2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım kaydolmadım ben ama kaydolucam
çünkü tetanoz aşısı olmaya qidicem

Sanırım milupanın öyle bir kontrol mekanizması var, Sağlık Bakanlığına kayıtlı hamile mi diye kontrol ediyorlar. Yalan istekleri önlemek için.

onlar biçimsiz yaratıklar
bu arada bızde tasınıcaz bırde kopegımı kabul edecek ev sahıbı arıyoruz.
ay kımısıde kopek gunah demıyomu delı oluyorummm..

doktor ban ıc dedı ama bende sallıyorum vallabilmiyorumkismile

Öylesinin mutlaka elini sıkıp, iki yanağından öp, 10 gün yıkansın artık. delikafadulden

Sanırım milupanın öyle bir kontrol mekanizması var, Sağlık Bakanlığına kayıtlı hamile mi diye kontrol ediyorlar. Yalan istekleri önlemek için.

aa evt olabilirrr
ama haklılar boshayallersmile

Öylesinin mutlaka elini sıkıp, iki yanağından öp, 10 gün yıkansın artık. delikafadulden

ay ıyı fıkırmıs kıss..
40 gun yıkanır o zamn=) heh ehehehe

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Saka bir yana butun gece uyudum sabah ta 10 bucukta kalktim,
kahvalti ettim simdi hic uyumamis gibi gozlerimi zor aciyorum.
Daha dun basladim demir ilaci, vitamin icmeye yoksa bu gidisle ayakta duramicam sanirim.
ilaclardan midir diyorsun?ben de magnezyum kullaniyorum yalniz.aslinda vitamn de var da midem almiyor.magnzyumu bile biraz aksam uzeri icince gece midem yaniyor sanki.cok nazli benim midem :))o yuzden bebisim vitaminsiz kaldi.

sensı butun gece cok calısmısaklinialirimsmile
sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
aa halamı yok ee ne zamn gelcekmıs sular.
ay suların olmamasıda ne kotu bısey ya
annenlere falan gıtsen olmamı
sehrin yarisi boyle.kar oldu,kanalizasyonlar tikandi.borular donup patladi.isiklar da patladi dusunun/1 saat hicbiyerde elektirk olmadi.hastanelerde amelyatlar yarim kaliyordu az kalsin.annemlerde yikaniyorum zaten aklinialirimsmile bize de sabah 8-de 3-4 saat.aksam da su veriyorlar.kayinvalidemlerdeydz onlarda butun kaynaklar tukenmis. kaydirigubbakcemile3 durumumuz vahim.sehir kara alismadigi icin fena vurdu bizi.

uuu zor iş valla susuzluk ya

sormaa yaaa aglicammm ,insanin eli bir ise de yatmiyor.aslinda yemek yapmam lazim eyvahedigeldismile

alsanaalsanasmile

http://imageshack.us/ resmi buraya yükle canım
yükledikden sonra resmin url sini ordan kopyala
sonra..
kk da grafik ekle yerine tıklayıp yüklemek istediğin resmin url sini oraya yapıştır
o kadar cnm :ecrin_bebek:

akannehir kafamçokkarıştı :1no2: AKŞAM YEĞENİME YAPTIRİM BEN BUNU

ilaclardan midir diyorsun?ben de magnezyum kullaniyorum yalniz.aslinda vitamn de var da midem almiyor.magnzyumu bile biraz aksam uzeri icince gece midem yaniyor sanki.cok nazli benim midem :))o yuzden bebisim vitaminsiz kaldi.

sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

sehrin yarisi boyle.kar oldu,kanalizasyonlar tikandi.borular donup patladi.isiklar da patladi dusunun/1 saat hicbiyerde elektirk olmadi.hastanelerde amelyatlar yarim kaliyordu az kalsin.annemlerde yikaniyorum zaten aklinialirimsmile bize de sabah 8-de 3-4 saat.aksam da su veriyorlar.kayinvalidemlerdeydz onlarda butun kaynaklar tukenmis. kaydirigubbakcemile3 durumumuz vahim.sehir kara alismadigi icin fena vurdu bizi.

sormaa yaaa aglicammm ,insanin eli bir ise de yatmiyor.aslinda yemek yapmam lazim eyvahedigeldismile
olsun bak bahanen hazır yemek yapamadım dersinzemuszemus

Ben ilac kullanmadigimdan dolayi boyle oldum diye dusunuyorum.
Cunku halsiz, yorgunum ve istahim kapandi. Sanirim hafiften demir eksikligi basladi.

Kizlar demir ilacini gunde iki defa mi yutmaniz gerekiyor, ben bilmiyorum da. bilmiyorumkismile

vallahı leylos hazır sular yokken sende keyfıne bak..
saglam bı bahanen var ıste ne guzel

Ben ilac kullanmadigimdan dolayi boyle oldum diye dusunuyorum.
Cunku halsiz, yorgunum ve istahim kapandi. Sanirim hafiften demir eksikligi basladi.

Kizlar demir ilacini gunde iki defa mi yutmaniz gerekiyor, ben bilmiyorum da. bilmiyorumkismile
bana doktorum günde 1 yutturuyor..
bazen onu da unutuyorum
ne olacak benim bu halim bilmiyom bilmiyorumkismile

ya kızlar birazcık eğilip kalksanız sizin de hemen beliniz ağrıyor mu..
yahu ne zaman bulaşık makinası boşaltsam, alt tarafı 7-8 dk. sürüyo
belim kopuyo yaa

kıslar bana nie milüpa dan numune qelmedi yaaa
size qeldi mii
o kadar da sitelere üye olduk hee
evy baby'e falan :delphin:
bende hepsine üye oldum hiçbişi gelmedi
yok canım kaydolmadım ben ama kaydolucam
çünkü tetanoz aşısı olmaya qidicem
ben sağlık ocağına kayıtlıyım ama bana yinede gelmedi numune
yapamadın mıı bilmiyorumkismile

denemedim şimdi ama yapamam kesin şimdi hastanedeyim resimler evdeki p.c de akşam yeğenime söylerim bakem yapcakmı oda bebeği kıskanıyo ki hemde ne kıskanma hepimize dar ediyo evi

ya kızlar birazcık eğilip kalksanız sizin de hemen beliniz ağrıyor mu..
yahu ne zaman bulaşık makinası boşaltsam, alt tarafı 7-8 dk. sürüyo
belim kopuyo yaa

aynen kuşum telaşlanma

SEVRA özel msj yolladım cnm oraya bakyerimseniben

yarın 25. haftamıza qirioruzz inşşşş sositososito

kıslaaaarrrr sabah bişi sordum ama kimseden cevap gelmedi küssemmi acep :sinifsinif:

Back
X