Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya öss ne zaman giresim var bu senede ama bebikoya denk gelcek galba
kızlar görüşürüz
şu kızla ilgileneyim
konusup duruyo sempatiksalakcinni
açıköğretim mi düşünüyorsun
örgün istemiyorsan bebek engelemez ki seni
evet kızım olcak canımi geç gösteren nazlı kızımın adı da nazlı olacak. nazlım geliyor bayanssulusmile
bugun çok mutluyum 2 gundur evde yalnızım eşim yurtdışındaydı, birazdan eve gelcek, yalnız kalmak ne zormuş 2 gecedır uykusuzum. boshayallersmile
benim eşimde 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyor. Ilk zamanlar yatamıyordum bende.
Ama şimdi kafayı vurduğum gibi yatıyorum.tabi buna alışana kadar çok uykusuz kaldım ama insan herşeye alışıyor
benim eşimde 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyor. ilk zamanlar yatamıyordum bende.
ama şimdi kafayı vurduğum gibi yatıyorum.tabi buna alışana kadar çok uykusuz kaldım ama insan herşeye alışıyor
ne yazıkki benim eşimde 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyo bende alıştım hatta şimdi gececi olunca bu sıralar daha rahat yatıyorum yatağın içinde dönüp duruyorum o zaman eşimde rahatsız oluyo sırt üstü yatmak tehlikeli yüzüstü yatmakta tehlikeli yan yatmaktan da gına geliyo o yüzden ....ama herşeye değer şurda ne kaldıki
iyiyiz leyloş sen nasılsın
bende hanımın çiftliğini izliyorum kızımla
Uf bu diziler baydı artık, herkes mi dizi seyrediyor yaa?
ben kocamla tartışıyorum bilmiyorumkismile
Aaa hayırdır pembik, iisin dimi?