2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooooooo şimdiden bitmiş ne güzel hayırlı olsun canım. güle güle kullanırsınız inşallah canım. resmini çekde bizde görelim canım
aahh ahh resim yükleyebilsem neler yüklicem daha kendi resmimi yükleyemedim bir ara yeğenime yükletirim cnm
oyy ne güzel yaaa
bende taçdan nevresim takımı aldım c.tesi daeyle eminönünden
1215430577080579b.jpg

bunu opuyorumnanaktan

çok güzel kaça aldın cnm.ben bir tane aldım şimdilik iki tkm daha alırım heralde yedeklemek için

ukla ve daemon çarşının anasını ağlatmışsınız kız. hem güzel hemde ekonomik bir alışveriş olmuş anladığıma göre ama çarşıda başkalarına bişi bırakmamışsınız kız. bebişleriniz güle güle kullansın inşallah aldıklarınızı
valla öle hele ben kendimi aştım dae zor tuttu
aldıklarımızı yazayım
*1 er tane havlu takımı 7,5 tl
*uzun ve kısa kollu boy boy çıtçıtlı bady 2,5 tlden
ben pandalı bir ayaklı tulum aldım 14 tl şapkalı
*daeyle çizgili tulum aldık penye 5 tl
ben kapı süsü aldım 18 tl birde canım kızım yazan pırıltılı köpükten kapı yapıştırması aldım 5 tl
hastane çıkışımızı aldım ben pembe puantiyrli daeyle bayıldık 30 tl
*çorap aldık daeyle 12 li paylaştık 6 tl
*pijama aldık kendinden eldivenli 5 tl
dae 1 tane penye battaniye aldı 9 tl
ben kulak çubuğu aldım iren bebeden 2,5 tl
ben bi önlük ve şortlu tulum aldım 2 si 13 tl

bilmiyorumkismileayyy yıldızlıları daemle aynı aldık da daha bi sürü şey aldık galiba bu kadarını hatırlıyom yani aldıklarımız birer tane değil en az 3 lü

aaaa yok yok var eksiğim kapı süsü bebek şekeri falan ama onlarada isim yazdırcam daha belli diilki ismi ben hala isim bulamadım kızıma
bebek şekerini de annemle gidince alcam kapı süsüm tamam benimdeopuyorumnanaktan

slm kızlar yeni kalktım hiç bulanmıyan midem bulandı sabah sabah nedir böyle anamadım akşam banyo yapmıştım üşüttümm sanırım şimdide burnum tıkalı galiba grip oluyorumm off ya öksürük bitti grip başladıı

bu arada kramp giren arkadaişım bol bol muz yeee
selam canımmm geçmiş olsunn

Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri a.s Zeynepcim geçmiş olsun ve sonucun iyi çıkmış çok şükür gözünaydın.Özgecim yeni evin hayırlı olsun,yağmurla güzel günlerde oturun inşallah.Uzun zamandır yoktum aslında geçmişi okumaktan yazmaya fırsatım olmadı pek desem daha doğru olur ama sonunda bitirdim :) veeee uzun zamandır büyük zevkle ördüğüm battaniyemizi de bitirdim sizile paylaşmak istedim
hpim1011c.jpg

hpim1010f.jpg

nasıl olmuş?

oo komşum nerelerdesin sen ?? battaniyen çok güzel olmuş.iyi günlerde kullan.
bende bu hafta sonu nene hatun Murat Bey den randevu aldım. ayrıntılı ultrasona gireceğim.
sabırsızlıkla bekliyorum haftasonunu

sağol canımmm amiiinnnnnnn

Şeniz

sende geleydinya yewrum c.tesi kulağını çınlattık züt annemler

nerde bu kıs yaa elhamrada yok hortlarlardı sabahları oysakii bizimki kendine gelemedi galiba halabilmiyorumkismile

bebek şekerini de annemle gidince alcam kapı süsüm tamam benimdeopuyorumnanaktan

inanmıyorum size yaaa. ben mi geç kaldım siz mi acelecisiniz delikafadulden
bende hiçbirşey yok . sizi görünce panik oluyorum valla

Canım ben chicco dan memnun kaldım ama model ismini hatırlamıyorum gerçi chicco travel set bir modelde var sanırım. Çok ağır değil ayrıca her türlü bagaja sığıyor özellikle ön tekerlekleri tekli hani yan yana ikili tekerlekler vardır ya onlardan değil araya taş sıkışma durumu olmaz böylece. Birde biliyorsun ben mclaren almaya karar vermiştim onlar çok hafif ama hiçbir modelinde ön barı yok yani bebeği kemerle bağlıyorsun ayrıca önünde bir set yok. Bu nedenle mclarenden vazgeçtim. Alırken bu özelliklere dikkat et sende ayrıca birçok modelde oturma kısmı tamamen yatmıyor bebek arabada uyursa oturur pozisyonda uyumak zorunda kalıyor buda önemli aklında olsun.
bende qunny de bir model beğendim bulursam atarım size bilmiyorumkismile

aldıklarımızı yazayım
ben kapı süsü aldım 18 tl birde canım kızım yazan pırıltılı köpükten kapı yapıştırması aldım 5 tl

bilmiyorumkismileayyy yıldızlıları daemle aynı aldık da daha bi sürü şey aldık galiba bu kadarını hatırlıyom yani aldıklarımız birer tane değil en az 3 lü

canım bu aldıklarınızın hepsı havuzlu handan mı.yoksa baska yerlerede baktınızmı.nevresım fılan da ordanmı kapı susu.

ukla nevresim takımın çok şeker bayıldım valla kaça aldınız canım. nevresim takımı fiyatları hakkında hiç bilgim yok henüz

Ukla ben sizi arayacaktım cumartesi ama hastaneden ancak çıktık bide eşimin tüm avareliği üstündeydi nekadar girilmemesi gereken yol varsa girdi. Eminönünde bide park sorunu falan derken ancak saat 15 de inebildik arabadan. ben tabi açlıktan ölecektim az daha sonrasında yemek falan derken saat 16:00 oldu dedim bunlar dönmüştür artık hiç aramayayım boşuna

aldıklarımızı yazayım

oooooo dediğim gibi bişi bırakmamışsınız maşallah. allahım güzel günlerde sağlıcakla kullnmayı nasip etsin canlarım :nazar:

sinha maşallah canım senmi ördün çok güzel olmuş. arkadaşım yiğenine örmüştü bu modelden rengarenk çok hoş duruyo. ellerine sağlık canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri a.s Zeynepcim geçmiş olsun ve sonucun iyi çıkmış çok şükür gözünaydın.Özgecim yeni evin hayırlı olsun,yağmurla güzel günlerde oturun inşallah.Uzun zamandır yoktum aslında geçmişi okumaktan yazmaya fırsatım olmadı pek desem daha doğru olur ama sonunda bitirdim :) veeee uzun zamandır büyük zevkle ördüğüm battaniyemizi de bitirdim sizile paylaşmak istedim
hpim1011c.jpg

hpim1010f.jpg

nasıl olmuş?

canım eline emeğine sağlık çok güzel olmuş

oo komşum nerelerdesin sen ?? battaniyen çok güzel olmuş.iyi günlerde kullan.
bende bu hafta sonu nene hatun Murat Bey den randevu aldım. ayrıntılı ultrasona gireceğim.
sabırsızlıkla bekliyorum haftasonunu

uzun süredir misafirim oluyor cnm,misafirler de gidince ancak geçmişi okumayı yetiştirebiliyorum :) geçmişi okurken gördüm 13ündeymiş benim doktorum cts olmuyor eğer olsaydı bende o güne denk getirecektim randevumu görüşürdük hastanede.ayrıntılı ultrasonda yanında 2kişi falan olabiliyor.eğer görmek isteyen varsa gelsinler cnm:) bu arada kızının isminede bayıldım Asya çok güzelyerimseniben

Sinhacım çok güzel olmuş battaniyen ellerine sağlık

teşekkürler zeynepcim.elim boş durmaya hiç alışık değilde sürekli bişeyler örüyorum ama bu battanye beni baya bi oyaladı.

aahh ahh resim yükleyebilsem neler yüklicem daha kendi resmimi yükleyemedim bir ara yeğenime yükletirim cnm

çok güzel kaça aldın cnm.ben bir tane aldım şimdilik iki tkm daha alırım heralde yedeklemek için
ben bunu 45 aldım canım
bende alıcam 1 takımda uyku seti gibi yan yatak bariyerlere de lazım ..

aldıklarımızı yazayım

çooookk ucuz çok uygun almışsın cnm güle güle giysin nerden almıştın
kapı süsüne isim yazıyomu neyden yapılmış

Back
X