2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay yok ben senın oldugun yere getırmem oglumu arkadas falan olmasınlar senın oglunla:umursamaz:

mafoldumben oğluşum bu cümlelerini görmesin valla bunalıma girer bak oğluşumun gözlerini kapatıyorum ki bu yazdığını görmesin tamam ben oğluşuma söylerim tuğberk le oynama o bitli kakalıymış derim oğlumda zaten titiz biri tahammül edemez pasaklılara anası gibi unutur gider arkadaşınısenağlama

ya ıkı gundur gunduzlerı uyumaya calısıyorum dun gece dogru duzgun uyumadım esımde telın fısını cekem dıyo ama ben tam bole dalıyorum uykuya zınk telefon calıyo hıc umursamıyorum ısrarla arıyolar delı oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
telin sesini kıs eşine söyle uyuycam arama başkası ararsa da duymazsın zaten al eline bir kir kitap bak nasıl uykun geliyor:1ninca:

mafoldumben oğluşum bu cümlelerini görmesin valla bunalıma girer bak oğluşumun gözlerini kapatıyorum ki bu yazdığını görmesin tamam ben oğluşuma söylerim tuğberk le oynama o bitli kakalıymış derim oğlumda zaten titiz biri tahammül edemez pasaklılara anası gibi unutur gider arkadaşınısenağlama

hadi ordan asıl sen kendıne bak tembel ananın tembel oğluşu sen once kendı bıtlerını temızle cocuk dogustan bıtlı dogmasınkaydirigubbakcemile3

teeee 81. sıradayım :D:D:DDD::hulya:

telin sesini kıs eşine söyle uyuycam arama başkası ararsa da duymazsın zaten al eline bir kir kitap bak nasıl uykun geliyor:1ninca:

uykusuzlugu bana sorunn :( kabuslar görmekten uyuamıyorum. öok korkuyorum esim uyandırıyo benı kabus görürken napcam bilmiyorum. yanlız kalmaya cok kokruyoum:S bu sıralar... kitap mitap nafile :( u gece hele hiç uyumadım gözlerim şişti :S

uykusuzlugu bana sorunn :( kabuslar görmekten uyuamıyorum. öok korkuyorum esim uyandırıyo benı kabus görürken napcam bilmiyorum. yanlız kalmaya cok kokruyoum:S bu sıralar... kitap mitap nafile :( u gece hele hiç uyumadım gözlerim şişti :S
niye yalnızsın ki

slm arkadaşlar.yeni gelebildim.sabahtan sağlık ocağına gittim.tetenoz aşımı oldum.
ebeye dedim bide kan grubuma bakalım.biliyorum ama kontrol etmiş oluruz dedim.A RH+ bildiğim kan grubum A RH - çıktı.şaşırdık kaldık.bakalım yarın hastanede tekrar baktırcam.eğer yine - çıkarsa doktorumla görüşcem.
kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda yada bilgisi olan?

anaa şeydaa.. hayırlı olsun kızınn..
ayy haziran kız ayıııı kaydirigubbakcemile3
mayıs erkeklerini maafetcek bizim kızlar kaydirigubbakcemile3

bu arada az önce 23 yazmıştım, bu durumda 24 kız 19 erkek olduu vayy bee

ben listede yokum ama benim de kız (kesin olmamakla beraber doktor büyük ihtimal dedi cünkü )

ay gercekten bende acıktım ya benım oglun sureklı acıkıyor gecelrı aclıktan uyuymaıyorum bıseyler yıyınce de hazımszılıktan uyuyamıyorum sureklı acıkıyorum ole kandıramaıyorumda bı oarca tıyım da agzıma dursun dıye am yokk meyve yıyorum yok ufak bı sandvıc yıyorum yok ıllla bı ogun yemem lazım napcam ben yaaamafoldumben
ya kızlar benim canım sürekli tuzlu ayçekirdeği yemek istiyorrr bayılıyorum geçen kocaman (devasa boyuttta) aldım bitti 1 haftada bana kalsa 3 günde biter ya koçiş çıtır çıtır sesine uyuz oluyo kendisi çekirdek yemeyi sevmiyo :sinifsinif:ama benim canım aşırı derecede çekiyor bende gizli gizli küçük odaya gidip yiyorummm kızıyor daha faydalı birşey yesene diyeee uyuz işteeeeeeeeeeee ne olcak benim bu hali,mmm

hadi ordan asıl sen kendıne bak tembel ananın tembel oğluşu sen once kendı bıtlerını temızle cocuk dogustan bıtlı dogmasınkaydirigubbakcemile3
senağlamamafoldumben küstük sana teyze

evet bende kabus görüyorum daemonu yanii :roflol: özgecayda arkasına saklanıyor ama poposunun genişliğinden tanıyorum beni korkutuyorlarr:roflol:

heheeeeee sana iyi şişmeler canım ben cumartesi dktra gittim 17+3 tüm ve hala 1 kilo almışım 56 yım yanii ee 55 le hamiş kaldım ama oğluşum gayet sağlıklııı sen şiş şiş ye ye afiyet şeker olsun löp löp et olsuhh:roflol:
bende en son bir ay önce 59,500 düm dün tartıldım dr da 60,200 olmuşum dr iyi gidiyor devam dedi..zemuszemus

Back
X