Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn...
daeee sende mi taşınıyooonn..
hade hepberaber taşınalım..
topikcek aynı apartmana taşınalım delikafadulden
BİZ DE ÖLE CANIM..özge geçmişi okuyamadım.naptınız ev işini?buldunuz sanırım.dün bizde bulduk.anlaştık.bugün sözleşmeyi hazırlıcaklar inşallah.içimize sindi.şimdiki evimizede çok yakın.2 apartman arkası hemen
BİZ DE ÖLE CANIM..
şimdiki evimizden 500 mt ilerde bulduk.. içi falan sıfırdan yapılmış çok süper bir ev..
kirasını da indirdi adam biraz, bizi sevdi de..
e hamilelik de işe yaradı tabi eheheh..
acayip içime sindi benim de valla..
2-3 haftaya taşınacaz inşallah...
ya bizim de 28 inde buluşma var insallah o haftay adenk gelmez valla çok kötü olur.. o hafta taşınırsak çünkü anneler fln bize yardıma gelir.. ben de onlar evde çalışırken hayatta dışarı çıkamammm eyvahedigeldismile
hadi bakalım hayırlısı olsun canım..biz hemen taşıncaz allah nasip ederse.annemler geliyo yarın 2-3 günde toplanırız.büyük eşyaları zaten ellemicez şirket ayarlıcak onları.haftasonuna inşallah taşınalım diyoruz.
günaydın sinemis
bende olmuyokızlarrr bişi sorcam yaa.sizde de oluyomu aynı şey?ara ara bebişim sanki göbeğimin sağ veya sol tarafına toplanıyor.resmen çıkıntı oluşuyo orda.eşim bile dışardan fark ediyor.ağrı falan bişi olmuyo.1 dk falan öle kalıyo sonra düzeliyo.geçen hafta gittiğimde doktora da sormayı unuttum.var mı böle bişi yaşayan?
kızlarrr bişi sorcam yaa.sizde de oluyomu aynı şey?ara ara bebişim sanki göbeğimin sağ veya sol tarafına toplanıyor.resmen çıkıntı oluşuyo orda.eşim bile dışardan fark ediyor.ağrı falan bişi olmuyo.1 dk falan öle kalıyo sonra düzeliyo.geçen hafta gittiğimde doktora da sormayı unuttum.var mı böle bişi yaşayan?
kızlarrr bişi sorcam yaa.sizde de oluyomu aynı şey?ara ara bebişim sanki göbeğimin sağ veya sol tarafına toplanıyor.resmen çıkıntı oluşuyo orda.eşim bile dışardan fark ediyor.ağrı falan bişi olmuyo.1 dk falan öle kalıyo sonra düzeliyo.geçen hafta gittiğimde doktora da sormayı unuttum.var mı böle bişi yaşayan?
günaydın canım hoşgeldin nasılsın![]()