2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
archi bence senin kızın adı hem senin adına uyuyo hem de soyadıyla birlikte söylendiğinde iyi duruyo..

selam annecikler bende kızımın büsüürü kıyafeti olsu dün sabahtan akşama kadar etiket söktüm ve ip temizledim tam bir poşet cıktı şimdi markete gidip granül toz sabun alcam bebişim kıyafatkarini kıyayıp dolabımıza yavaş yavaş yerleştircem agırlaşmadan:)

kızlar ben ılk bastan poyraz ıstıyodum ama nıyeyse
son günlerde hıc hosuma gıtmemeye basladı aklımda atakan var hem
benım adıma uyuyor hem soyadımıza .bıde kendı ailem hastane konusunda
tedavı sürecınde maddı ve manevı cok destek oldular (esımın ailesı gözünaydın bıle demedı )
onlarda atakan ısmını cok ıstıyolar hatta suanda o ısımle sevıyolar
esımde ata olsun ben ısımde kanlı seyler ıstemem dıyor
nasıl ıkna edıcem bılmıyorum sızce hangısı bilmiyorumkismile

selam annecikler bende kızımın büsüürü kıyafeti olsu dün sabahtan akşama kadar etiket söktüm ve ip temizledim tam bir poşet cıktı şimdi markete gidip granül toz sabun alcam bebişim kıyafatkarini kıyayıp dolabımıza yavaş yavaş yerleştircem agırlaşmadan:)
oo süper
şu telaşın güzelliği yoktur başka bişide ya

güle güle giysin kızın..
ama daha çok erken değil mi??hem dolaba koyunca yine tozlanır....!!!

tedavı sürecınde maddı ve manevı cok destek oldular (esımın ailesı gözünaydın bıle demedı )

kanlı,alevli ateşli isimleri bende pek sevmiyorum canım
eğer isimlerin karakter üzerine etkilerine inanıyosan
asi ruhlu olduklarını duydum

kaydirigubbakcemile4

bence de ata daha güzel gibi canım

selam kızlar nasılsınızz???? bende geçen hafta renkli ultrasona girdim,allahıma şükürler olsun nasıl bir mucize bu ya,bebeğim elleri ayaklları yüzü gözü herşeyi belli,esnedi bide bize,şimdi cdsini sık sık izliorum :):)

ayrıca geçen gün çok şiddetli bi başağrısı başladı,dayanamadım gittikki tansiyonum yükselmiş nabzım yüksekti taşikardi durumu var dediler,tuzlu herşeyi yasakladı ve kesinlikle stres yaşamıcaksın dediler,hiçbişeyi kafaya takmayın kızlar bebeği çok fazla etkiliomuş

güle güle giysin kızın..
ama daha çok erken değil mi??hem dolaba koyunca yine tozlanır....!!!

mehtap'a katılıyorum canım öyle dursunlar doğuma yakın yıka ütüle ve yerleştir tabiki cok ağırlaşmadan yap bunları.ben acıkcası son 15-20 gün kala yıkayıp yerleştirmeyi planlıyorum ben ağırlaşıcam o zamana ama annem yanımda olacak ben hepsini halledicem diyor

24. haftada 700 fazla diilmibilmiyorumkismile

bence de fazla ama ben tabloyu öyle okudum, belki de ben yanlış yorumlamışımdır..
leachten açıklama bekliyoruz:)

kanlı,alevli ateşli isimleri bende pek sevmiyorum canım
eğer isimlerin karakter üzerine etkilerine inanıyosan
asi ruhlu olduklarını duydum

hımm valla benım esım bıraz ama kaynatam fazlaca ası hatta
aksı ruhlu ıllakı bı seyler kapar bebekım. eyvahedigeldismile
bılemedım valla ailemı kırmak ıstemıyorum ama esımıde kırmak ıstemıyorum
tsk ederım alhamracım yorumun ıcın

mehtap'a katılıyorum canım öyle dursunlar doğuma yakın yıka ütüle ve yerleştir tabiki cok ağırlaşmadan yap bunları.ben acıkcası son 15-20 gün kala yıkayıp yerleştirmeyi planlıyorum ben ağırlaşıcam o zamana ama annem yanımda olacak ben hepsini halledicem diyor

doğum yaklaşınca çok ağırlaştığınızı hissederseniz ilk etapta kullanılacakları yıkar ütüleriz..nasılsa doğumdan sonra hergün makine ve ütü çalışacak...:)))

Güneşimmmmmmmmm ordamısın?
Anacım burası çok yoğun yazamıyom devamlı ama takip etmeye çalışıyom sizleri

:roflol::roflol:
valla ya şimdiden çıkarsak kimliği olmuyor mu??
kaynanamda diyor soyadına uygun isimler mi düşünüyorsunuz. dedim yoo zaten ilerde evlenecek soyadımı kalacak kızın dedim.
diyo öyle de olunca güzel olur.
ee bee kadın madem güzel olurdu da 2 tane evladın var sen niye soyadına uygun isim koymadın

ya varya aslında şu kayınvalidelere söylenecek ne çok şey var anestezi sonrası sayıklar gibi yapıp ne varsa sölesemmi acep boshayallersmile

Back
X