2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim alcak eksik hiçbişim kalmadı allaha şükür artık keyf olsun diye gezer farklı bişi bulursam ilginç falan onları alırım kızıma.herşeyi tamam.geçen hafta odasınıda aldım kurdum yerleştirdim oda almayı düşünmüyordum 1 yaşına kadar park beşik almıştım dayanamadım odada aldım çok güzel oldu eşyalarınıda yerleştirdim

özgeçay canım ev bulmuşsunuz hayırlı uğurlu olsun bebişin yeni evine gelecek hayırlısı ile sağlık mutluluk huzur içinde oturursunuz inşallah canım

saol canım verdıgın bılgı ıcın dr um bana sabah ac gel dedı o zaman 12 den sonra bısey yemeyıp saat 9 10 gıbı kan alsalar yeterlı olurmu kı.

İşte belki o çok bile olabilir bu nedenle kaç saat açlıkla gideceğini sor mesela saat 12 den sonra yeme 8 de yaptır diyebilir. Bu arada özel hastanede yaptırmayacaksanız yanınızda limon götürün. Çünkü o glikoz limonsuz çok iç bayıyor. Ama özeldekiler zaten içine limon sıkıyor o zaman tadı limonata gibi oluyor.

ukla ve daemon çarşının anasını ağlatmışsınız kız. hem güzel hemde ekonomik bir alışveriş olmuş anladığıma göre ama çarşıda başkalarına bişi bırakmamışsınız kız. bebişleriniz güle güle kullansın inşallah aldıklarınızı

aaaa yok yok var eksiğim kapı süsü bebek şekeri falan ama onlarada isim yazdırcam daha belli diilki ismi ben hala isim bulamadım kızıma

slm kızlar yeni kalktım hiç bulanmıyan midem bulandı sabah sabah nedir böyle anamadım akşam banyo yapmıştım üşüttümm sanırım şimdide burnum tıkalı galiba grip oluyorumm off ya öksürük bitti grip başladıı

bu arada kramp giren arkadaişım bol bol muz yeee

benim alcak eksik hiçbişim kalmadı allaha şükür artık keyf olsun diye gezer farklı bişi bulursam ilginç falan onları alırım kızıma.herşeyi tamam.geçen hafta odasınıda aldım kurdum yerleştirdim oda almayı düşünmüyordum 1 yaşına kadar park beşik almıştım dayanamadım odada aldım çok güzel oldu eşyalarınıda yerleştirdim

oooooooo şimdiden bitmiş ne güzel hayırlı olsun canım. güle güle kullanırsınız inşallah canım. resmini çekde bizde görelim canım

oyy ne güzel yaaa
bende taçdan nevresim takımı aldım c.tesi daeyle eminönünden
1215430577080579b.jpg

bunu opuyorumnanaktan

aşıdan bahsedilmiş geçmişte benimde aşı zamanım geldi ama erteleyip duruyorum yaptırmak istemiyorum ben aşıdan iğneden vs çok korkarım eyvahedigeldismile

İşte belki o çok bile olabilir bu nedenle kaç saat açlıkla gideceğini sor mesela saat 12 den sonra yeme 8 de yaptır diyebilir. Bu arada özel hastanede yaptırmayacaksanız yanınızda limon götürün. Çünkü o glikoz limonsuz çok iç bayıyor. Ama özeldekiler zaten içine limon sıkıyor o zaman tadı limonata gibi oluyor.

saat sekız tam aslında dımı evet yaa.ozele gıdıyorum canım ama ben yınede goturıyım yanımda baymasın benı.saol canım valla cok ıyı oldu bılmem .ıyıkı soyledın.opuyorumnanaktan

ya dün bizde baktık eşimle ama çok ağırlar ya 8 kilo sırf arabalar tek başımıza onları çıkaramayız kızlar hafif birşeyler bakıyorum ama bulamıyorum akannehir

Canım ben chicco dan memnun kaldım ama model ismini hatırlamıyorum gerçi chicco travel set bir modelde var sanırım. Çok ağır değil ayrıca her türlü bagaja sığıyor özellikle ön tekerlekleri tekli hani yan yana ikili tekerlekler vardır ya onlardan değil araya taş sıkışma durumu olmaz böylece. Birde biliyorsun ben mclaren almaya karar vermiştim onlar çok hafif ama hiçbir modelinde ön barı yok yani bebeği kemerle bağlıyorsun ayrıca önünde bir set yok. Bu nedenle mclarenden vazgeçtim. Alırken bu özelliklere dikkat et sende ayrıca birçok modelde oturma kısmı tamamen yatmıyor bebek arabada uyursa oturur pozisyonda uyumak zorunda kalıyor buda önemli aklında olsun.

slm kızlar yeni kalktım hiç bulanmıyan midem bulandı sabah sabah nedir böyle anamadım akşam banyo yapmıştım üşüttümm sanırım şimdide burnum tıkalı galiba grip oluyorumm off ya öksürük bitti grip başladıı

bu arada kramp giren arkadaişım bol bol muz yeee

geçmiş olsun cnm aman dikkat etttt

sağol canımmm amiiinnnnnnn

Şeniz

sen hiç geçmişi okumuyon mu :mymeka:

yaufffff az önce sordummm heralde biri bana geçmişe gitme dedi napimmmmm
bende dinledimmm gitmediiimmm

yok şaka şak o nedenkle değil de geçmişe gitmek zorluyooo birasçıkkk

Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri a.s Zeynepcim geçmiş olsun ve sonucun iyi çıkmış çok şükür gözünaydın.Özgecim yeni evin hayırlı olsun,yağmurla güzel günlerde oturun inşallah.Uzun zamandır yoktum aslında geçmişi okumaktan yazmaya fırsatım olmadı pek desem daha doğru olur ama sonunda bitirdim :) veeee uzun zamandır büyük zevkle ördüğüm battaniyemizi de bitirdim sizile paylaşmak istedim
hpim1011c.jpg

hpim1010f.jpg

nasıl olmuş?

sağol canım
üstümden nasıl bir yük kalktı nasıl rahatladım şu ev konusunda anlatamam
inşallah bebiş de sağlıkla doğar da
o evde onun kokusunu da duymak nasip olur

inş canım allah huzur saglık versin bak okdr sınrlendın ogun ama sonu guzel bitmiş cok sevındım;)

benimde ufak tefek kaldı internettende alacaklarım var
ama 1 kes daha giderim karşıya çok büyümeden karnım ypoksa zor olur..

kız ogun neler almıssınz öle valla cekın fotolarınıda koyun aamayaaa:)

Back
X