- Konu Sahibi daemon
- #40.541
ben geldiiim özge bizde de tarhana çorbası pırasa ve soslu makarna ile cacık vardı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melmea ne balığı yaptın canikom
gel kuşummben geldiiim özge bizde de tarhana çorbası pırasa ve soslu makarna ile cacık vardı :)
ben geldiiim özge bizde de tarhana çorbası pırasa ve soslu makarna ile cacık vardı :)
ayy ne kdr güsel yaa :lepi:
offf offfffffffffbilmiyorumkismile
onu seviyom, bide mezgit bide palamut bide tekir seviyoom.Çupra canım
Salatayı da hazırladım şimdi
melmea ne yaptı bılmıyomda..
bızım buralarda sazan kokuyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gel kuşumm
ayy ne zamandır canım cacık istiyo valla bak yarın ben de yapiimm
hem çok faydalı bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3Balıkları kokusundan ayırd edebiliyomusun ki ? Hepsi bana aynı kokuyor
Balıkları kokusundan ayırd edebiliyomusun ki ? Hepsi bana aynı kokuyor
evet benım oglum ıcın yapılmıs hepiciği
offf offfffffffff
hosgeldın
onu seviyom, bide mezgit bide palamut bide tekir seviyoom.
aslında balık sevmem ama bunlar içilerinde en yiyebildiklerim
afiyet ossuunnn
sende benı anlamzsan kım anlıycak bılmıyorum kiidaeee oflamaa banaaa mafoldumben
aslında salatalık yememek lazım mevsimi değil su anda ama ben cok seviyorum cacık.o nedenle yapıyorum kayınvalidem diyorki marulla yapardık biz kışın cacığı öyle yapsana denemedim ama düşüncesi bi tuhaf geldiiiii :sinifsinif:
marulla mı :bbo:aslında salatalık yememek lazım mevsimi değil su anda ama ben cok seviyorum cacık.o nedenle yapıyorum kayınvalidem diyorki marulla yapardık biz kışın cacığı öyle yapsana denemedim ama düşüncesi bi tuhaf geldiiiii :sinifsinif:
yok tatları ayıt ediyorumTatlarını mı ayırt ediyorsun yoksa kılçıklı kılçıksız diye mi ayırıyorsun?
tamam tamam bayanssulusmilesende benı anlamzsan kım anlıycak bılmıyorum kii
semizotu cacıgı favorimm:lepi:
yok tatları ayıt ediyorum
nedense öbür balıkları yemek hiçç zevk vermiyo
sende benı anlamzsan kım anlıycak bılmıyorum kii
semizotu cacıgı favorimm:lepi:
büyükleri yemek bide daha kolay o yüzden de seviyorum sempatiksalakcinniHadi yaa, benim demek ki denizle alakalı damak zevkim yok, hepsi ayıymış gibi geliyor