- Konu Sahibi daemon
- #51.021
Canım elifzel gule gule kullansın odasını.darsı benım gıbı daha alamayanların başına
hepimizin bebikleri inşallaaaaahopuyorumnanaktan
harika
ondan söledim zatensempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım elifzel gule gule kullansın odasını.darsı benım gıbı daha alamayanların başına
harika
nasıl oluyum cuma gecesi bacağıma kasıldı hala düzelmedi ayağımın üstüne basamıyomm sabahtan beri de karnımın içinde kramplar var:çok üzgünüm:
duru çok daha güzel bencede pembikimm
daee nerdesin canım.benim kızımın adını listeye yazarmısın nisa duru olarak ya da duru nisa nasıl oluyor sizce?genelde her yerde ilk isimle hitap ederler de insanlara banka,okul resmi yerlerde yani o acıdan dedim.ben duru istiyorum esim nisa.tam kesin değil ama nisa duru olacak herhalde
benimde annem h.sonu bizdeydi kızım anneannesine hoşgeldin tekmeleri attııdelikafadulden
aynen canım ben de duru yu seviyorum ve zaten duru olacak adı ama esim de kırılmasın diye bir isim daha ekliyoruz fakat onunla da anlastık o da duru dicek hatta alıstırmalara basladık bile.ay bu erkekler cok saf madem duru dicen ne diye baska isim de diretiyorsunkii
Bıde kızlar bu bebek arabasıyla oto koltuğu başka marka olsa ben oto koltuğunuyengemden alıcamda.Her bebek arabasının içine rahat oturuyomu?yoksa aynı markamı almam gerekıynu yenı almak ıstemıyorum çünkü 6 ay kullanıcak taş çatlasa.Ama farklı marka olsa oto koltuğunu bebek arabasının içine otuttururlen sorun yaşarmıyım acaba?
Kizlar ben merak ediyorum, herkesin bebegine annesi kayinvalidesi falan mi bakicak...bizim kimse yok burda ...bir de oyle merkezi yerde de oturmuyorum, tanidik kimse de yok nasil bulucam ben bakicak bir kimseyi????????????
Bir de kizim olacak ne zaman muzik dinlesem tekmeledigini hissediyorum var mi sizde de oyle biseyler
Ben de oda takimi aldim.. Modoko dan nasil ekliyoruz resmini..evde cektim kotu biraz ama bakalim begenecek misiniz?
medela elektikli ve pilli çalışıyo 130 l aldım ben netten
aynen canım ben de duru yu seviyorum ve zaten duru olacak adı ama esim de kırılmasın diye bir isim daha ekliyoruz fakat onunla da anlastık o da duru dicek hatta alıstırmalara basladık bile.ay bu erkekler cok saf madem duru dicen ne diye baska isim de diretiyorsunkii
Canım boşver kocanın gönlü olsun iki isimin tek avantajı oluyor sınıfta falan seninle aynı ismimden başkalarıda varsa ikinci ismin ayrıştırıcı oluyor. E bu aralar duru -derin -defne ve rüzgar-ateş ve doruk okadar çok kullanılıyorki muhakkak sınıfında adaşı olur. Bizim zamanımızda merve ve tuğçe çoktu bide gökhan - hakan- murat
Canım ben de ana kucağını ucuz bişey aldım, arabayı da cift yönlü alicam, ilk 6 aya kadar bana baksın, 6 ay sonra kızları seyretsin oğlum. yani ana kucağını arabanın içine koymicam.
Minervabs sen ne taraftasın canım?
Bak sana linkini atıyorum
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (KK'ya resim eklemek ;buyrun arkadaslar ...)
Kırma eşini pembik, bir de bence nisa duru daha güzel. Öteki türlü duru sıfatmış gibi oluyor.
tşk canım..şu an ege kıyısında oturuyoruz,eşim de bende egeliyiz..:)) anlamı da güzel...
bakalım..kısa olması da benim için önemli...
slm kızlar..
nasılsınız?
yav bu topik benim baya işime yarıyo haa
sizden aşırdığım fikirlerle kocamı mutlu ediyom kaydirigubbakcemile3
mutluluğumuzda sizin de payınız var yani kaydirigubbakcemile3
archi ve ukla sizden esinlenip kurdelalı göbek ve bebişten mail fikirlerini uyguladım da..
dün eşim bana çiçek yaptırıp gelmiş.. ben de göbeeme kırmızı kurdela bağlamıştım aha bu da benim hediyem dedim, önce anlamadı bu ne dedi:)) ben de bebeemizi paket yaptım dedim, çok hoşuna gitti, ondan güzel hediye mi olur dedi Şeniz
geçende de uklanın yazdığı gibi oğluma mail adresi alıp ordan eşime "babacıımmm..seni çok seviyoruummm.." diye mail atmıştım, bugün okumuş cevap yazmış oğluna..sonra beni aradı diyoki "ne güzel ya, gerçekten onla yazışıyomuşum gibi oluyo sanki"..
Benim oğlumun adıda Ege olacak :) gerçi her duyan iki akdenizli nereden buldunuz diyor ama :) ben kısa ve soyadına yakışacak bir isim istiyordum . Daha bebeğimiz olmadan isimleri belliydi :) Kızım olsaydı da İpek olacaktı . :)
cidden cok hos ya recepboshayallersmile
slm kızlar..
nasılsınız?
yav bu topik benim baya işime yarıyo haa
sizden aşırdığım fikirlerle kocamı mutlu ediyom kaydirigubbakcemile3
mutluluğumuzda sizin de payınız var yani kaydirigubbakcemile3
archi ve ukla sizden esinlenip kurdelalı göbek ve bebişten mail fikirlerini uyguladım da..
dün eşim bana çiçek yaptırıp gelmiş.. ben de göbeeme kırmızı kurdela bağlamıştım aha bu da benim hediyem dedim, önce anlamadı bu ne dedi:)) ben de bebeemizi paket yaptım dedim, çok hoşuna gitti, ondan güzel hediye mi olur dedi Şeniz
geçende de uklanın yazdığı gibi oğluma mail adresi alıp ordan eşime "babacıımmm..seni çok seviyoruummm.." diye mail atmıştım, bugün okumuş cevap yazmış oğluna..sonra beni aradı diyoki "ne güzel ya, gerçekten onla yazışıyomuşum gibi oluyo sanki"..
ahahaha süper ya kız recep ben bu fikri verdim ama uygulayamadım biliyor musun delikafaduldendelikafadulden
dün alışverişe çıktık zaten akşama doğru geldik eve o yorgunlukla ne kurdela gördüm ne koca ne sevgili. yattım valla.
işe yaradığına sevindim ama sırnaşık şey
güzel bi isim bulsam gidip şimdiden çıkarttırcam kimliğini kaydirigubbakcemile3