• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok anacım kocamda içerdeki odada bilgisayarında kendi forumunda fln takılıyo sempatiksalakcinni
ben de yalnız sayılırım yane sempatiksalakcinni

hahaha o da erkekler kulubüne mi üye yoksa
evde yanlız olmakta hiç çekilmiyor. yakınımda kimse de yok ki çaya gideyim

benim ki beleşe çalışıyor . 1 hafta gündüz , 1 hafta gece gidiyor işe.
şimdi neyse de birkaç ay sonra yanlız ne yapacağım bilmiyorum :çok üzgünüm:

Ben de onu düşünüyorum, herhalde anneme gel bizde kal dicem. O da babamdan ayrı kalamıyor :(

aynen para lazım..
hele bugün bişi öğrendim bizim işyerinin doğum iznindeki ücret politikasıynan ilgili akannehir
düşüp bayılcektim.. akannehir
ama burda annatamam buluşmada artık..

kız archi gelcen dimi bu sefer sempatiksalakcinni

geleceğim inşallah. geleceğim demeye de korkuyorum diğer sefer çok heyecanlanmıştım olmadı ya bunda da aynı şey olacak diye korkuyorum

neymiş ücret politikası merak ettim. kızım da merak etmiş tekmeliyor :1rolleyes:

Kızlar size ii muhabbetler, benim çok belim ağrıyor, uzanayım biraz

bende bugün çok yoruldum yaa
neyse gelince kocamı 1-2 ısırdım böle patakladım fln açıldım böle bi rahatladım aklinialirimsmile

geleceğim inşallah. geleceğim demeye de korkuyorum diğer sefer çok heyecanlanmıştım olmadı ya bunda da aynı şey olacak diye korkuyorum

neymiş ücret politikası merak ettim. kızım da merak etmiş tekmeliyor :1rolleyes:
tamam gel aklinialirimsmile

yaw sorma çok fena bişi..
ama yasak bişi o nedennen burdan annatamıyom..
kısaca ben doğum iznindeykene battık sempatiksalakcinni

Ben de onu düşünüyorum, herhalde anneme gel bizde kal dicem. O da babamdan ayrı kalamıyor :(

benim annem uzakta. kaynanam daha yakın o da sağolsun evini bırakıp bir yere gelemez. sonra kaçırırlar falan :oklava:

ayy kötü öle de yaa
buhdan sonra he mi böle çalışcakmış kocan ya

evet bundan sonra böyle çalışacak gibi ama pek istemiyor. ben yanlızım çünkü hemde en ihtiyacım olduğu zamanda .
zaten işinden de memnun değil bakalım ne olacak.

pembemavi canım sen izlemiyon mu tv
benim karsımda da garfield acık, kanal d de veriyor, arada bakıyom kaydirigubbakcemile3

bende aşkı memnu var sandım garfield çıktı.
zaten evde bir tane garfield var onunla kavga ediyorum. ördüğüm patikleri bulup dişlemiş azman
geberticem onu:mymeka:

bende bugün çok yoruldum yaa
neyse gelince kocamı 1-2 ısırdım böle patakladım fln açıldım böle bi rahatladım aklinialirimsmile

ben de cok yoruldum bugün özgeeee yaaa mafoldumben ama kocam da yorulmus pataklayamadım onu cunku bana yemek yaptı mutfagı da ben toplarım sen keyfine bak dedii nası pataklıyımkii bilmiyorumkismile

bende aşkı memnu var sandım garfield çıktı.
zaten evde bir tane garfield var onunla kavga ediyorum. ördüğüm patikleri bulup dişlemiş azman
geberticem onu:mymeka:
ay o garfield değil psikofield kaydirigubbakcemile3

ben de cok yoruldum bugün özgeeee yaaa mafoldumben ama kocam da yorulmus pataklayamadım onu cunku bana yemek yaptı mutfagı da ben toplarım sen keyfine bak dedii nası pataklıyımkii bilmiyorumkismile
ayy benimki de öle yapsa ben de pataklamazdım haklısın bilmiyorumkismile

selam kızlar bende dr randevusundayım şu an
bi bakıyım dedim size sıramı bekliyorum :)))

Back
X