2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şey kızlar valla bişi yapmadım
hatta saat 23.30 da uyudum
gs yenilince kocamla dalga geçtim
o da kızdı bana
sus otur orda dedi
bende küstüm ağladım
zaten ağlayasım vardı
bi arkadasımın köpeği kayboldu dün
sonrada baş ağrısıyla uyumuşum
:kedi:
sen futbol sever bı adamla dalga gecersen böle olur tabi.
bı tutumadın dımı cenenı..
bak cok aglayıp durma heee..
uzme gelınımıde..alsanaalsanasmile

Günaydınnnnnn kızlarr:)
Ayy bugun çok mutluyum,az evvel doktordan geldim.Kızımı gördüm kocaman olmuş tatlişkom.735gr dedi doktorumuz:nazar: 24w+4d olmuş.Eşi ve suyu çok iyi,gelişimide çok iyi dedi.Detaylı ultrason sonuçlarımı gösterdim onlarda gayet iyi dedi:) Kızımın ayağını gördüm minicik ya yerim ben onu,5cm.cik minnacık yaa..En son olarakda 50mglık şeker tarama testimi yaptırdım 107 çıktı o da gayet iyi çk şükür:sm_cool: herşey çok güzel gidiyor maşallah:nazar: Allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin
oyyhh maasalalh darısı basımıza..
delikafaduldendelikafadulden
alemsin hee.
bende çok yemek yiyince üzülüyorum kızıma midemin altında kaldı diye. benimki de hep aşağılarda takılıyor

hoşgeldin. hayırlı olsun bebeğin a.s.

sende az ye azcık bak cocuk cıkmaıyo yukarıdelikafaduldendelikafadulden şişkooolülülülülülü

Dilekcim doğum günün kutlu olsun,bebişinle nice mutlu seneler inşallah

Özge o güçlü gümbürtüler yağmurun tekmeleridir emin l,benimkide iyice güçlendi artık o içerden vurdukça zıplıyorum çok kuvvetlendi.

Ayy bugun çok mutluyum,az evvel doktordan geldim.Kızımı gördüm kocaman olmuş tatlişkom.735gr dedi doktorumuz:nazar: 24w+4d olmuş.Eşi ve suyu çok iyi,gelişimide çok iyi dedi.Detaylı ultrason sonuçlarımı gösterdim onlarda gayet iyi dedi:) Kızımın ayağını gördüm minicik ya yerim ben onu,5cm.cik minnacık yaa..En son olarakda 50mglık şeker tarama testimi yaptırdım 107 çıktı o da gayet iyi çk şükür:sm_cool: herşey çok güzel gidiyor maşallah:nazar: Allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin

:nazar:

maşallah sinha :nazar:
eskiden kendileri 5 cm di ona sevinirdik. şimdi büyüdüler de ayakları 5 cm oldu.
zaman nasıl geçiyor ya inanamıyorum
aynen bende
mercimek kadardı
ay büyüse derdim
hatta 20 li haftalar için ayy ne kdr uzak hiç gelemeyecekmişim o zamanlara gibi geliyo derim.
anam geldim valla
zaman gerçekten cabuk geçiyo ama farkında olmuyoruz yasarken

gözünaydın canım yaa ben de kızımı görmek istiyorum artııııııkk

bende hep aşağıda hissedip paniğe kapılıyorum. doktora soracağım normal mi bu diye

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Direk konuya dalayim, bende ufakligi hissettigim zaman cok assagida hissediyorum.
Bende bana mi oyle geliyor acaba yoksa normal mi bu diye dusunuyordum.
Gecen hafta ayrintili ultrason'a girdim ve doktor tabi heryerini gormek istedi.
Simdi karnimi actim heryerine bakiyor bebegin ayak kismina bakmak icin biraz daha indir dedi,
indirdim biraz daha indir dedi indirdim ve hala biraz daha indir dedi.
Yani affedersiniz neredeyse altimi acmis durumdaydim. Yani ta orada hissetmem dogruymus,
bende dedim evet bende zaten cok assagida hissediyorum bu sorun olur mu dedim yok normal dedi doktorum.

selam kızlar benide alın aranıza kısmet olursa 29 haziran annesi olucam

Hoşgeldin alba a.s.

Maaşallah kızına Sinha :nazar::nazar::nazar:

benımkı artık sureklı asagıda degıl hatta ıkı gundur gobegımın uzerınde tekmelıyo. baya bı ustteydı. hatta bı an ben bu cocugu yedımde mıdememı oturdu dıye dusundum:kedi:
benimde hep göbeğimin üstünde hissediyorum tekmeleri büyüdüler ya ondan :CüvCüv:

maşallah kızına da sanada

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Direk konuya dalayim, bende ufakligi hissettigim zaman cok assagida hissediyorum.
Bende bana mi oyle geliyor acaba yoksa normal mi bu diye dusunuyordum.
Gecen hafta ayrintili ultrason'a girdim ve doktor tabi heryerini gormek istedi.
Simdi karnimi actim heryerine bakiyor bebegin ayak kismina bakmak icin biraz daha indir dedi,
indirdim biraz daha indir dedi indirdim ve hala biraz daha indir dedi.
Yani affedersiniz neredeyse altimi acmis durumdaydim. Yani ta orada hissetmem dogruymus,
bende dedim evet bende zaten cok assagida hissediyorum bu sorun olur mu dedim yok normal dedi doktorum.

ohh bee kafama takılıyordu bu günlerdir. benimkinini de ayağı mı kolu mu bilmiyorum ama bir yerleri aşağıda duruyor. hep oradan vuruşlarını hissediyorum

:nazar::nazar:

neyse ben çıkıorum kızlar byy :a015:
sen burdamıydın kiibilmiyorumkismile

Özge o güçlü gümbürtüler yağmurun tekmeleridir emin l,benimkide iyice güçlendi artık o içerden vurdukça zıplıyorum çok kuvvetlendi.

dilekkkk dilekkk doğumm günün kutlu olsunnnn....a.s.alkisalkisalkis

gözünaydın canım yaa ben de kızımı görmek istiyorum artııııııkk

bende ösledim oğlumuumafoldumben

oh oh vursunlar hihoyyyt
sinhacım maaşallah bebişine
kocaman olmuş artık

sen futbol sever bı adamla dalga gecersen böle olur tabi.
bı tutumadın dımı cenenı..
bak cok aglayıp durma heee..
uzme gelınımıde..alsanaalsanasmile

çok aglamadım kıs
accık iç cektim
sustum hemen 5 dk cık hemen:ecrin_bebek:

oyyhh maasalalh darısı basımıza..

sende az ye azcık bak cocuk cıkmaıyo yukarıdelikafaduldendelikafadulden şişkooolülülülülülü

ay kıyamamm
niye kaybolmuşşş

ya sorma veteriner ark.ın köpeği bu
maskotuydu
buraların
bizim dükkana kacar kacar gelirdi
dün kacmıs bi daha dönmedi
birimi aldı acaba:sinifsinif:[/COLOR][/B]

Back
X