2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YA BİZDE koçişimle Hande koyacağız kızımıza, ama sinir oldum dünn
en yakın arkadşımı müjde vermek için aradım önce aa kızmıymış tüh felan dedi sonrada isim söylemeye başladı bende dedim ki canım biz bu ismi koyacağızz aaa ne uyuz isim o isimdekiler hep kötü oluyor (hande yener,hande ataizi) ne alakaysa sanki ben doğurdum onalrı zaten ben pek sevmem o isimleri felan diye bi sürü laf etti benimde moralim bozuldu ama dedim canım biz bunu koyuyoruz kimseyede sormuyoruz zaten diye,
en yakın arkadaşım kardeşim gibi beni nasıl üzdü anlatamam...

boşver ya ne takıyorsun saçmalamışşşş,valla benim oğluşum oluyor ama kıs olsun çamurdan olsun derler boşver sennn, Hande benimde çok sevdiğim bir isim değil ama sen sevdikten sonra olay bitmiştir,

teyzesi zaten gelsekte siz bizi kovarsınız :kedi: Baksana yerden yere vuruyosunuz bizi 2 kişiye 1 kişi hem boy olarak birleşseniz tamamdır kiloları birleştirmeye bile korkuyorum üstümüzden geçersiniz mazallah spatulayla kaldırırlar bizi biz küsük valla depresyondayız unutulduk aldatıldık teyzelerimizden ayrıldık çok yalnızızmafoldumbensenağlama

hem duygu somurusu yapıyo hem hala laf sokuyo bız evımıze gelenı kovmayız ama bıtlerını temızlemeden gelme tabi=))

hadi ordan..
köpek kedi olan evlere gelmez oğlusum dedin. ne varmış bizim evimizde :oklava:
hem biz geleni kovmayız... :dilcikar:
aman dikkat et de biz senin mimiklerin altında kalmayalım

bak bunu ciddi söylüyorum kız gerçekten mimikleri buyuk olanların sütü az mı oluyor öyle söylüyorlar burda yani benim mimikler buyuyo diye bebeğim sütsüz mü kalacak:uhm:

ben :kedi:zelzele gibi yada zilli gibi akannehir sadece elif koysann ne olcak yaw

anam anam dymasın elhamra.. şimdi gelince ilk diyeceği şey;
hande çiş gibi :umursamaz:
olacaktır kaydirigubbakcemile3

en yakın arkadşımı müjde vermek için aradım önce aa kızmıymış tüh felan dedi sonrada isim söylemeye başladı bende dedim ki canım biz bu ismi koyacağızz aaa ne uyuz isim o isimdekiler hep kötü oluyor (hande yener,hande ataizi) ne alakaysa sanki ben doğurdum onalrı zaten ben pek sevmem o isimleri felan diye bi sürü laf etti benimde moralim bozuldu ama dedim canım biz bunu koyuyoruz kimseyede sormuyoruz zaten diye,
AAMN CANIM HIC TAKMA KAFANA YA BOSVER SEN ESINLE VERMISSIN KARARINI HERKESE BEGENDIRMEYE CALISIRSAK YANDIKKK

bak bunu ciddi söylüyorum kız gerçekten mimikleri buyuk olanların sütü az mı oluyor öyle söylüyorlar burda yani benim mimikler buyuyo diye bebeğim sütsüz mü kalacak:uhm:
koca memikliiii... sen cocugu dogur ben senın elınden alıcam ben emzırırım onu

mimik ne ya? bildiğimiz mimik mi? yoksa memiş mi? ayyyy benim kafam karıştı:uhm:

sen üzülme sonucta senın nasıl hiissettiğin önemli. güzel bi isim :))) yakısır eminim kızınada :)))

valla hiç bi fikrim yok..
ama bi alaka göremedim ben

hoşbulduk canım.çok saol...garanti olsun diye haaftaya gidicez cinsiyetini öğrenmeye.ama içimden erkek gibi geliyo..hepimiz için hayırlısı olsun
kesin kızdır ozaman çoğumuz erkek hissediyordu hepimizinki kız çıktıkaydirigubbakcemile3

kesin kızdır ozaman çoğumuz erkek hissediyordu hepimizinki kız çıktıkaydirigubbakcemile3

ay evet yaa kaydirigubbakcemile3
ben de bu ctesi gidip cinsiyeti kesinleştircem delikafadulden

ben de arkadasıma hamile olduğumu söylüyorum o da bana neden daha evvel söylemedin diyor direk ilk kurdugu cümle bu olmuştuu:)insanlar bir alem..cok takılma canım içinden cıkamıyorsun.isim konusunda ise her kafadan ayrı bir ses cıkıyor yazıkkii etki altında kalmamak lazım..

AAMN CANIM HIC TAKMA KAFANA YA BOSVER SEN ESINLE VERMISSIN KARARINI HERKESE BEGENDIRMEYE CALISIRSAK YANDIKKK

koca memikliiii... sen cocugu dogur ben senın elınden alıcam ben emzırırım onu[/QUOTvalla ciddi söylüyorumm öyle söylendi burdaki komşulardan eğer böyleyse benim oğluşum valla yandııı

valla ne yalan söyleyeyim elifzel bana da böyle bi mağduriyet çağrıştırdı selzede gibi

Tabii içine sindiyse Elhamra nın diyecek bişey de yok

valla ben dedemin adını koyuyorum oğluşuma...daha evlemeden önce de hep öyle istiyordum ,eşimde bildiği için hiç başka isim arayışına girmedi açıkçası,eşim için kuranda geçmesi önemliydi sadece kemal de var :) gerçi geçen dedeme kızdım birşey için vazgeçicem isimden görürsünüz dedimmmm annemlere ...dedem hemen muz almış gelmiş ben seviyorum diyeeee ....ananemde bir kıskanç erkeğe denenin adını veriyorsan kızada benim adımı vericen diyoooooo, safiye ananemin adı :1no2:
kaydirigubbakcemile3benim babannemin adıda zürbiye bazen bende kızınca eşime kızıma bu ismi koycam idiyorum oda get beee diyor arkamdan:roflol:

Back
X