2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anammmmm fesat anam bu gacıııı.... fesat insanlar yemeği yermiş yemekte onları yermişş derler....yuhhh 3 tabak mantıııııdelikafadulden delikafadulden Çok üzgünüm çoook

anacım fesatla ne alakası var sende benim gibi sinirli olaydın ben 6:oklava: sene tedavi gördüm bu sinirimden dolayı evlendim ilaçlarımı bıraktım ala ala 1 kilo alıyorum kıskanıyorsunuz valla beni kış kış kem gözlerrr:nazar::nazar:

ukla sen calıs ben benımkınede senınkınede bakarım=) sut annesıde olurum senın kızın..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehehe ıste buldum hemen

süt annemmm benimmmm Şeniz

canım benim bünyem zaten kilo almaya müsait değil aşırı sinirli olduğum için bünye yakıyormuşş ben 1 oturuşta 1 koca ekmek bitiriyorum mantı desen 3 tabaktan aşağı yemem hamburgerle 3 taneyle doyuyorum ama 1 gram desen almıyorum zemuszemus

nası bi sinirdir o yarabbim akannehir kaydirigubbakcemile3

ay bi dakka ya çiş gibi diyen tatlı cadı mıydı yoksa kafamçokkarıştı

hatlar karıştı bende

:roflol: :roflol: :roflol:
anacım fesatla ne alakası var sende benim gibi sinirli olaydın ben 6:oklava: sene tedavi gördüm bu sinirimden dolayı evlendim ilaçlarımı bıraktım ala ala 1 kilo alıyorum kıskanıyorsunuz valla beni kış kış kem gözlerrr:nazar::nazar:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

slm arkadaşlar.yeni gelebildim.sabahtan sağlık ocağına gittim.tetenoz aşımı oldum.
ebeye dedim bide kan grubuma bakalım.biliyorum ama kontrol etmiş oluruz dedim.A RH+ bildiğim kan grubum A RH - çıktı.şaşırdık kaldık.bakalım yarın hastanede tekrar baktırcam.eğer yine - çıkarsa doktorumla görüşcem.
kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda yada bilgisi olan?
canım benimde bildiğim Brh + KAN Grubum hastanede bakılan testlerde brh- çıktı
dr um yenileyin kan uyuşmazlığı var sizde dedi bizde daha baktıramadık..

nası bi sinirdir o yarabbim akannehir kaydirigubbakcemile3

babamı erken kaybettim birtür şok geçirmişim dona kalmışım sonra kahkahalar atmışım anlatmak istemiyorum boşverin kızlar hayat devam etmek zorunda demi bebişlerimiz için ayaktayız dimdik :lepi:turkbayragi:enbuyukkk:

yok ya senin kilo iyiymiş topikte 8 -9 c kilo alanlar varmış duymasınlar da bazılarııı:roflol:
sen öyle ekmek arası portakal yersennn kaydirigubbakcemile3 millete çamır atma yevrummmm

babamı erken kaybettim birtür şok geçirmişim dona kalmışım sonra kahkahalar atmışım anlatmak istemiyorum boşverin kızlar hayat devam etmek zorunda demi bebişlerimiz için ayaktayız dimdik :lepi:turkbayragi:enbuyukkk:

canım başın sağolsun,kolay değildir tabiii....Allah bebişini sana bağışlasınnnn işallahhh

Yaww ben de daha 1 kilo aldım sadece hem de hiç kusmadım korkarım sonradan bir anda balon olacağımmm:bbo::bbo::bbo:

herşey bebişlerimiz içinnnn..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tamam canım kusura bakma yaa kapattık gitti o konuyu a.s

hmm ben de geceleri yalnızsın sandım.
ay ben de gece yalnız yatmayı hiç sevmiyorum yaa..
kocamdan önce uyumak istersem koltukta sızıyorum sonra o yatarken beni yataga götürüyor..
böle bşi oldu bende de, yataga kocasız giremiyorum..
bide uyanırsam arada fln mutlaka adamı uyandırıp bana sarılsana diyorum yan dönüyorum sarılıyo garibim gecede kaç defa kaydirigubbakcemile3
bende geceleri yanş 11 gibi koçişe diyor DATIRRRRRRRRRRRRRRRR BENİİİİ
adamceğide beni götürüyor yatırıyor kızlarımm diye severek uyutmaya çalışıyor ben de dalıyorum ben çabuk uyurum zatenn .... benimki gece boyu tv izliyor 2 gibi yatıyor ben wc ye kalkınca :roflol:bende onu yatırıyorum

Yaww ben de daha 1 kilo aldım sadece hem de hiç kusmadım korkarım sonradan bir anda balon olacağımmm:bbo::bbo::bbo:

ben çok çıkardım halada arada bir çıkartıyorum daha dün çıkardım o da işkembe gördüm diyee:sinifsinif:

Back
X