Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne bebek fuarına gidecek misinizbilmiyorumkismile
bu perşembeyle pazar arası
tubi senin doktorun biraz manyakmış.kıslar ya bnm bebişime baktırdık dün normalde bebişim 23+3 günlüktü sadece 23 hafalık olarak görünüyormus 3 gün gelişmemiş kilosu 550 gr.iyi beslennememişisin diyo anacım daha ne yiyim genelde sebze agırlıklı yiyorum ama et süt yogurt bunlarıda ihmal etmiyorum..siz yiyececeklerinizi marstan falan mı getiriyorsunuz?
bu arada doktor bnm sölediklerimede inanmıyo bni sinir etiiiiii
kıslar ya bnm bebişime baktırdık dün normalde bebişim 23+3 günlüktü sadece 23 hafalık olarak görünüyormus 3 gün gelişmemiş kilosu 550 gr.iyi beslennememişisin diyo anacım daha ne yiyim genelde sebze agırlıklı yiyorum ama et süt yogurt bunlarıda ihmal etmiyorum..siz yiyececeklerinizi marstan falan mı getiriyorsunuz?
kıslar ya bnm bebişime baktırdık dün normalde bebişim 23+3 günlüktü sadece 23 hafalık olarak görünüyormus 3 gün gelişmemiş kilosu 550 gr.iyi beslennememişisin diyo anacım daha ne yiyim genelde sebze agırlıklı yiyorum ama et süt yogurt bunlarıda ihmal etmiyorum..siz yiyececeklerinizi marstan falan mı getiriyorsunuz?
Canim benim kiz zaten herzaman cok nadir oynar.
Su an ki donemimizde 16 ile 20 saat arasi uyurlarmis zaten.
Sanirim benim kizda 23,5 saat uyuyor gunde. :roflol::roflol:
Anne bebek fuarına gidecek misinizbilmiyorumkismile
ben taşınıyom gidemicem :sinifsinif:Anne bebek fuarına gidecek misinizbilmiyorumkismile
gidemeyeceğim canım yaa çok uzak bana. yolda telef olurum oraya gidene kadar
ben taşınıyom gidemicem :sinifsinif:
tubi senin doktorun biraz manyakmış.
sen dikkat ediyorsan ne olacak..
1-2 haftaya toparlar bebiş kendini..
vitaminini fln da alıyormusun bu arada
24-28 haftaları arası bebeklerin oynaması açısından en hareketli geçen dönemmiş, hem vücudundaki organların birbirine oranı normal oluyormuş, hemde amnuyotik sıvısı çok olduğundan daha rahat hareket ediyorlarmış
28 den sonra yerleri kalmıyormuş daha az hissedecekmişiz
doktor verdidde haptan tiksindigim için kullanmıorum şimdide aspirin verdi yarım yarım iç diye ama onudakullanmak istemiyorum bnm amacım dogal yolla beslemek..haa bu arada doktor dediki bu cocougun pipisi büyük:jeyyar:
ahahahahahdoktor verdidde haptan tiksindigim için kullanmıorum şimdide aspirin verdi yarım yarım iç diye ama onudakullanmak istemiyorum bnm amacım dogal yolla beslemek..haa bu arada doktor dediki bu cocougun pipisi büyük:jeyyar:
biz cumartesi gidecektik ama şeker yüklemesi var sonrasındada annemlere geçeceğiz
pazar öğleden sonra gideceğiz çok kalabalık olmasından korkuyorum eyvahedigeldismile
doktor verdidde haptan tiksindigim için kullanmıorum şimdide aspirin verdi yarım yarım iç diye ama onudakullanmak istemiyorum bnm amacım dogal yolla beslemek..haa bu arada doktor dediki bu cocougun pipisi büyük:jeyyar: