2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanmıyorum size yaaa. ben mi geç kaldım siz mi acelecisiniz delikafadulden
bende hiçbirşey yok . sizi görünce panik oluyorum valla
valla archim 7. ayda almaya kalksak bunları alamayız zaten gezerken canı çıkıyor
böle arada almak iyi ama biz o gün coştuk zaten gidince anlıycan durduramıyo insan kendiniakannehir

sinha maşallah canım senmi ördün çok güzel olmuş. arkadaşım yiğenine örmüştü bu modelden rengarenk çok hoş duruyo. ellerine sağlık canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah

evet cnm ben ördüm.çok kolay bi model aslında.nette gördüğüm modelde sırf beyaz kurdelalar kullanılmıştı ama ben böyle renklendirmeyi tercih ettim.teşekkürler cm,daha güzelleri bebişlerinizin olsun.

canım eline emeğine sağlık çok güzel olmuş

teşekkürler cnm

canım bu aldıklarınızın hepsı havuzlu handan mı.yoksa baska yerlerede baktınızmı.nevresım fılan da ordanmı kapı susu.

kürkçü handan kendinden eldivenli pijamasını aldık
3 lü çıtçıtlı badylerin bir kısmı ve havlu takımımız ile daenin aldığı penye battaniye üçler diye bi mağaza var han dışında ordan aldık diğerleri havuzlu handan :ecrin_bebek:

Ukla ben sizi arayacaktım cumartesi ama hastaneden ancak çıktık bide eşimin tüm avareliği üstündeydi nekadar girilmemesi gereken yol varsa girdi. Eminönünde bide park sorunu falan derken ancak saat 15 de inebildik arabadan. ben tabi açlıktan ölecektim az daha sonrasında yemek falan derken saat 16:00 oldu dedim bunlar dönmüştür artık hiç aramayayım boşuna
hadiyaaa 3 de biz ordaydık 16.00 öğle yemeğimizi ancak yiyorduk keşke arasaydın 19.00 da döndük eve koçiş beni eve almıyodu bilmiyorumkismile

sinhacım battaniye haarika olmuş..

teşekkürler cnm,daha güzelleri yağmurun olsun inşallah.keşke kolayca örülen birşey olsada hepinize örsem..

valla archim 7. ayda almaya kalksak bunları alamayız zaten gezerken canı çıkıyor
böle arada almak iyi ama biz o gün coştuk zaten gidince anlıycan durduramıyo insan kendiniakannehir

uklacım aldıklarınız fiyatları hakikaten çk uygun bende gitmek istiyorum oraya mutlaka.aldıklarınızın resimlerini eklesenizde görsek keşke

kürkçü handan kendinden eldivenli pijamasını aldık
3 lü çıtçıtlı badylerin bir kısmı ve havlu takımımız ile daenin aldığı penye battaniye üçler diye bi mağaza var han dışında ordan aldık diğerleri havuzlu handan :ecrin_bebek:

cnm uklacım havuzlu han nerdeki

çooookk ucuz çok uygun almışsın cnm güle güle giysin nerden almıştın

havuzlu handan canım eminönü

kapı süsüne isim yazıyomu neyden yapılmış
yok canım isim yokda zaten çok süslü orada hazır yapılmışlar vardı ordan en beğendimizi aldımm bebekli felan

teşekkürler cnm,daha güzelleri yağmurun olsun inşallah.keşke kolayca örülen birşey olsada hepinize örsem..

uklacım aldıklarınız fiyatları hakikaten çk uygun bende gitmek istiyorum oraya mutlaka.aldıklarınızın resimlerini eklesenizde görsek keşke
okadar çok ki yükleyipde millete eziyet etmeyelim diye eklemedik
ama bi bakımm akşama çalışırım yüklemeye

canlarım size doyum olmuyo. kaçayım birazde ders çalışayım görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlerinize dikkat edinnnnnnnnnnnn

uklaaa
şu kapı süsünü akşam ekle de bakalım yaw

okadar çok ki yükleyipde millete eziyet etmeyelim diye eklemedik
ama bi bakımm akşama çalışırım yüklemeye

ne eziyeti cnm zevkle bakıyorum ben ayrıca da alacaklarım için fikir oluyor bana eksiklerimizide fark etmiş oluyorum

günaydınlarrrrr

dünürcüm ben koyamıyorum o bel yastığını ya belime :uhm:benimde var ama öle duruyoo

hadiyaaaa :( ya benm felç hertarafım agrı gırdımmı ne oturblyrm ne yuruyebılyrm kıprmadn durmam lazım öleee egık durumda bıle olsam belki biraz rahatlatır diye dusunyrm :(ofyaaa

Back
X