2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet onu da bir araştırayım bakalım fiyatı neymiş sempatiksalakcinni
bi masraf daha çıktı sempatiksalakcinni

aynen öyle valla şimdiden almaya başlamalımı neeeeeeee bez stoku gibi bunuda stok etmeli bebişin sürekli yıkanacak çamaşırları

aynen öyle valla şimdiden almaya başlamalımı neeeeeeee bez stoku gibi bunuda stok etmeli bebişin sürekli yıkanacak çamaşırları
evet aynen
bide önceden de onun kıyafetlerini yıkicaz kaldıracaz ya
o zaman da bayağı kullanacaz.
ben hastane geceliğimi bile o deterjanla yıkiicam, bebiş ona da çok temas edecek diye

evet aynen
bide önceden de onun kıyafetlerini yıkicaz kaldıracaz ya
o zaman da bayağı kullanacaz.
ben hastane geceliğimi bile o deterjanla yıkiicam, bebiş ona da çok temas edecek diye

bende martta bez ıslak mendilleri alıcaktım yanına 1-2 de bundan eklerim artıkzemuszemus

NC sallanan emzirme koltugunu ne kadara ve nereden aldın..

masko bebishroom, mobilyalarla beraber aldım.
koltuk: 500 TL
beşik: 500 TL

biraz pahalı ama evladiyelik bişey. Sonradan yüzünü değiştirir, boyatır daha çok kullanabilirim gibime geldi.

maşallah odalara başlamışsınız ne güzel

güzelmiş canım güzel günlerde kullanın inşallahhhhhhhhhh.

sade ve şık bence

Sağol canım. Daha güzelleri sizlerin olsun.
Sade olması daha iyi.
Kulpları pembe yaparsın, pembe tekstil kullanırsın kız çocuğa uyar, mavi yaparsın sonradan erkek çocuğa uyar. Üstelik bu adamlar kaç göç tipler de değil, bişey olursa mobilya tamiri de yapıyorlar, garanti veriyolar falan.

Kendimimi rahatlatıyorum sizi mi bilmem. Biraz kazık oldu ya kaydirigubbakcemile3

hmm evet emzirme koltukları çok uzun süreli kullanım için ideal.
benim salon koltuklarım da krem rengi, minderleri falan.
koltugu da krem alıp ilerde televizyon koltugu olarak kullanmayı düşünüyorum sempatiksalakcinni

Kızlar hızınıza yetişemiyorum ben daha hiç bişey almadım :S sanırım nisan gibi ya da mayısta alabilcem. Herşeyi toplu aynı yerden almayı düşünüyorum ne kadar uygun olur bilmiyorum ama... Hem siz ekledikçe fikir değiştirip duruyorum o zaman kadar kesinleştirmeye de başlarım kafamda...

Kızlar bebek doğduktan sonra mevlid ne zaman yapılıyor? Mevlidte ne yapılıyor? Ne ikram ediliyor? Neler oluyor?

hmm evet emzirme koltukları çok uzun süreli kullanım için ideal.
benim salon koltuklarım da krem rengi, minderleri falan.
koltugu da krem alıp ilerde televizyon koltugu olarak kullanmayı düşünüyorum sempatiksalakcinni

cnm bu fıkır cok gusel aslnda benımd eoturma odamda kahverengi köşe var pufuda var ama bide tv koltugu olsa fena olmaz olmazsa bende alırım sonra oturma odasına koyarm yaaa

ya ben uzun uzun netten fıyat arastırması yapmaya gıcık oluyorum
cok sıkılıyorum
anca bı sıteden alırım hepsını heralde ole cok fazl arastırma yapmadan.

Kızlar bebek doğduktan sonra mevlid ne zaman yapılıyor? Mevlidte ne yapılıyor? Ne ikram ediliyor? Neler oluyor?
daha o konuların araştırmasına geçemedim ben sempatiksalakcinni

cnm bu fıkır cok gusel aslnda benımd eoturma odamda kahverengi köşe var pufuda var ama bide tv koltugu olsa fena olmaz olmazsa bende alırım sonra oturma odasına koyarm yaaa
dimi kız, zeka küpüyüm ben sempatiksalakcinni

masko bebishroom, mobilyalarla beraber aldım.
koltuk: 500 TL
beşik: 500 TL

biraz pahalı ama evladiyelik bişey. Sonradan yüzünü değiştirir, boyatır daha çok kullanabilirim gibime geldi.

Sağol canım. Daha güzelleri sizlerin olsun.
Sade olması daha iyi.
Kulpları pembe yaparsın, pembe tekstil kullanırsın kız çocuğa uyar, mavi yaparsın sonradan erkek çocuğa uyar. Üstelik bu adamlar kaç göç tipler de değil, bişey olursa mobilya tamiri de yapıyorlar, garanti veriyolar falan.

Kendimimi rahatlatıyorum sizi mi bilmem. Biraz kazık oldu ya kaydirigubbakcemile3

Canım hiçte pahalıya almamışsın aldığın model ağaç anladığım kadarıyla ve bu fiyat gayet normal bir fiyat ağaç bir ürün için. Ayrıca kapsamlı bir takım almışsın kullanılan malzeme bebek odasında herzaman daha pahalıdır bu fiyata alman çok normal. ağaç ve kapsamlı bir takım düşünen herkes bu fiyatları gözden çıkarıyor zaten içini rahat tut. Emzirme koltuğunun fiyatıda gayet iyi ben bu fiyata bulamamıştım henüz benim bulduklarım 600-750 arasıydı bende bakıcam senin aldığın yere. Daha ucuzu ancak çok tanıdık ve peşin parayla olabilir Belki biraz daha ucuza bulmak mümkün ama çok daha pahalıyada bir sürü model var benim bir arkadaşım 3 sene önce 5 bin tl ye yaptırmıştı inci tuncelden şimdi acayip pişman mesela.

Back
X