2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ya senin kilo iyiymiş topikte 8 -9 c kilo alanlar varmış duymasınlar da bazılarııı:roflol:
açık konuşsana kıızııımmmmmmmmm
Ve ve veeeeee kızların ezici üstünlüğü için bir kız da benden. Yılbaşından 1 gün önce öğrendik ve yeni yıla kızımla birlikte girdikkkk... :lepi:
hayırlı olsun kızımız. canım sende yoksun ama lıstede bılgılerını verde ekleyeyım
:roflol::roflol::roflol::roflol: benim oğluşum köpektir kedidir olan evlere gelmez birkere
kızım ne dünürcülük pravosu resmen fredicilik oynuyorsunuz bana çocuklarda mazallah sizden esinlenip çaki bebek olmasınlarr:roflol::roflol: biz karar verdik oğluşumla allaha yakın bizden uzak olun :roflol::roflol:

benımde kopegım var ozgenınde kedısı getır senın oglusu onlarla oynasınlar ıste

hmm ben de geceleri yalnızsın sandım.
ay ben de gece yalnız yatmayı hiç sevmiyorum yaa..
kocamdan önce uyumak istersem koltukta sızıyorum sonra o yatarken beni yataga götürüyor..
böle bşi oldu bende de, yataga kocasız giremiyorum..
bide uyanırsam arada fln mutlaka adamı uyandırıp bana sarılsana diyorum yan dönüyorum sarılıyo garibim gecede kaç defa kaydirigubbakcemile3

kuzum benimkisi öle değil :S korkutmiim sizi zaten yeterince korkuyorum :S:S gece çişe bile eşimle gidiyorum saolsun elimden tutp götürüyo beni :((( atlatmam lazım bu dönemii :(

Ve ve veeeeee kızların ezici üstünlüğü için bir kız da benden. Yılbaşından 1 gün önce öğrendik ve yeni yıla kızımla birlikte girdikkkk... :lepi:

tebrikler canımm
gelsin kızlaarr bakalım

kan uyusmazlıgı bizde var ben a - esim ab+ :) sorun olurmu dedim doktora takip ediyo. her ay test verıo bununla ilgili.sanırım dogumdan sonra b iğne olucam ikinci cocuk için sorun oluyomus. ama artık tıp ilerledi.. endişelenme doktoruna danıs ben he ay soruyorum :)))

benim eşimde rh + .bakalım yarında yaptırayım yine aynı çıkarsa doktoruma sölicem.inşallah sorun yaşamayız.:Saruboceq:

şu püfürükçü komşum geliyo yine kesin bu defa kovucam yanımda sigara içerse yaa uuff bıktım bu kadından ya lafımda koymuyo ona anlamıyor kiii

açık konuşsana kıızııımmmmmmmmm

hayırlı olsun kızımız. canım sende yoksun ama lıstede bılgılerını verde ekleyeyım

benımde kopegım var ozgenınde kedısı getır senın oglusu onlarla oynasınlar ıste
niye gelmiyomus oğlusu bu bebişin, köpek kedi olan evlere :oklava:

şu püfürükçü komşum geliyo yine kesin bu defa kovucam yanımda sigara içerse yaa uuff bıktım bu kadından ya lafımda koymuyo ona anlamıyor kiii

hadı hadı sıkıstım kacıyorum desene senn

niye gelmiyomus oğlusu bu bebişin, köpek kedi olan evlere :oklava:

teyzesi zaten gelsekte siz bizi kovarsınız :kedi: baksana yerden yere vuruyosunuz bizi 2 kişiye 1 kişi hem boy olarak birleşseniz tamamdır kiloları birleştirmeye bile korkuyorum üstümüzden geçersiniz mazallah spatulayla kaldırırlar bizi biz küsük valla depresyondayız unutulduk aldatıldık teyzelerimizden ayrıldık çok yalnızızmafoldumbensenağlama

Çok teşekkürler arkadaşlar hepimiz inşallah sorunsuz alırız kucağımıza bebeklerimizi....

Daemon yaş 34 sat 5 eylül kilo 53 dt 12 haziran ve kızzzz
isim konusu muammaaa
opuyorumnanaktan
Eklersen sevinirim canım

hee yok çisem olmayacak büyük ihtimalle.. ondan vazgectik... kaynanam elhamra gibi çişli derler dedi etkiledi beni kaydirigubbakcemile3

ben yıllardır kızım olursa koyarım dediğim ismi koyacağım sanırım.. çünkü baska isimleri begensem de o isim hep aklımın bi ucunda kalıyor.. isim şu: Yağmur

YA BİZDE koçişimle Hande koyacağız kızımıza, ama sinir oldum dünn
en yakın arkadşımı müjde vermek için aradım önce aa kızmıymış tüh felan dedi sonrada isim söylemeye başladı bende dedim ki canım biz bu ismi koyacağızz aaa ne uyuz isim o isimdekiler hep kötü oluyor (hande yener,hande ataizi) ne alakaysa sanki ben doğurdum onalrı zaten ben pek sevmem o isimleri felan diye bi sürü laf etti benimde moralim bozuldu ama dedim canım biz bunu koyuyoruz kimseyede sormuyoruz zaten diye,
en yakın arkadaşım kardeşim gibi beni nasıl üzdü anlatamam...

teyzesi zaten gelsekte siz bizi kovarsınız :kedi: baksana yerden yere vuruyosunuz bizi 2 kişiye 1 kişi hem boy olarak birleşseniz tamamdır kiloları birleştirmeye bile korkuyorum üstümüzden geçersiniz mazallah spatulayla kaldırırlar bizi biz küsük valla depresyondayız unutulduk aldatıldık teyzelerimizden ayrıldık çok yalnızızmafoldumbensenağlama
hadi ordan..
köpek kedi olan evlere gelmez oğlusum dedin. ne varmış bizim evimizde :oklava:
hem biz geleni kovmayız... :dilcikar:
aman dikkat et de biz senin mimiklerin altında kalmayalım

YA BİZDE koçişimle Hande koyacağız kızımıza, ama sinir oldum dünn
en yakın arkadşımı müjde vermek için aradım önce aa kızmıymış tüh felan dedi sonrada isim söylemeye başladı bende dedim ki canım biz bu ismi koyacağızz aaa ne uyuz isim o isimdekiler hep kötü oluyor (hande yener,hande ataizi) ne alakaysa sanki ben doğurdum onalrı zaten ben pek sevmem o isimleri felan diye bi sürü laf etti benimde moralim bozuldu ama dedim canım biz bunu koyuyoruz kimseyede sormuyoruz zaten diye,
en yakın arkadaşım kardeşim gibi beni nasıl üzdü anlatamam...
canım öyle oluyo maalesef. en yakının olsa da söylediklerinin nasıl ve nereye gideceğini üzüp üzmeyeceğini düşünmüyorlar..
ayrıca benim çok sevdiğim bir arkadaşım var adı da hande ve mükemmel bi kız..
hiç takma valla sen begeniyorsan koy

Back
X