Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde oturuyosun bilmiyorum ama bebek arabasi begendiginde mutlaka kanyondaki mothercare magazasina sor belki ellerinde o model vardir..daha once yazdim ama kimse gormedi sanirim..mothercare kendi hediye ceki veriyo..yeni sezon tekstili icin..ama asil guzel olani her 100 tl icin 20 tl baby gapten hediye ceki kazaniyosun..baya bi indirim gibi oluyo kiyafet falan icin...ben oylelikle yarim gunde aldim 1 yasina kadarki body ivir zivir kiyafetini.
larababy diye bir mağaza çok güzel bir model vardı yatağı aynası uyku seti içinde 2600 dedi bilmiyorumkismile
o modeli arıyorum nette ama bulamadım :1no2:
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/342478-2010-mart-bebeklerinin-odasi-15.html
bu sayfadaki beyazlı lilalı takım hoşuma gitti kızlar. bizim odalar topiğindede resmi var ama internet adresini bulamıyorum ya. stella eklemiş hatta
sizce nasıl kızlar
bu odanın sitesini bilen varmudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar..
sabah kalktım kısır ve mozaik pasta yaptım.. delikafadulden
malum dae, zynp, ukla, melmea bize geliyorlar.. delikafadulden
şimcik de bir kahvaltı edeyim
acıktık kızımla
öpüyorum
herkese merhabalar.........
2.trimester bitti 3. ve son trimestere başladık..........hihoyyyt![]()
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bir arkadaşım dün doğum yaptı gece dogumun başından sonuna onunlaydım, hiç korkulcak birşey yok kızlar, sezeryan anını da kameradan izledim. korkularım geçti, bugun de sancısı falan yoktu konuştugumda, umarım bizlerın ki de bu kadar kolay geçer gider.
Merhabalar kısslar , ya dün eşimle alışverişe gittik.mağazada önce hiç bişeim yoktu.son anda bi halsizlik oldu.yürürken bişi yok ama ayakta dikildiğim zaman baya bi kötü hissettim.sonra oturacak bi yer aradım.bi pet şişe su aldım ve nihayet oturacak bi bank buldum oturdum birden elim titremeye başladı.anneme tel.açtım kan şekerin yada tansiyonun düşmüş olabilir dedi.sizce nedendir?benzer durum yaşayan varmı?