2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anaaa sen anteplimisin kısssssssss ben ekimde ordaydım cok güzeldi esim oralı benim o kilisli gerci de dayılar falan antepte orda kaldım 4-5 gün falan hmm gene gelesim varyerimseniben

gel kıss bu sefer yavrunla gelirsin inş.[/QUOTE]

evt insallah canım

kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrasona gıren varmı aranızda bunu doktor ıstegındemı yapıyorsunuz kendınızmı istiyorsunuz.benım doktorum istemedı böle bişey ama aradım sordum 4 boyutlu ultrason 100 tl miş acaba orda girsemmi yoksa baska yerede sorsammki yaaa bende cd ye kaydettrmek ıstıyorum bebeeeeeeeeeemiii:(
benim drun ulturason alti zaten 4 boyutlu dünürr
ama dr um başka bir göz daha görsün hani, benim görmedğim bişey varsa baksın dedi bende 11 şubatta büyük ihtimal yaptırcam

aslında dediğin gibi eklemek de zor da bizde eşimde özellikle kurt var gibi duramıyoz kaydirigubbakcemile anca bu kadar durdurabildim kendimi.. Allah herkesin gönlüne göre versin heves işte :1rolleyes:
bizimki de tutturmuş gs hastane çıkışıyla çıkıcakmış.. :oklava: neyseki şimdilik ikna ettim, al ama hastanede onla durmasın sonra giydiririz diye :umursamaz: forma asacakmış ama ondan vazgeçmedi :oklava: gerçi buda yeter inşallah kararını değiştirmez..:Saruboceq:

bende dedimm bebek maçamı gidiyorr..bembeyaz harika bi hastane çıkışı alırım dedim ama..ozamanda kırılıyoo
bide bayrak veririz bebelere çocuklar maç havasında çıkar hastanedenkaydirigubbakcemile5

çok detaylı şeyler yok tabi mothercare gibi değil.. bu arada mothercarede de indirim var.. ama tarz şeyleri var.. badyler, kazaklar var çok güzellerrr.. hele kızlara bi elbiseler varrr içimm gittii zemuszemus arkadaşlara falan almayı düşündüm a.s çok erken biliyorum ama ben kot ceket aldım tabi büyük aldım.. bady falan aldım.. yerimseniben

hım saglıkla gıysın inşşş fotolarını cek koy sende bakarz

bende dedimm bebek maçamı gidiyorr..bembeyaz harika bi hastane çıkışı alırım dedim ama..ozamanda kırılıyoo
bide bayrak veririz bebelere çocuklar maç havasında çıkar hastanedenkaydirigubbakcemile5

:roflol: daha doğuştan çocukları fanatikmiş havasına sokuyolar ki sonra değiştiremesinler takımlarını yerimseniben eşim küçükken fenerliymiş mesela annem anlatıyo ama kanıtlayamıyo hiç öyle bi fotoğrafı falan da yok.. şimdi babamla ikisi inkar ediyo doğuştan gslı diye sırnaşık şey

hoşbulduk teşekkür ederim
ücretler nasıl orada ben normal doğum istiyorum tabi ne olacağı belli olmaz muayene ücreti ne kadar ben şimdiye kadar nisa hastanesine gitmiştim ama yeni bosnada bize çok uzak olduğu yeni bi yer arıyorum
canım sen ne taraftasın ben anadolu yakasındayım
muayeneye gitmiyorum medipole, abim medipolde dr benim o yüzden orda yapcam dr gelecek doğuma medipole, medipolde 35 tl muayene ücreti bildiğim kadarıyla

benim drun ulturason alti zaten 4 boyutlu dünürr
ama dr um başka bir göz daha görsün hani, benim görmedğim bişey varsa baksın dedi bende 11 şubatta büyük ihtimal yaptırcam

hımmm annadım işte bende kararsızm doktorum baska doktora baktırdıgıma alınmasın:):) bendemi başka doktora gıtsem oyyoyyy oyanlş anlr bu yanlş anlr ztn hep öle hayatm karardı:):)olumunekankayizsmiledelikafadulden:delphin:

kızlar konak doğum evinde ayrıntılı ultrasona cd yapıyolarmı
cevap verin banaaabilmiyorumkismile

şu cd olayını çok istiyorum ama bayan dr olması şartıyla arıyorum oyuzden bulmam zor oluyoalsanaalsanasmile

ay kızlar yagmur adına gmail de hesap açtım.
kocama da mail attım bir kaç tane
babaaa
babaaaaa ekle beniii
babaaaaaaaaaa dediiimmmmm

fln diye.. kaydirigubbakcemile3
o da cevap yazmış şimdi

Kız ne var sus bakiiim :)

Seviyom seni minik bebiş :)

ay cok duygulandım yaa :gitme:

konakta yapılıyomu bilmiyorum ama şifada yapılıyodur hem orda birsürü bayan kadındogum doktoru var :ecrin_bebek:

gazi hastanesndede vardı bayan doktor ama bilginz olsn kıslar

kızlar konak doğum evinde ayrıntılı ultrasona cd yapıyolarmı
cevap verin banaaabilmiyorumkismile

ben son gidişimde dr bana cd yaptı ama hepsi resim.. video gibi de cekiyo mu :çok üzgünüm: gelirken getir istersen üstüne devam edebiliriz bundan sonrakileri dedii bilmiyorumkismile

konakta yapılıyomu bilmiyorum ama şifada yapılıyodur hem orda birsürü bayan kadındogum doktoru var :ecrin_bebek:

ben zaten doğumuda şifada düşünüyorum ama
maalesef çok saçma bi sistem var orda
kontrollerde bayan dra gidiyosun ama seni ultrasona altkata yolluyo ve ultrasonda erkek dr var oyuzden cd olayı iptal orda

neden bayan doktorrrrrr yaaa

ben kapalıyım yavrum bayan tercih ediyorum rahatsız oluyorum

hımmm annadım işte bende kararsızm doktorum baska doktora baktırdıgıma alınmasın:):) bendemi başka doktora gıtsem oyyoyyy oyanlş anlr bu yanlş anlr ztn hep öle hayatm karardı:):)olumunekankayizsmiledelikafadulden:delphin:
kıss zaten dr dedi başka dr baksın diye onlar ayrıntılı bakıyor ya

ay kızlar yagmur adına gmail de hesap açtım.
kocama da mail attım bir kaç tane
babaaa
babaaaaa ekle beniii
babaaaaaaaaaa dediiimmmmm

fln diye.. kaydirigubbakcemile3
o da cevap yazmış şimdi

Kız ne var sus bakiiim :)

Seviyom seni minik bebiş :)

ay cok duygulandım yaa :gitme:

:teselli: ben de acıcam bi isim bulabilsem kızımaaabilmiyorumkismile

Back
X