Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sızdede sankı boyle adet olacakmıs gıbı sancı oluyormu boyle arada
bişey sorcam sizdede nefes darlığı oluyomu gece sabaha kadar gezdim daralıyorum bide ben fazla kilo almadım 4.aydan sonra aldım 4 kilo şuana kadar normalmi acaba patlıycam sanki offffffakannehir
ya çok anlayışsızlar ne yardım etmesii..Canim misafirlerin sana gelmesini istiyorsa,
ozaman yapsin butun hazirliklari, gelsin evini de temizlesin.
Hizmette de yardimci olsun sende caylarini tut.
Eee bunlari da yapmayacagina gore kessin cenesini otursun yerine.
ya naz yapmadığımı benim eşim bilio ya o bana yetercanım boşver ya ne gideceksin bebeğinden kıymetli mi diğerleri.
ben görümcemin nişanına bile gitmedim. kaynanam gelirsin taksiyle götürürüz seni dedi , doktor da kaynanamın yanında kızdı ne nişanı diye. sonra sesi kesildi.
insanlar naz yapıyormuş gibi düşünüyorlar, ama umrumda olmaz. seninde umrunda olmasın bu bebeği sen taşıyorsun o değil
bak sinirlendim gene Çok üzgünüm çoook
tatlıcadı canım liyadora var 2010 temmuz annelerinde
onunla görüşsene
aynı problem vardı onda da
daemoncum sıkma canını sende. varsa arkadaşın komşun falan onlara git kafanı dağıt durma evde
bende evde yanlızken çok bunalıyordum herşeye ağlıyordum, birileri gelince geçiyordu sıkıntılarım.
bişey sorcam sizdede nefes darlığı oluyomu gece sabaha kadar gezdim daralıyorum bide ben fazla kilo almadım 4.aydan sonra aldım 4 kilo şuana kadar normalmi acaba patlıycam sanki offffffakannehir
bende sancı değilde biraz iş yaptığımda belim çıkıcak gibi oluyo hareket edemiyorum:1no2:kızlar sızdede sankı boyle adet olacakmıs gıbı sancı oluyormu boyle arada
öyle bırı yok ne yazıkkıı
bugun 22 hafta bitiyo 23 giriyorumcanım sen kac aylıksın bızle aynıysan ager nefes darlıgı ıcın daha cok erken degılmı psıkolojık olmasın.
hımm o zaman durum değişir . sen çayı koy biz gelelim sana yerimseniben
bugun 22 hafta bitiyo 23 giriyorum
bilmiyorum valla burnum tıkanıyo nefes alamıyorum panik yapıyorum burun kanaması var bide bende yok yok![]()
:teselli:
kandırma beni:sinifsinif:
cnm acayıp kötü bişi bende bugece bagrrk uyandım be okuz kocam hıcbırnde kalkamadı agladm hep gece sanırım normalmış benıde odaya kılıtleyıp oldurmeye calısyrlardı falan acaba ben acıktamı yattımne olcak bu kabuslr yaaa
insanın tum gununu olumsuz etkılyr dımı
kızlar karartmayalım içimizi yaa
aaa neden böle oldu bugünn
2 eğlencektik şurda
hem bana tanımadıgım birinden şu avatar resmimdeki patikler geldi şimdi
Babaları farklı ikizler tıp dünyasını şaşırttı - Hürriyet
kadına bakın aynı gün hem sevgilisinden hem de eşinden hamile kalmış ve ikiz bebeği olmuş..bir sevgiliden biri kocadan...
Babaları farklı ikizler tıp dünyasını şaşırttı - Hürriyet
kadına bakın aynı gün hem sevgilisinden hem de eşinden hamile kalmış ve ikiz bebeği olmuş..bir sevgiliden biri kocadan...