2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bişi sorcam gerçi elhamra bilir belki bunu duyduysa emla dıye bişi varmısss aldırcagın yerlere surup beklıyormussn sonra agdanı yapınca hıc acımıyormus varmı böle bişiii yaaa duyanınız varmı?

evt canım eczaneden alabilirsin biraz pahalı bir krem uyuşturuyor ağdadan önce veya lazerden önce kullanmayı öneriyorlar

aman derler mi hiç gözlerini para bürümüş çogunun..
ooh doğumda ssk ya ödeme yapmıyo bize yapmıyo
ohhh valla
ben de doğumdan sonra burada calışmayı düşünmüyorum

Aslında böylesini şikayet etmek gerek, maaşları asgari ücret üzerinden gösteriyor diye.

hello kızlar
ben geldiiiim
Geçmişi şöyle yarım yamalak okudumda kayınvalideler çekiştiriliş bakıyorum. Bizde 20-30 sene sonra kaynana olcaz
-tatlicadiarzu-

kızlar bişi sorcam gerçi elhamra bilir belki bunu duyduysa emla dıye bişi varmısss aldırcagın yerlere surup beklıyormussn sonra agdanı yapınca hıc acımıyormus varmı böle bişiii yaaa duyanınız varmı?

valla biz çatır çatır yoluyoz hiç duyadımbilmiyorumkismile

ilk cocuk için genelde kız tarafı yapar bebeğin çeyizini derler ama sonucta bizim kayınvalidemlerin ilk torunu ve zaten kızı da yok kaydirigubbakcemile3 benim kıza yapsın çeyizi ama nerdeeeeeeeee annem yapacak herseyini simdiden bir yığın masraf yaptı zaten oda parasını da verdi

bizimde aynen öle
3 erkek kardeş eşim ama
bize zırnık koklatmazlar herşeyi hep annem yapar

lülülülülülü

tımam ama ösgeyı alma uklaynan beni timam mı

evet duydum ama ben kullanmadım heç..

özgeyi almıcam zten
ona kin besledim ben
çünkü o benle bugün hiiiç ilgilenmedi
havalara girdi ünlü oluncamafoldumben

lülülülülülü

tımam ama ösgeyı alma uklaynan beni timam mı

evet duydum ama ben kullanmadım heç..

hadıya duyunca cok sevındım cunku suan acıya dayanamıyorum bennn ama acaba hamıleleree zararlımıııııııııııııı bide orası var:(

ben kullanıyordum, evet biraz pahalı ama ssk karşılıyor
bidahaki kontrolüne gittiğinde yazdır kadın doğum doktoruna
etkili ve güzel, ama herkeste aynı derece uyuşturmuyormuş haberin olsun
ilk başlarda ağdaya giderken sürerdim, sonrada lazere giderken sürdüm, gerçekten çok etkili

valla biz çatır çatır yoluyoz hiç duyadımbilmiyorumkismile

ya bend eyoluyordum eskıden sımdı korkuyrm agda yapmaya dayanamıym ben:( ühüüüüü
zaten gelcm ya sızın oraya nezaman yolm duserse:) artık:(

Leach bu resimler çok çirkin yaa, bizimkiler de ilk doğduklarında böyle şebeğe mi benzicekler acep?

[yok be korkmayın hepsi hikaye işte. ben böyle konuşuyorum ya akşam bir de bana gelirmiş.eyvahedigeldismile[/QUOTE]
YOK be o doğurunca oluyor lohusaykenesempatiksalakcinni

özgeyi almıcam zten
ona kin besledim ben
çünkü o benle bugün hiiiç ilgilenmedi
havalara girdi ünlü oluncamafoldumben
ay beni dışladılar
gidiyom ben
katlanamam böle bişiyeee
mafoldumben :çok üzgünüm:

Back
X