• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çok kötüyüm midem çok bulanıyo az önce çıkardım midem ekşiyo
offf ilk zamanlara dönmek istemiyorum yaa aç gibiyim ama yediğimi çıkarıyom
birde bana da ateş basıyo ince giydim ama fayda etmedi offf eve gidip yatmak istiyorumm

izin al dıcem ama senın ordakılerde gıcık ufak tefek bişiler atsan agzına bulantını gecırsın belkı aclktn bulanyrdr:(

toplantım var kızlarr
görüşürük

ıKıSıNıDE AKŞAMMI YEDıN YAFSS KARISTIRMA MIDEYI OKAAAAAA ŞEEKRıM:) AMAAbilmiyorumkismile
cıks sadece dondurma yedim
2 tane aldım
birini yedim birini dolaba attım bugün halletcem

ya arkadaslr emın olun su marka alcam sole ıstıyrm bu ıyısı demekde fayda etmıyor tam tersıne ters tepıyor onada konusuyorlar benımkı dıyorkı ay ne gerk varmıs o altındanmıymıssss aaaa sizde abartıyrsnz ııce sınrlendırıyor benııı töbe töbee

Gerçi daha bizim bebeğimizle ilgili kimse ilgilenmedi de o konularda :) ben kendi kendime konuşuyorum işte :) Mantık şu doğmamış çocuğa don biçilmezmiş. Doğsunda alınırmış .:oklava::oklava::oklava::oklava:

kızlar ben çok kötüyüm midem çok bulanıyo az önce çıkardım midem ekşiyo
offf ilk zamanlara dönmek istemiyorum yaa aç gibiyim ama yediğimi çıkarıyom
birde bana da ateş basıyo ince giydim ama fayda etmedi offf eve gidip yatmak istiyorumm
kıyamam
geçen benimde bulantım oldu
ama geçti hemen
uklam yazın napcaz sen onu düşün
sıcakta:umursamaz:

toplantım var kızlarr
görüşürük

yinemi:a015:

cıks sadece dondurma yedim
2 tane aldım
birini yedim birini dolaba attım bugün halletcem

ohh yarasın yarasınnnn dikkaet ama ben yıynce hemen bogazım yara oluyr şişiyr gıbı ofyaaa cok hassas bogazlr:(

Gerçi daha bizim bebeğimizle ilgili kimse ilgilenmedi de o konularda :) ben kendi kendime konuşuyorum işte :) Mantık şu doğmamış çocuğa don biçilmezmiş. Doğsunda alınırmış .:oklava::oklava::oklava::oklava:

AMAN YA ÇOK BİLİYORLAR PARALARI GITCEK DIYE OLUYORLAR OFFF :oklava::oklava:

güneşim simli boyayı gördünmü ekledm resmini merak ediyodun

AMAN YA ÇOK BİLİYORLAR PARALARI GITCEK DIYE OLUYORLAR OFFF :oklava::oklava:

Bende yorum yapmıyorum :) alabildiğimi kendim alacam.Zaten ben evlenirken annem çeyizde bebeğime de birsüre şey yapmıştı onlarda var sanırım ailelerde ufak tefek yaparlar olur biter diye düşünüyorum .:)

hosbuldum elhamamracım opuyorumnanaktan
esım dün netten bır sürü oyun ındırdı sımdı
pc yavasladı sınır oldum valla :umursamaz:

doğunca da bebeği çarşafa sararız. nasılsa doğunca alınacak ya eşyaları :oklava:
geçende alışveriş yaptım kaynanama gittim benden önce bakıyor hemen poşetlere ne alınmış diye
kendisinde hiç tık yok maşallah Çok üzgünüm çoook

Ben bu arabayı gördüm çok güzel başka eklentileri de var ama bana herkes bastn almamı tavsiye ediyor daha sonra bunları kullanmak istemeyeceksniz mutlaka birde baston alacaksınız diyorlar ben hala araştırıyorum aklımda 3 model var arasıda gidip geliyorum

güneşim simli boyayı gördünmü ekledm resmini merak ediyodun

EFET CNM YAAAAA KIYAFETLERI FALAN GORUNCvereliniortakE UNUTTUM ONA YORUM YAPMAYA HARİKA GOZUKUYORRR FOTODAN GORUNDUGU KADAR SANIRM BENDE ÖLE BİŞİ YAPCAM YAAAAAA
VALLA ELLERINIZE SAGLIK

Ben bu arabayı gördüm çok güzel başka eklentileri de var ama bana herkes bastn almamı tavsiye ediyor daha sonra bunları kullanmak istemeyeceksniz mutlaka birde baston alacaksınız diyorlar ben hala araştırıyorum aklımda 3 model var arasıda gidip geliyorum

Mexelina aklındaki modeller hangileri? Ben özellikle çift taraflı istiyorum çünkü ana kucağını ayrı aldım, travet set almicam

doğunca da bebeği çarşafa sararız. nasılsa doğunca alınacak ya eşyaları :oklava:
geçende alışveriş yaptım kaynanama gittim benden önce bakıyor hemen poşetlere ne alınmış diye
kendisinde hiç tık yok maşallah Çok üzgünüm çoook

hem almazlar hem bi de laf söylerler
alsanaalsanasmile

bazı bebekler yürüdükten sonra arabaya binmek istemiyormuş. o yüzden ne olur ne olmaz ben çok fazla para vermek istemiyorum arabaya.

Of onların ne yapacağı belli olmadığı için aklımız karışıyor.

Kızlar günaydınnnnn... sabah sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için. Eve de gelmişti geçen hafta ebe kontrol yaptı. Ne güzel bir hizmet bu ya. Türkiyede de doğru şeyler yapılabiliniyormuş dedirtti...

Back
X