2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burun kanaması gebelıkte bazı kısılerde gorulur dıye okumustum .bence nefes darlıgı ıcın erken o son aylarda olur.son 1 ıkı ay gıbı .ama sen yınede dr sor tabıkı.burun tıkanıklıgına baglıda olabılır bence.
evet cnm dr görüştüm burun kanaması normal dedi çok olmamak suretiyle haftaya ultrason çektircem ö zamana geçmesse söyliycem 2 gündür yaşıyorum zaten bu darlığı:sinifsinif:

kızlar sormayın bende rüyalarımda korkuyorum....bütün gün etkileniyorum....

aynı durumdayım ben de. her gece manyak rüyalar görüyorum, her gece ayrı bir aksiyon filminde oynuyor gibiyim. İşin kötüsü ben bir de konuşuyorum. eşim sabah anlatıyor gülüyoruz bayaa...

ben hamile kalmadan önce gördüğüm rüyalardan yorulurdum çok rüya görürdüm.
hamile kaldım tersine döndü herşey.şimdi hatırlamıyorum gördüklerimi. zaten korkmakta istemiyorum rüyalarla ,eşim zaten gece çalışıyor yanlızım. bir uyansam daha uyuyamam

özge hanım niçin böle buzdolabı gibiler bugün acaba bi sorun bakalım kızlar

hiç güsel değil patikler
masamın üstünde durmuyo öle kapıya karşı
genel müdür yardımcım da az önce geldiğinde bayılmadı patiklere
:icecream:

ihihihihi kıs şımarcam haopuyorumnanaktan

Afiyet olsun herkese, löp löp et olsun kuzulara.

Kesin hormonlardan canım, ben de rüyamda Çok güzel hareketler bunlar'dan Ersin Korkut'u doğurduğumu görmüştüm. Kabus gibiydi. Ama rüyamda da isyan edemiyordum. Allah'ım böyle verdiyse bi sebebi vardır diyordum. Sonra emzirdikçe o çocuk öyle bir güzelleşti ki, esmer güzeli oldu. Bunu da tam anlamadım çünkü ailemizde herkes açık tenli ve açık renk saçlı.
ersinmiii:roflol:

biraz önce çok güzel bir mail geldi, yeni doğan fotoğrafları. hem ağladım, hem güldüm bakarken. (hamilelikle birlikte öğrendiğim yeni bir olay bu, aynı anda hem ağlayıp hem gülebiliyorum !) isteyen olursa özelden mail adresini yollasın göndereyim.

ya benimde dün kaynanam aradı eşimin halaları bana qelicekmiş oturmaya
Anne dedim kusura bakma kabul edemem ben çok rahatsızım nasıl hizmetlerini yapayım..
Kaynanamda kızdı bana yeni köye yeni adetler qetiriosun da bişey olmaz doktorun anlamıyo
bişeyin yok senin. yok bilmem ne falan bende sinirden kudurdum tabi
ya ne qıcık insan bunlar yaa :oklava:
ben ilk düşüğümü yaparken onun evindeydim kanamam qelince bana o zaman demişti ki
düşmemiştir bebeğin olur öle üstüne qörüyosundur demişti
eğer ben onu dinleyip dr qitmeseydim bebeğimin düştüğünden bile haberim olmucaktı
ben hayatımda bunlar kadar danqalak insan qörmedim
dünden beri kayannam benle konuşmuyoo
ya eşimin halaları da 1 tane 2 tane değllr ki
qelirken çoluk çocuk qelin kız torun ne varsa peşlerinde qetiriolar
biliorum bi qelince evimde 15 kişiden fazla kişi olarak qeliceker
ben onların hizmetini nasıl yapayım yaa :uhm:
şimdi kaynanama qeliceklermiş bana qelemiolar diyee
kaynanam beni çağırmadı bile..
sizce napim kızlar qideyimmi kaynanama??????
bence gitme, gidersen laf sokarlar gezmeye geliyosun misafir kabul etmiyosun diye yat dinlen evinde kulağını kapa boşver

dÜn 5. Ayımıda doldurdum.
6. Ayına baŞladı bebĞımm..

bence gitme canım..rahatsızım dediğin için gidersen bak bak kabul etmedi ama geziyo derler...hem gidince laflar canını sıkacağına duymazsın kafan rahat eder...yat evinde boşverrrrr
aynı şeyi yazmışızz:roflol:

biraz önce çok güzel bir mail geldi, yeni doğan fotoğrafları. hem ağladım, hem güldüm bakarken. (hamilelikle birlikte öğrendiğim yeni bir olay bu, aynı anda hem ağlayıp hem gülebiliyorum !) isteyen olursa özelden mail adresini yollasın göndereyim.
yolladım sempatiksalakcinni

dÜn 5. Ayımıda doldurdum.
6. Ayına baŞladı bebĞİmm..
aman da amaaann bak sevin işte.. çogu gitti azı kaldı

canım boşver ya ne gideceksin bebeğinden kıymetli mi diğerleri.
ben görümcemin nişanına bile gitmedim. kaynanam gelirsin taksiyle götürürüz seni dedi , doktor da kaynanamın yanında kızdı ne nişanı diye. sonra sesi kesildi.
insanlar naz yapıyormuş gibi düşünüyorlar, ama umrumda olmaz. seninde umrunda olmasın bu bebeği sen taşıyorsun o değil

bak sinirlendim gene Çok üzgünüm çoook
bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde eşimin kuzeninin düğünü vardı eşime dedim ben gelmeyeceğim saatlerce bangır bangır müzik birde sandelye üstünde gece 2 lere kadar oturamam zaten salon düğününden de nefret ederim dedim oda anlayışla karşıladı, eşimde düğüne gidince k.validemler nerde neden gelmedi deyin oda rahatsız demiş ozaman daha kimse bilmiyordu, şimdide bişeye ısrar etmiyolar hiç..

bişey sorcam sizdede nefes darlığı oluyomu gece sabaha kadar gezdim daralıyorum bide ben fazla kilo almadım 4.aydan sonra aldım 4 kilo şuana kadar normalmi acaba patlıycam sanki offffffakannehir
evat banada oluyor arada birde hala gribim geçmedi offf 2 hafta olcak yaaa
bende 4 kilo almışım dr gayet iyi dedi

Back
X