2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uklacığım anneannenin dayısı ciddi ciddi sırtına iğne mi batırmış, yoksa bir deyim mi bu? Anneannenin nasıl kemikleri yokmuş? Evden neden çıkamamış? Sizinkiler kimi çalıştırmış evde? Pardon yaaa, ben anlamadım :utangac:

melmea senin anneannen sana bu hikayeyi anlatmamış belli
bu alkarısı denen zatı muhterem ancak bir tarafına iğne batırılınca yakalanırmış. yakalanınca da yakalandığı kişi ona serbest bırakana kadar köle isaura gibi evde çalışırmış.
ve yakalandığı kişinin 7 sülalesine de uğramazmış.

şimdi uklaların al karısı 7 sülalenin geçmesini bekliyor atak yapmak için :roflol:

bu hikayenin aynısı sanırım her yerde varkaydirigubbakcemile3 benimde anneannem anlatır aynı olayı.
ben inanmıyorum öyle şeylere. düşünsene hep bize mi al basıyor . yurtdışında dünya alem doğuruyor onlara al karıları uğramıyor mu ??
yok anam aşerme bile sadece türklerde var:roflol:

dÜn 5. Ayımıda doldurdum.
6. Ayına baŞladı bebĞİmm..

daemon canım bende senin gibi düşünüyordum. ama dr um uyardı. gebelikte bir ayı 4,5 haftadan hesaplamak lazımmış. 6 aya 27 haftalıkken girecez. daha yeni 5 aya girdik sayılırmış.

bu alkarısı denen zatı muhterem ancak bir tarafına iğne batırılınca yakalanırmış. yakalanınca da yakalandığı kişi ona serbest bırakana kadar köle isaura gibi evde çalışırmış.

şimdi uklaların al karısı 7 sülalenin geçmesini bekliyor atak yapmak için :roflol:

ben bu kadar detaylı bi hikaye duymamıştım hiç.. doğum yapanı korkuturlar felan diye duymuştuum ama bu ilginç ve de ürkünçmüş kafamçokkarıştı

Uklacığım anneannenin dayısı ciddi ciddi sırtına iğne mi batırmış, yoksa bir deyim mi bu? Anneannenin nasıl kemikleri yokmuş? Evden neden çıkamamış? Sizinkiler kimi çalıştırmış evde? Pardon yaaa, ben anlamadım :utangac:
hamileyken anneanneme al basmış alkarısı derler bizde ona, canlı bişey insanla hayvan arası töbe töbe 3 harflilerden anneannemin dayısıda bunu görmüş alkarısının sırtına iğne saplamış bu alkarısı insan olmadığı için normal kemikleri yokmuş yani elini sırtına götüremişyormuş iğneyi çıkarmak için, bizimkilerde bunu evde çalıştırmışlar hizmetçi gibi 1 hafta sonra buda beni serbest bırakın 7 sülalenizin hamilesine dokunmam diye hikaye bu yanikaydirigubbakcemile3

yok anam aşerme bile sadece türklerde var:roflol:

ahaha evet ya herşey bizde nedense.delikafadulden

ben bu kadar detaylı bi hikaye duymamıştım hiç.. doğum yapanı korkuturlar felan diye duymuştuum ama bu ilginç ve de ürkünçmüş kafamçokkarıştı

yok be korkmayın hepsi hikaye işte. ben böyle konuşuyorum ya akşam bir de bana gelirmiş.eyvahedigeldismile

aman boşver ya herkes herşey için bahane bulabilir. bende görümcemin nişanına gimedim. nişandan bir gün önce de altın alacağım diye kuyumcuya gidip geldim az daha kanamadan kaybedecektim bebeğimi.
önce büyükler büyüklüğünü bilecek ki küçüklerden saygı görsünler.

kesınlıkle cnm olaylar cıktıgnda esımde aynen öle dedı herkes once buyklugunu bılsın dedı:)

heh aynen böle iştesüprizzzzz

daemon canım bende senin gibi düşünüyordum. ama dr um uyardı. gebelikte bir ayı 4,5 haftadan hesaplamak lazımmış. 6 aya 27 haftalıkken girecez. daha yeni 5 aya girdik sayılırmış.
zaten bende 4.5 haftadan hesaladım. sat 28 agustos tam 30 ar gunden hesaplanınca bugun ayın 29 u ıste 5 ay bıttı
bizim salonamı gelceniz kız yoksabilmiyorumkismile

cıxbilmiyorumkismile

Valla da anlatmadı, ilk defa sizden duydum al karasını. Bu demek gebe lohusa öcüsü gibi bişey.

kızlarr size konularla alakasız bişey soracağım.. biz bebiş için bişeyler bakmaya başladık da.. :ecrin_bebek: ben listeler yaptım felan.. anne-kayınvalideler neleri alıyo?? ya da alıyo mu?? kayınvalidemler arabasını aldı geçen hafta opuyorumnanaktan annemde odasını alacağım diyo ama koskoca oda çok pahalı bizim de durumumuz var, onları da üzmek istemiyorum hevesleri kırılmasın diye.. bilmiyorumkismile genel geçer bişey yoktur tabi ama aşağı yukarı kim neler size ya da alacak yerimseniben

akannehir ay ne dionuss sizzz takip edemedim ama merak ettim anlamadım da

kızlarr size konularla alakasız bişey soracağım.. biz bebiş için bişeyler bakmaya başladık da.. :ecrin_bebek: ben listeler yaptım felan.. anne-kayınvalideler neleri alıyo?? ya da alıyo mu?? kayınvalidemler arabasını aldı geçen hafta opuyorumnanaktan annemde odasını alacağım diyo ama koskoca oda çok pahalı bizim de durumumuz var, onları da üzmek istemiyorum hevesleri kırılmasın diye.. bilmiyorumkismile genel geçer bişey yoktur tabi ama aşağı yukarı kim neler size ya da alacak yerimseniben
kımse bişi almıycakmafoldumben
ay bende bugün sana onu yazacakdım yewrum keyifsiz olunca dimedimm
haftaya gidelimmi cumartesi nedersin??

tmm canım yarın degıl bı dahakı cumartesı dımı olur olur..

Back
X