2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o fıncan keke delı ettı zaten benı aklıma her dusugunde yapıyorum.
kekten bıraz uzak durdsam ıyı olcak..

kıss gelınnn sende tencerede fıncan kek yap fırının yakıosa..

efet bncede ben deneyemedım daha ama cok guzel oluyms haftasonu esımle ustalra kek yapcktm dedım tencerede kek deneyım sıze esım sakın dedı bızı kullanma olmaz falan sonra denersın dedı yaptrmadı:( GICIKKK KOCAlaelaelaelaelae

tencerede mi ???:uhm:

ivet yevrumm..
test edıldı onaylandı be ve burdakı dıger şişkolar tarafından..

buyrun tarifi...

TENCEREDE FİNCAN KEK

1 Yumurta
1 çay bardagı süt
1,5 çay bardağı şeker
2 çay bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Bütün malzeme çırpılır, 6 tane nescafe fincanı yağlanır(Türk kahvesi fincanlarının bir büyük boyu) karışım fincanların yarısına kadar doldurulur(istersniz fincanın içine topkeklerin altına koyulan kek kağıtlarından koyabilirsiniz çok güzel oluyor)bir tencereye ılık suyu, fincanların dışından yarısına gelecek kadar dök ve ağzı açık kaynamasını bekle, kaynayınca tencerenin kapagını kapat, ağzını hiç açmadan kısık ateşte 20 dk pişir, altını kapattıktan sonra15 dk kapağı açmadan dinlendir.

NOT:Tencerenin kapağından buharlasan su damlamasın diye ben kağıt havlu veya temiz bir bez koyuyorum. 6 fincan dedim ama karışım az koyulup fincan coğaltılabilir. Üstüne dilerseniz yarım paket çikolata sosu yapıp dökebilirsiniz çok sık oluyor Arkadaşlar gerçekten çok pratik ve güzel oluyor denemenizi ısrarla tavsiye ederim, sünger gibi oluyor göz göz kabarıyor, top keklere benziyor...

kızlar size drunuz balık yağı hapı verdimi???
bana verdi günde 2 tane içiyodum sonra netten araştırıken bi baktım zararlı felan yazıyo hemen ilacı bıraktım Dr.a sordum o da amerikada avrupa ülkelerinde böyle yapılıyor dedi. bizimkilerde hala tartışıyolarmış iyimi kötümü die 10 kişiden 9u iyi 1i kötü diyomuş falan filan anlattı iç dedi yararlı dedi ama aklım karıştı yaa ne yapsam size verdimi
vectomega ilacın adı

bana verdi günde 2 tane içiyodum sonra netten araştırıken bi baktım zararlı felan yazıyo hemen ilacı bıraktım Dr.a sordum o da amerikada avrupa ülkelerinde böyle yapılıyor dedi. bizimkilerde hala tartışıyolarmış iyimi kötümü die 10 kişiden 9u iyi 1i kötü diyomuş falan filan anlattı iç dedi yararlı dedi ama aklım karıştı yaa ne yapsam size verdimi
vectomega ilacın adı

ya kıslar bende normald jilet kullanıyorumda e şimdi göbeğimden göremiyorum ağdayıda yaptırmak istemiyorum erken doğumu tetikleyebiliyormuş nasıl yapsam ne yapsam bilmemki

ivet yevrumm..
test edıldı onaylandı be ve burdakı dıger şişkolar tarafından..

buyrun tarifi...

TENCEREDE FİNCAN KEK

1 Yumurta
1 çay bardagı süt
1,5 çay bardağı şeker
2 çay bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Bütün malzeme çırpılır, 6 tane nescafe fincanı yağlanır(Türk kahvesi fincanlarının bir büyük boyu) karışım fincanların yarısına kadar doldurulur(istersniz fincanın içine topkeklerin altına koyulan kek kağıtlarından koyabilirsiniz çok güzel oluyor)bir tencereye ılık suyu, fincanların dışından yarısına gelecek kadar dök ve ağzı açık kaynamasını bekle, kaynayınca tencerenin kapagını kapat, ağzını hiç açmadan kısık ateşte 20 dk pişir, altını kapattıktan sonra15 dk kapağı açmadan dinlendir.

NOT:Tencerenin kapağından buharlasan su damlamasın diye ben kağıt havlu veya temiz bir bez koyuyorum. 6 fincan dedim ama karışım az koyulup fincan coğaltılabilir. Üstüne dilerseniz yarım paket çikolata sosu yapıp dökebilirsiniz çok sık oluyor Arkadaşlar gerçekten çok pratik ve güzel oluyor denemenizi ısrarla tavsiye ederim, sünger gibi oluyor göz göz kabarıyor, top keklere benziyor...

deneyelim o zaman güzel bişeye benziyo ben bu tarifi alayım

vectomega ilacın adı

onu kullanmak yerıne balık yesene kısımmm

vectomega ilacın adı

yok canım bana balık yağı falan vermedi. yararlı mı zararlı mı bilemeyeceğim .
ama doktorun öneriyorsa vardır bir bildiği.

ya kıslar bende normald jilet kullanıyorumda e şimdi göbeğimden göremiyorum ağdayıda yaptırmak istemiyorum erken doğumu tetikleyebiliyormuş nasıl yapsam ne yapsam bilmemki

ağda erken doğumumu tetikliyomuş...
hiç duymadım böle bişi ve çok tanıdığım var doğuma kadar hep ağdacıya giden bende gidiyorum

aynı dert bendede var ufak ayna alacam ben başka yolu yok

ben agda yaptırıyorum cokta memnunum vaalla zaten jılet ıcın onumu gormem bıde o cok rahatsız edıyo sonrasında. ılk zamnlar jılet yaptım sıkı doktora gıttıgımden ama agdayla ayda bırr ohhh rahat oluyo valla.
bır surude hamıle olup gıden var. onu hıc duymadım ben.

deneyelim o zaman güzel bişeye benziyo ben bu tarifi alayım
dene tabı hemencık..
ben bu keki 2 kat malzemeynen yapcam sempatiksalakcinni

evet bende ılkınde buna gore yaptım 4 fıncan cıktı kocayla bırbırımıze gırdık ucunu ben yıyınce kıyamyıp bı dah aypmıstım=))
sımdı kucuk bı su bardagım var onla yapıyorum.

ağda erken doğumumu tetikliyomuş...
hiç duymadım böle bişi ve çok tanıdığım var doğuma kadar hep ağdacıya giden bende gidiyorum

ya bıraz abartılıyormu kızlar acaba hersye erken dogumu teıklıyor madem bız yasamayalım ozmn:(

evet bende ılkınde buna gore yaptım 4 fıncan cıktı kocayla bırbırımıze gırdık ucunu ben yıyınce kıyamyıp bı dah aypmıstım=))
sımdı kucuk bı su bardagım var onla yapıyorum.

hmm evet evett bakalım ben de gidip yapcak fincan arıcam.. aklinialirimsmile

Back
X