2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gece acıkınca bişey bulamassam meyva salatası yapıyrim arkadaşım dene çok iyi geliyor geçende ekmeğin arasına portakal koyup yedim bişey bulamadım ne yapayımmm:roflol:

ekmeğin arasına portakalmı!!!!kaydirigubbakcemile
baya acıkıyorsun ozamn heeeedelikafadulden delikafadulden

valla ben dedemin adını koyuyorum oğluşuma...daha evlemeden önce de hep öyle istiyordum ,eşimde bildiği için hiç başka isim arayışına girmedi açıkçası,eşim için kuranda geçmesi önemliydi sadece kemal de var :) gerçi geçen dedeme kızdım birşey için vazgeçicem isimden görürsünüz dedimmmm annemlere ...dedem hemen muz almış gelmiş ben seviyorum diyeeee ....ananemde bir kıskanç erkeğe denenin adını veriyorsan kızada benim adımı vericen diyoooooo, safiye ananemin adı :1no2:

safiye miikaydirigubbakcemile3 neyse oğluşun buyusun oğluşunun beğendiği isimleri söylersin oğlumun gönlü kalmasın de geç safiye mi kız kaldımı öyle isimlerr ay benim kayınvalidemin ismide nesibe iyiki kız değill

Bu arada kislar kilo durumlari ne alemde cok asiri kilo almayin sakin haaa ...
Ben simdiye kadar 4 kilo aldim.

Ben ilk oglusumda 25 kilo aldim tami tamina ve o kiloyu verene kadar neler cektim.
Dogumda en fazla 7-8 kilosu gidiyor geriye kalanlar size ona göre bu konuda agzi yanmis biri olarak uyarmak istedim.Gereksiz kalori almak yerine bebis icin gerekli vitaminleri alin.

adamcağız nasıl sevinmiş heves etmiş baksana. benim çocuğum torunuma benim adımı koyabilir.
hem ismimde güzel. gelin karşı çıkarsa döverim valla:roflol:

isim güzelse sorun yokta 'Safiye ismi nine ya da anne ismi gibi geliyor bana, sanki bebekte olmuyormuş gibiiii....sanki ananem 40 yaşında doğdu naniknaniknaniknanik

Bu arada kislar kilo durumlari ne alemde cok asiri kilo almayin sakin haaa ...
Ben simdiye kadar 4 kilo aldim.

Ben ilk oglusumda 25 kilo aldim tami tamina ve o kiloyu verene kadar neler cektim.
Dogumda en fazla 7-8 kilosu gidiyor geriye kalanlar size ona göre bu konuda agzi yanmis biri olarak uyarmak istedim.Gereksiz kalori almak yerine bebis icin gerekli vitaminleri alin.

valla haklısın da.ben çok dikkat ettiğim halde 9 kilo aldım..doğurana kadar kaç kilo olurum acaba...

ayyyyy arkadaşlar şimdi show haberde isledimm kocaelinde bir kadın küçücük bebeğinin boğazını kesip çöpe atmışşşşşşşş.........ya bu nasıl olabilir yaaaaaaaaaa,yavrum batteniyeye sarılıp atılmışşşş,nasıl kıyarsın be,bunlar insan olamaz yaaa

1 kilo aldım fazla söylemek istemiyorum kilomu özgecayla daemon karşımda çatlayacaklar da fazla zikretmeyeyim kilomuu:roflol:

Masallah canim cok az kilo almissin tebrikler valla :nazar::nazar::nazar:

ayyyyy arkadaşlar şimdi show haberde isledimm kocaelinde bir kadın küçücük bebeğinin boğazını kesip çöpe atmışşşşşşşş.........ya bu nasıl olabilir yaaaaaaaaaa,yavrum batteniyeye sarılıp atılmışşşş,nasıl kıyarsın be,bunlar insan olamaz yaaa
susss:oklava:

banane bananee.. siz koyun dilayı delikafadulden

özgecay son karar kızının ismi yağmurr tamam mı bereket diye kayınvaliden çağırmazsa torununu iyi isim yok su koyuverir hemen onu bana getir yumuşatayım bak benim kayınvalide beni aramıyordaa:roflol:

Nasil kiyabiliyorlar ya ufacik canlaraaaa :gitme:
Sonumuz nereye gidiyor Allahim hergun böyle canice ölüm haberler izlemiyorum ben uzun zamandir haberleri falannn ...

o ne bee suss kızz böyle şeylerle gelme bizee abooooo tövbe tövbe yanıyeregelesiciye anne olacak bide allah korkusuda yok vicdansız yaratık mafoldumben

özgecay son karar kızının ismi yağmurr tamam mı bereket diye kayınvaliden çağırmazsa torununu iyi isim yok su koyuverir hemen onu bana getir yumuşatayım bak benim kayınvalide beni aramıyordaa:roflol:
valla dedirtmeyecem hiiiç bişi artık ben..
yok artık anlasıldı bi tavrımı koymam gerek.. ööle her dediğine kulp takılır mı insanın ya deli mi ne.. kendi doğursun koysun

yok artık anlasıldı bi tavrımı koymam gerek.. ööle her dediğine kulp takılır mı insanın ya deli mi ne.. kendi doğursun koysun

ay daemona ne oldu kızz yanlışlıkla buzdolabınıda hobidigırtlak yapmasın :roflol:

kocana at topu ben öyle yapıyorum, emir istiyor diyorum ehuhehehee sesi soluğu çıkmıyor o zaman:dance:

Back
X