyuymaıyorum bıseyler yıyınce de hazımszılıktan uyuyamıyorum sureklı acıkıyorum ole kandıramaıyorumda bı oarca tıyım da agzıma dursun dıye am yokk meyve yıyorum yok ufak bı sandvıc yıyorum yok ıllla bı ogun yemem lazım napcam ben yaaamafoldumben
uyuyan güzel tünaydın canım
heheeeeee sana iyi şişmeler canım ben cumartesi dktra gittim 17+3 tüm ve hala 1 kilo almışım 56 yım yanii ee 55 le hamiş kaldım ama oğluşum gayet sağlıklııı sen şiş şiş ye ye afiyet şeker olsun löp löp et olsuhh:roflol:
anacım yemekten baska bısey yapamıyorumkııyarasın tosunuma
ye bacımmmm ye cokacimcoook
sus bee aldıgım kılolara ragmen halen 54 kıloyum canım ınsan zayıf olunca normalde aldıgı kılo problem olmuyo hıhhheheeeeee sana iyi şişmeler canım ben cumartesi dktra gittim 17+3 tüm ve hala 1 kilo almışım 56 yım yanii ee 55 le hamiş kaldım ama oğluşum gayet sağlıklııı sen şiş şiş ye ye afiyet şeker olsun löp löp et olsuhh:roflol:
doymuyokı tekrar acıkmaya fırsat kalsın aksamlaerı esım masayı kaldırıyo hemen sen yıne kaybettın kendını dıyeye yavrum ye yarasın bebiş acıkıyo demekki. benim gündüz sadece meyve yiyorum aralarda canım bişi istemiyo. zaten normal öğün bile midemde zor duruyor. ama akşam 11 de falan acıkıyorum yatmadan bende peynir ile etimek yiyorum bastırıyo çokda seviyorum gecede acıkmıyorum.
anacım yemekten baska bısey yapamıyorumkıı
sus bee aldıgım kılolara ragmen halen 54 kıloyum canım ınsan zayıf olunca normalde aldıgı kılo problem olmuyo hıhh
doymuyokı tekrar acıkmaya fırsat kalsın aksamlaerı esım masayı kaldırıyo hemen sen yıne kaybettın kendını dıye
slm kızar nasılsınız....
bişey sorucam size...eşim balık almış barbun.ama barbun dip balığı olduğu için yemekte tereddüt ediyorum..sizin bu kıonuda bilginiz var mkı??
hehehee bende artık yavaş yavaş kilo almaya başladım....
anacım yemekten baska bısey yapamıyorumkıı
sus bee aldıgım kılolara ragmen halen 54 kıloyum canım ınsan zayıf olunca normalde aldıgı kılo problem olmuyo hıhh
doymuyokı tekrar acıkmaya fırsat kalsın aksamlaerı esım masayı kaldırıyo hemen sen yıne kaybettın kendını dıye
daemoncum evet kırmızı olan balık..aslına bakarsan ben daha önce hiç yemedim..eşim iyi balık beslen deyip almış ama tereddüt ettim sorayım size dedim...