2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dur kız daha alası var baya zayıfladım bekarken kilo almak için lahmacunu ekmeğe sarıp yiyordum yinede banamısın demiyor ama ablamlar bir bardak su içseler kilo alıyorlardı sinir olurdumm:roflol:

evet bende oha dedim kendime hep ama dktrum ne kadarda yesen boş yapmam gereken
bulunduğum ortamdan çıkmam mış yani çevremi değiştirmem gerekiyormuş sonra eşimle tanıştım biraz kafam bozuktu o sıralar sağlıklı düşünemiyordum eşim evlenme teklifi etti kabul etmem için babasının ölmesini istedim çok saçma geliyor bana şimdi sonunda alttan girdi üsten çıktı 4 sene sonra kendimi nikah salonunda buldum evlendim iyikide evlenmişim çok iyi geldi kilo aldım artık gülüyordum şimdi hayatta en çok sevdiğim insan kayınpederim ama oğluşum pederin tahtına gözünü dikti kilo almaya başladım ortam değişti çühkü artık ilaçlarıda bıraktım laelaelaelaelael mutluyum arkama yaslandım çünkü eşime rasladımmm:lepi:

alkisalkisalkis

yazın en çok sevdiğim şey ekmek peynir karpuz ayy olsada yesem yaffffcokacimcoook

Kız bebiş sus yawww... Kendimi alacakaranlık kuşağında gibi hissttim demin banyoda karpuz şeklinde sabun var ona gözün kaydı uleyynn dedim canım çeker meker bakmayayım dedim. Daha üstünden 5 dakka geçmedi karpuz ekmek peynir diyon :oklava::oklava::oklava:

canım benim bünyem zaten kilo almaya müsait değil aşırı sinirli olduğum için bünye yakıyormuşş ben 1 oturuşta 1 koca ekmek bitiriyorum mantı desen 3 tabaktan aşağı yemem hamburgerle 3 taneyle doyuyorum ama 1 gram desen almıyorum zemuszemus
meaşallahhhhhh
hadi leynnn onlar yaşlanınca yağ selülit ve kilo olarak dönecektir kendini kandırma yevrummmm

YA BİZDE koçişimle Hande koyacağız kızımıza, ama sinir oldum dünn
en yakın arkadşımı müjde vermek için aradım önce aa kızmıymış tüh felan dedi sonrada isim söylemeye başladı bende dedim ki canım biz bu ismi koyacağızz aaa ne uyuz isim o isimdekiler hep kötü oluyor (hande yener,hande ataizi) ne alakaysa sanki ben doğurdum onalrı zaten ben pek sevmem o isimleri felan diye bi sürü laf etti benimde moralim bozuldu ama dedim canım biz bunu koyuyoruz kimseyede sormuyoruz zaten diye,
en yakın arkadaşım kardeşim gibi beni nasıl üzdü anlatamam...

ne patavatsız insanlar var yaaa bide bunu en yakın arkadaşın sölüyo pesss doğrusu

bende de kan uyuşmazlığı var arkadaşlar benimki 0- eşimin A+ offf şimdiden korkuyorum bebişde bir sorun çıkarsa diye ama genelde 2.bebekde sorun çıkıyormuş.

Kız bebiş sus yawww... Kendimi alacakaranlık kuşağında gibi hissttim demin banyoda karpuz şeklinde sabun var ona gözün kaydı uleyynn dedim canım çeker meker bakmayayım dedim. Daha üstünden 5 dakka geçmedi karpuz ekmek peynir diyon :oklava::oklava::oklava:

anacım daemonda üzüm dedi ona niye kızmıyonn ama harbi güzel oluyo ha ııııııımmmmmmm olsada yesek acaba bulunur mu varmıdır :uhm:

babamı erken kaybettim birtür şok geçirmişim dona kalmışım sonra kahkahalar atmışım anlatmak istemiyorum boşverin kızlar hayat devam etmek zorunda demi bebişlerimiz için ayaktayız dimdik :lepi:turkbayragi:enbuyukkk:
bende babamı erken kaybetimm
kapat bu konuyu canım boşverr:gitme:

anacım daemonda üzüm dedi ona niye kızmıyonn ama harbi güzel oluyo ha ııııııımmmmmmm olsada yesek acaba bulunur mu varmıdır :uhm:

Yavrucumm üzümü sevmem ki...

Ama sen içimi okudun benim tam ben de aklımdan geçirirken bu arada sanırım İran dan falan geliyor bulunabilir yani ...

Back
X