Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benimde tam tersi, acaip hızlı uzuyor, sıkıldım bacak almaktan...
aslında mantıklı ama jilet çok küçük farkedilmeyen kılları da kestiği için onlarında daha kalın çıkmasını sağlıyo diye biliyorum ağda zaten çok küçükleri almıyo
buna ne dersiniz genel müdürüm :uhm:
sendemı lazere gıdıyodunn
tamam işte aslında kıl köklerini çoğaltmıyo sadece kılları kalınlaştırıyor sayın yeni gelin -tatlicadiarzu-
açım ben yine yaaa..
doymayı ösledim..
ya benim dün bebeshopdan emzirme yastığımla, lansinosh krem geldi şok oldum ne çabuk kargo gün akşam 5 de verdim bugün geldi delikafadulden:1closedeyes:
evet tüm ucuzları ben alcam size bırakmııcam sempatiksalakcinni
kek yap kuşum pratık hemn
küsemezsiinnn olumunekankayizsmile
evet saf deterjan mı ne varmış bebek deterjanı
ondan alcez
hacı şakir bebe deterjanı var o en iyisiymiş
kek yap kuşum pratık hemn
o fıncan keke delı ettı zaten benı aklıma her dusugunde yapıyorum.kek demeyin yawww 3tür kek yapıyorum fırınım yakıyo yaa sinir oldum içi pişmemiş oluyo daha ama dışı zift gibi oluyo evi bi koku bi duman bastı sanırsın yangın çıktı ondan içimde kaldı kek
ya da yapıp bana da gönderin :CüvCüv: aşerdim galiba delikafadulden
hacı şakir bebe deterjanı var o en iyisiymiş
ooyyy oyy severim ben onu yaaaaaaaaaaaŞenizkızlar sımdı oglum ustuste tekmeledı karnımı bı actım resmen karnım sekıld egıstırdı dısardan gorunuyodu ama bu kez cok daha fazla oldu sonra bırde edondu karnım su dalgası gıbı oldu resmen cok guzel yaaaaaaaaa
daemoşşş o kekin tarifini kaybettim yiiirum maillerim silinmiş yannışnıknan sempatiksalakcinnio fıncan keke delı ettı zaten benı aklıma her dusugunde yapıyorum.
kekten bıraz uzak durdsam ıyı olcak..
kıss gelınnn sende tencerede fıncan kek yap fırının yakıosa..
ukla yine 50 sayfa geriden geliyo sempatiksalakcinniooyyy oyy severim ben onu yaaaaaaaaaaaŞeniz
o fıncan keke delı ettı zaten benı aklıma her dusugunde yapıyorum.
kekten bıraz uzak durdsam ıyı olcak..
kıss gelınnn sende tencerede fıncan kek yap fırının yakıosa..
:roflol::roflol:akannehirakannehirakannehir
öyle bir durumda bebeği de bırakır evden kaçarım herhalde
sev tabi komsumm....ooyyy oyy severim ben onu yaaaaaaaaaaaŞeniz
tememmdaemoşşş o kekin tarifini kaybettim yiiirum maillerim silinmiş yannışnıknan sempatiksalakcinni
benim mailime atıversene kuşum onu sen yine ya
:roflol::roflol:ukla yine 50 sayfa geriden geliyo sempatiksalakcinni
ya benim dün bebeshopdan emzirme yastığımla, lansinosh krem geldi şok oldum ne çabuk kargo gün akşam 5 de verdim bugün geldi delikafadulden
diğerleri ne zaman gelcek aceppphihoyyyt