- Konu Sahibi daemon
- #51.221
Archimim Sensi ye çözümünü sor yol gösterir o sana :roflol:
Yok anam yol gosteremem maalesef, sabah denenmis o konuda
onaylanmamistir ateslenme son surat devam ediyor. bilmiyorumkismile:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazik kizlar heriflerinize daha son ayda isteseniz de memnun edemezsiniz,
ondan sonra lohusa donemi var derken epey bir oruc tutacaklar bari simdi yapmayin. bilmiyorumkismile
Anam ben sucsuzum. :kedi:aklinialirimsmile:kedi:
en son kapsama alanında diyorlardı ama niye bilemyorumKızlar özbek nerde kaçgündür bilen varmı
Benim de sabahtan beri gogsumun orada, dosumde yumruk gibi
birsey bastiriyor ya kizlar inanin cok zor nefes aliyorum. sempatiksalakcinni
Kızlar doktordan geldim şimdi. 498 gr. mış oğlum. Kocaman bi pipi gösterdi doktor şaşkınlıktan aaaa boyu kadar demişim :kedi: yarın da doppler için randevum var yine görcezzzz...
renk ve desen olarak canımmuygun derken model olarakmı yoksa uygun dokuma bişi varmı bildiğin biyerde
o zaman uyuyacağı yerde diyelim :ecrin_bebek:
aaaaakannehiray giremiyom kk ya engellediler mi naaptılar yaww..
şimdi vtunnel den girdim.
burdan da yazılar kargacık burgacık görünüyo
offf bi bu eksikti..
gecen karda cekıldık yevrumm kat kat gıyındım uzerımdekı montta bl gobek falan bellı olmuyo hıcdaem feysbuktaki karve bizresimlerini nezaman cekildin sen
göbek nerdebilmiyorumkismile
en son kapsama alanında diyorlardı ama niye bilemyorum
güneşim cnm bende dün recp ivedk izlemeye gittim filme girdim ses başlar başlamaz benim kızda başladı tekmeliyo dönüyo hiç durmadı eşimde yanımdan söylenmeye başladı acaba rahatsızmı oldu acaba korktumu çokmu ses gidiyo falan die montunu çıkardı karnıma doladık falan kızla babası bir oldu hiçbişi anlamadım filmden eve geldik hala durmuyo gece 12 ye kadar öyle kıpır kıpır dı içerde ya çok hoşuna gitti ses yada hakkaten rahatsız oldu sendede oldumu
:roflol::lepi:Cinnner olabilr ler mi onlar elhamra ne dersin? sempatiksalakcinni
kocana söle de akşam bi maşaş yapsın o kısımlara aklinialirimsmile :jeyyar:
evettt:bbo:kafamçokkarıştıkızlar ya ben bu haftadan itibaren resmen yanıyorum. elim ayağım ateş gibi oluyor.
şu anda da ağustos ayında gibi yandım. sizde de öyle oluyor mu ??
Benim de sabahtan beri gogsumun orada, dosumde yumruk gibi
birsey bastiriyor ya kizlar inanin cok zor nefes aliyorum. sempatiksalakcinni
Yok anam yol gosteremem maalesef, sabah denenmis o konuda
onaylanmamistir ateslenme son surat devam ediyor. bilmiyorumkismile:kedi:
güneşim cnm bende dün recp ivedk izlemeye gittim filme girdim ses başlar başlamaz benim kızda başladı tekmeliyo dönüyo hiç durmadı eşimde yanımdan söylenmeye başladı acaba rahatsızmı oldu acaba korktumu çokmu ses gidiyo falan die montunu çıkardı karnıma doladık falan kızla babası bir oldu hiçbişi anlamadım filmden eve geldik hala durmuyo gece 12 ye kadar öyle kıpır kıpır dı içerde ya çok hoşuna gitti ses yada hakkaten rahatsız oldu sendede oldumu
wuuuuuuuuuuu aklinialirimsmile sempatiksalakcinniÖzeeeege Sensi ye öle şeyler demeeeeee aklinialirimsmile o hep maşaş yaptırıyo zaten
Fazla maşaşdan olabilr ağrısı kaydirigubbakcemile3