2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kıl testeresıyle duvar rafı yapıcam ama motıf bulamıyorum yaaa..
var mı bu konuyla ılgılı olann

ooo ne yetenekler varmış aramızda. dedem yapardı harıka olurdu, zor ama çok kafa dagıtıcı bır iş oldugunu bılıyorum. umarım aradıgın desenı bulursun

alın size liste hakkımda dedikodu yapanlar utansınnn :dilcikar:

ooo ne yetenekler varmış aramızda. dedem yapardı harıka olurdu, zor ama çok kafa dagıtıcı bır iş oldugunu bılıyorum. umarım aradıgın desenı bulursun
bende orta okulda cok guzel duvar rafları yapmıstım ama sergı ıcın hep aldı hocalarım.
sonra kermeslerde satıldı hıc bıseyımı gerı vermedıler o zamnlar hocalarımız verıodu desenlerı bız secıyoduk nerden bulucam bılmıyourm.
malzemelerı aldım
nettede baktım ama bulamadım desen..

alın size liste hakkımda dedikodu yapanlar utansınnn :dilcikar:

zaten lıste bu haldeydı:D
sımdı dıger renksız olanları renkledırebılcekmıyım

liste nereye gitti ???
dae düzenledim demişsin ama liste yookk

bebişlerinizi yaşları gelince (3-4 yaş uygun sanırım) kreşe yada yuvaya vermeyi düşünüyor musunuz?
ben 4 yaşıonda flan kreşe vermeyi düşünüyorum.
anneanne babaanne eğitimlerinden sonra biraz da profesyonel eğitim alması gerekiyo diye düşünüyorum

kızlar kıl testeresıyle duvar rafı yapıcam ama motıf bulamıyorum yaaa..
var mı bu konuyla ılgılı olann

ben de 15 sene önce kadar falandı sanırım kaydirigubbakcemile3 kontroplak ve kıl testeresi ile tepsi peçetelik ve avize yapmıştım işteknik dersinde öğrenmiştik biz de ama motif kendin de çizebilirsin canım ya cok zor bişey değil.kafadan atıp ben düşüneyim bakalım bulursma ya da çizersem pazar günü getiririm sana tamam mı seker

ben 4 yaşıonda flan kreşe vermeyi düşünüyorum.
anneanne babaanne eğitimlerinden sonra biraz da profesyonel eğitim alması gerekiyo diye düşünüyorum

bende okul öncesi 2 sene falan gitsin istiyorum ama forumda bi yazı okudum,
yazın altlarına kaçırmasın diye su falan vermiyorlarmış, bazı özel bakımlarını kendileri yapmaları gerekirken hademelere paslıyorlarmış, bu yer orta üstü iyi yermiş, biraz gözüm korktu

günaydın kızlarrr..

amanın stella ne diyon su vermemek fln ne demek akannehir
çok iyi araştırmak lazım o zaman

bende orta okulda cok guzel duvar rafları yapmıstım ama sergı ıcın hep aldı hocalarım.
sonra kermeslerde satıldı hıc bıseyımı gerı vermedıler o zamnlar hocalarımız verıodu desenlerı bız secıyoduk nerden bulucam bılmıyourm.
malzemelerı aldım
nettede baktım ama bulamadım desen..

zaten lıste bu haldeydı:D
sımdı dıger renksız olanları renkledırebılcekmıyım

listeyinin sonu 75 kişi vardı yiirum şimdi 119 kişi var...
renklendirme olayında problem çıkarıyo maalesefff...

Günaydın kızlar,

Stellacığım bazı kreşlerde kamera oluyor, internetten çocuğunun tüm gün ne yaptığını takip edebiliyorsun. Öyle bir sistem varmıydı senin bahsettiğin yerde?

Back
X