2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla dün akşam 75 kişi vardı gerisini ekledim ama renklendirme de hata veriyo sayfa da düzeltme yapınca.. bi de dae denesin diycem ama onda da karakter sayısı problemi var olmadı bi ara kazene
sorarım...aklinialirimsmile
ben çıkıyorum toplantı var görüşürüz...

günaydın kızlar.
ev taşıma işimi bitirdim sonunda.tabii hala içinde yerleşmesi gereken ufak tefek eşyalar
var ama olsun buna da şükür.çok yorgunum ama.dört gözle haftasonunu bekliyorum

günaydın kızlarrr..

amanın stella ne diyon su vermemek fln ne demek akannehir
çok iyi araştırmak lazım o zaman

siteye konu açmıştı bi üye kreşte çalışan temizlikçi tanıdığı varmış o anlatmış
kadında vazgeçmiş oraya vermekten ve ucuz biyerde değilmiş
dediğin gibi iyi araştırmak lazım

Günaydın kızlar,

Stellacığım bazı kreşlerde kamera oluyor, internetten çocuğunun tüm gün ne yaptığını takip edebiliyorsun. Öyle bir sistem varmıydı senin bahsettiğin yerde?

yok canım hiç sanmıyorum olsa yapamazlardı
ama o kamera sistemi bi ara çok yaygındı sonra çocuklar anne babaları onları izliyor diye rahat hareket edemiyor ve piskolojilerini etkiliyor diye çoğu yerde kaldırıldı diye biliyorum

Kızlar kreşe vermekten konuşmuşsunuz 3 erken bir yaş değilmi? ben 4 yaşına doğru oyun gruplarına vermeyi düşünüyorum haftada 2-3 gün le başlıyorlar sonrasında bir 6 ay sonra falan normal kreşe başlar diye düşünüyorum şimdilik hele o günler bi gelsinde o zamanda kreş topiği açarız araştırırız hepberaber :)

Kızlar kreşe vermekten konuşmuşsunuz 3 erken bir yaş değilmi? ben 4 yaşına doğru oyun gruplarına vermeyi düşünüyorum haftada 2-3 gün le başlıyorlar sonrasında bir 6 ay sonra falan normal kreşe başlar diye düşünüyorum şimdilik hele o günler bi gelsinde o zamanda kreş topiği açarız araştırırız hepberaber :)

günaydın bayanlar

zeynepcim kreş için 3 yaş en ideal yaş . çocuk 3 yaşından itibaren sosyalleşmeye başlıyor. uzmanların bir çoğu da 3 yaşından sonra anne evde bile olsa çocuğun kreşe gitmesini öneriyor.bende 3 yaşında kreşe göndermeyi düşünüyorum

canım taşınma olayını halletmişsin gözün aydın darısı özgeciğimle daemoncuğumun başına.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin
ay evet yaa bu cumartesi ve pazar beni de büyük işler bekliyor.
taşınma firması olarak Trakyalılar diye bir firma var, orayla anlaştık.
daha önce orayla taşıtan tanıdıklar var çok iyi olduklarını söylediler.
herşey, tabak çanakları dahil onlar toplayacak, biz hiçbir şeye dokunmayacağız.
eşyaları demonte, sonrada monte edecekler fln fln herşey
700 TL.
bize bir tek yeni evde tabak çanakları ve giysilerimizi yerleştirme işi kalacak.

700 TL.
bize bir tek yeni evde tabak çanakları ve giysilerimizi yerleştirme işi kalacak.

hadi bakalım allah kolaylık versin.ben işin büyük kısmını atlattım.darısı senin başına.

taşınanlara allah yardım etsin valla. benim gözümde çok büyümüştü
tabi herşeyi tek başıma kendim toplamıştım benneyaptımki

yok canım hiç sanmıyorum olsa yapamazlardı
ama o kamera sistemi bi ara çok yaygındı sonra çocuklar anne babaları onları izliyor diye rahat hareket edemiyor ve piskolojilerini etkiliyor diye çoğu yerde kaldırıldı diye biliyorum

Aaa bence bu da ordaki çalışanların kendi savunması, 3 yaşındaki çocuk annem babam beni izliyor diye stres yapar mı ki?

Zeynep ben hatta 2 yaşında vermeyi düşünüyorum. Bakıcı tutmak yerine kreşe versem mi düşünüyorum.

herkese günaydıın

Günaydın sevra

günaydın bayanlar

zeynepcim kreş için 3 yaş en ideal yaş . çocuk 3 yaşından itibaren sosyalleşmeye başlıyor. uzmanların bir çoğu da 3 yaşından sonra anne evde bile olsa çocuğun kreşe gitmesini öneriyor.bende 3 yaşında kreşe göndermeyi düşünüyorum

Canım bu çocuğuna göre değişen bişey ama bazı çocuklar 3 yaşında adaptasyon sorunu yaşıyorlar kreşte birçok arkadaşımın başına geldi. Özellikle çocuğun konuşabilmesiyle doğru orantıda kız çocuklarında bu problem çok daha az tabiki ama erkek çocuklarının geç konuşması problem yaratabilir. Özellikle yarım konuşan çocuklar aile içinde anlaşılabiliyor ama kreşte arkadaşları tarafından anlaşılamıyorsa içine kapanıyorlarmış bu nedenle şimdiden karar vermek çok erken diye düşünüyorum.Zaten haftada birkaç gün olan oyun grupları sosyalleşmelerini sağlıyor ve alışma sürecini sancısız atlatmasına yardımcı oluyor. Gerçi bütün bunları düşünmek için erken dediğim dibi çocuklarımız bizi yönlendirir zaten hele o günler bir gelsin de hayırlısıyla

700 TL.

Siz yine de adamların başında olacaksınız di mi Özge? Allah kolaylık versin.

700 TL.

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Back
X