2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ben daeye diyom, elh e şikayet ediyom onu, sen niye alınıyon orda kaydirigubbakcemile3

hatla rkarısıypor yavas yavas kızlarrrr herks gulegule kullnsın aldıklrını işte darısı almayanların basına yanııı en basta banaaaa:lepi:kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

Arkadaşlar bugün ayın 15 i ve mothercarelerde indirim varmış gidip bakmakta fayda olabilir.

senin kocan beni sinirlendiriyo ama.
kocamda seni sinirlendirsin bananee..
bak kocanla seni birbirinize bağlar
ikinizi o aldıgınız mobılyanın ıcıne kilitlerim görürsünüz.
sen haber verseydın gelırdık tabiki.
nie gelmeyelim.
ya haftaya kalmazsa
o zamn sana aldırırım bakalsanaalsanasmile
bilmiyorumkismileakannehir

Kanks naberrsinn geçmiş olsun börbeklerinmi ağıyo senin?
Geçmiş olsun ben 7/24 ofis te belime polar şal doluyorum valla bende de var o zıkkım
Sıcak tut bel böbrek kısmını
Benmde kayınvalidem bakıcak kızıma, akşam doğum izninden konu açıldı doğuım ertesi hiç çalışma otur bebeğine bak diyen yok
Tamam onların demsiyle olmuycak ama insan nezaketende olsa söler
bende kendı annemden uzagım mecburen kaynvalıdem baakcak ıcım raht etmesede benı zorgunler beklıyor bılıyorummm umarım basedebılrm :(

Kizlar ben merak ediyorum, herkesin bebegine annesi kayinvalidesi falan mi bakicak...bizim kimse yok burda ...bir de oyle merkezi yerde de oturmuyorum, tanidik kimse de yok nasil bulucam ben bakicak bir kimseyi????????????
Bir de kizim olacak ne zaman muzik dinlesem tekmeledigini hissediyorum var mi sizde de oyle biseyler

benimde kimsem yok bende bakıcı arıyorum. annemle kayınvalidemelr uzaktalar.
eskiden düşünüyordum ama şimdi kafaya takmıyorum herkesin anası babası yanında olmuyor malesef. insanlar nasıl baktırıyorsa bizde buluruz biz çaresini.

Kizlar ben merak ediyorum, herkesin bebegine annesi kayinvalidesi falan mi bakicak...bizim kimse yok burda ...bir de oyle merkezi yerde de oturmuyorum, tanidik kimse de yok nasil bulucam ben bakicak bir kimseyi????????????
Bir de kizim olacak ne zaman muzik dinlesem tekmeledigini hissediyorum var mi sizde de oyle biseyler

Sen nerde oturuyosun canım belki burda bakıcı konusunda sana yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.

valla bulamadım resmini odanın ya

canım hayırlı olsun oda takımın elifzel güle güle kullansın.

bende dün bi ara annemle çıkmıştımm tepe natilus mothercarden bebişime kışlık mont aldık çok cici kırmızı renkte:emir_bebek:

Optimumda da demsanın outlet mağazası varmış kozyatağındaki kadar büyük bir mağaza değil ama aklınızda olsun.

Back
X