2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben onu bunu bilmem.
liste benim sürekli elimin altında, ikide bir kocişin gözüne sokuyorum.
mobilyayıda sırf bakıcaz diye gittiğimiz halde alıverdik.
bu seferde kociş tutamadı kendini
yaktın başımızı zeyno :1hug:

Benimde elimin altında önce almadan sağdan soldan temin edebileceklerimi halletmeye çalışıyorum büyük parçaları şimdilik sona bıraktım.

18-21 Şubat 2010 - CNR da
anne-bebek fuarı tekrar hatırlatıyorum ilgilenenlere duyrulur.

bol çeşit,
bol seçenek,
herkeseye uyabilecek fiyatlar...

Ben pazar günü gidicem.

şimdi gördüm istifa haberini. bu eşler bir alem zaten ama boşver herhalde bir bildiği vardır. yoksa bu zamanda istifa etmeye cesaret edemezdi.
bir bildiği yoksa da sen zaten hepimizin yerine eşinin canına oku sempatiksalakcinni

Umarım bir bildiği vardır yoksa onu çiğ çiğ yerim valla

Zeynep eskilerin bir lafı var ya, bebeğin rızkıyla gelir inşallah. Mutlaka eşinin bir bildiği vardır.

inşallah canım

ahh bu kocalar ahhh :umursamaz:

kız bölesi daha uygun geldi gözüme, o nedennen böle aldım.. sempatiksalakcinni

saol cnm

ben 39 tl ye almıştım su termometresi , tarak, fırça, burun aspratörü, tırnak makası, normal makas, diş fırçası, bide çubuklar vardı içinde bide çantası bundan daha uygunsa al tabiki.

Primierın ozellıklerıne bakın ayarladığın nem derecesıne gelınce kendılığınden duruyo.chıcco oyle değilmiş.dıjıtal ekranı var ve 6 mı 7 mı gece lambası rengı oluyo.Benım tek şüphem sese takıldı onu arştırcam.Chıcoo kendılığinden durup aynı nemı korumuyosa kotu bence.oda bellı bı nemde olması lazım çünkü

nirdesin sen kıss
bu arada pıde super oldu canım tarıf ıcın saol kocıs bayıldı ve yumusak oldu ben sert olur sanıyodum..

afiyet olsun tatlım ben çok yoğunum canım toplantılar falan sözleşmeler delirmenin eşiğindeyim böyle ara ara bakıyorum sizlere işte.

Kızlar Sebamed'in yağlı mendilleri yeni doğan için de kullanıma uygun mu? Yoksa sadece pamuk ve su mu bazlı bişey mi kullanmak gerekiyor?
ben de kremli memdil mi alsam diye düşünüyordum sempatiksalakcinni

bu arada kızlar sıcak su torbası ille gerekli bişi mi.. ne işe yarayacak bana bi annatın bakim sempatiksalakcinni

Benimde elimin altında önce almadan sağdan soldan temin edebileceklerimi halletmeye çalışıyorum büyük parçaları şimdilik sona bıraktım.

Ben pazar günü gidicem.

inşallah canım

ben 39 tl ye almıştım su termometresi , tarak, fırça, burun aspratörü, tırnak makası, normal makas, diş fırçası, bide çubuklar vardı içinde bide çantası bundan daha uygunsa al tabiki.

Tamam bu benım dedığim mothercarede demi.bende bundan alayım.Grıli pembelımıydı neydi.Çantasıda var.Çok kullanışlı

bu arada kızlar sıcak su torbası ille gerekli bişi mi.. ne işe yarayacak bana bi annatın bakim sempatiksalakcinni

Ben unibaby'nin yeni doğanından alacaktım. Kayınvalidem ondan alma ben sana Sebamed'in yağlı mendillerinden getirecem deyince kafam karıştı.

Bak şu torbası için de şöyle yazıyor:

Güvenli ve hijyenik su torbası bebeğinizin yatağını ısıtması ve ona sıcak bir uyku sağlaması için idealdir.Ayrıca doğal pamuklu kumaştan üretilmiş kılıfı vardır.

bir de bebeğin gazı varken de ayaklarına sıcak su torbası koymak faydalıymış. Kaynak: http://www.minikeller.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=181

Son düzenleme:
nasıl yuruken cnm valla bende arastryrm işte yaaa soguk ıyı dıyen var sıcak ıyı dıyen var yanı yakmamaya dıkkt ederm onemli olan saglık acısından hangını ıyı

Ya bebiş buyudu yurumeye başladı.Bı çarpsa Allah korusun ne bıleyım ya yada sen boşbulunsan sıcak ıı değil.Sıcak eskıde kaldı zaten.Şimdi kimse sıca almıyo satmıyoda.onemlı olan ozelıği ionızer olması,falan fılan.Bıde benımkı fişde taktığında acıp kapayınca hafızası sılınmıyo aynı yerden devam çalışmaya yanı fişini çekmedığın surece senın ayarında çalışıyo.Ya baktığında çok ii gorunuyo tek mesele ses çıkartıyo oda az ama yıne ne bıleyım bakıcam işte

Ben pazar günü gidicem.

inşallah canım

kızlar aldıgnz sıtenn adınıda yazınyaa bende bugun bı arastrma ıcersıne gırdımmm

maşallah odalara başlamışsınız ne güzel

güzelmiş canım güzel günlerde kullanın inşallahhhhhhhhhh.

sade ve şık bence

Ben unibaby'nin yeni doğanından alacaktım. Kayınvalidem ondan alma ben sana Sebamed'in yağlı mendillerinden getirecem deyince kafam karıştı.

Bak şu torbası için de şöyle yazıyor:

Güvenli ve hijyenik su torbası bebeğinizin yatağını ısıtması ve ona sıcak bir uyku sağlaması için idealdir.Ayrıca doğal pamuklu kumaştan üretilmiş kılıfı vardır.
hmm o zaman ondan da alacazz tamamm sempatiksalakcinni

canım valla yaglı nasıl olur bilmiyorum ama ilk bir-iki ay ben de unu baby nin yenidoğanından alırım sanırım...
kayınvaliden de getirsin.
sen bundan da al ilk 1 ay fln kullan bakalım farkını anlarsın zaten.
ama sebamed de çok iyi bir marka, o da iyidir mutlaka..

bende şampuan vs. gibi şeyleri sebamed alacam..

kızlar bu arada bebişin çamaşırlarını yıkamak için dalin in sıvı deterjanı varmış. iz kalıntı fln bırakmıyormuş. geçen gn misafirliğe gittiğimiz evdeki bebişin annesi söyledi, ben de ilk defa duydum.

canım bebişin karnı falan ağrıyınca ayaklarının altına yada karnına koyuyorsun sıcak su biyotunu. Geçen annemle teyzem bu konuda birbirine girdi annem gerek yok diyor teyzem ben iki çocuğumda da kullandım çok gerekli diyor bende aman kavga etmeyin ucuz bişey alırız kullanmasakta içimiz yanmaz dedim en son sustular.

Tamam bu benım dedığim mothercarede demi.bende bundan alayım.Grıli pembelımıydı neydi.Çantasıda var.Çok kullanışlı

Evet eme ben pembe bulamadım mavi gri aldım kızıma eyvahedigeldismile

canım bebişin karnı falan ağrıyınca ayaklarının altına yada karnına koyuyorsun sıcak su biyotunu. Geçen annemle teyzem bu konuda birbirine girdi annem gerek yok diyor teyzem ben iki çocuğumda da kullandım çok gerekli diyor bende aman kavga etmeyin ucuz bişey alırız kullanmasakta içimiz yanmaz dedim en son sustular.
sağol canım, zaten 12-14 tl fln fiyatları.. chicco kraft fln 14 tl.. alırız bulunur..

hmm o zaman ondan da alacazz tamamm sempatiksalakcinni

canım valla yaglı nasıl olur bilmiyorum ama ilk bir-iki ay ben de unu baby nin yenidoğanından alırım sanırım...
kayınvaliden de getirsin.
sen bundan da al ilk 1 ay fln kullan bakalım farkını anlarsın zaten.
ama sebamed de çok iyi bir marka, o da iyidir mutlaka..

bende şampuan vs. gibi şeyleri sebamed alacam..

kızlar bu arada bebişin çamaşırlarını yıkamak için dalin in sıvı deterjanı varmış. iz kalıntı fln bırakmıyormuş. geçen gn misafirliğe gittiğimiz evdeki bebişin annesi söyledi, ben de ilk defa duydum.

evet dalini duydum ben toz sabunlar kalıntı yapıyor ama dalin yapmıyor diyorlar.
tabi fiyatı ne kadar bilmiyorum

bende odaya hala karar veremedim kızlar cir diyorum turunculu yeşilli cıvıl cıvıl olsun bi diyorum beyaz sade olsun pembelerle süsleyeyim

Ya bebiş buyudu yurumeye başladı.Bı çarpsa Allah korusun ne bıleyım ya yada sen boşbulunsan sıcak ıı değil.Sıcak eskıde kaldı zaten.Şimdi kimse sıca almıyo satmıyoda.onemlı olan ozelıği ionızer olması,falan fılan.Bıde benımkı fişde taktığında acıp kapayınca hafızası sılınmıyo aynı yerden devam çalışmaya yanı fişini çekmedığın surece senın ayarında çalışıyo.Ya baktığında çok ii gorunuyo tek mesele ses çıkartıyo oda az ama yıne ne bıleyım bakıcam işte

tamam cnm cok saol ozamn öle degerlendırcezzzzz hanı ben saglık acısındn merk ettım
ionızer olması yetrlıyms

evet dalini duydum ben toz sabunlar kalıntı yapıyor ama dalin yapmıyor diyorlar.
tabi fiyatı ne kadar bilmiyorum
evet onu da bir araştırayım bakalım fiyatı neymiş sempatiksalakcinni
bi masraf daha çıktı sempatiksalakcinni

Back
X