2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar kısslar , ya dün eşimle alışverişe gittik.mağazada önce hiç bişeim yoktu.son anda bi halsizlik oldu.yürürken bişi yok ama ayakta dikildiğim zaman baya bi kötü hissettim.sonra oturacak bi yer aradım.bi pet şişe su aldım ve nihayet oturacak bi bank buldum oturdum birden elim titremeye başladı.anneme tel.açtım kan şekerin yada tansiyonun düşmüş olabilir dedi.sizce nedendir?benzer durum yaşayan varmı?

2 ay önce olmuştu, koçtaçtaydım dğnya bir anda karardı, kulaklarım cınladı, soguk terler attım ve yere oturdum. nedenı bılmıyorum 10 dk sonra hıç birşey yokmuş gıbı gezmeye devam etım. kan şekerın düşmüştür heralde canım.geçmiş olsun.

arkadaşının bebeği hayırlı olsun canım
inşallah bizimde doğumumuz böyle kolay ve rahat qeçer
ayrıca ertesi qün ağrısız ve sızısız oluruz :lepi:

:Saruboceq: amin canım hepımız için kocaman bir amin.

ohhh biz de bugün hep beraberdik zemuszemus
çok eğlendik
yedik de yedik
çatlayın delikafadulden

:umursamaz: alsanaalsanasmile kötükedihüso

özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yazmıcaksan niye girdin topikealsanaalsanasmile

elhamraacımmm hemşehrimmm sana tavsiyem kemeraltı barış bebe çok uygunn ve taksit imkanı var ayrıca sıkı bir pazarlıkta yapabiliyorsunn ben tüm alışverişi bitirdimm bebek arabasına kadarr tavsiye ederim canımmm

elhamraacımmm hemşehrimmm sana tavsiyem kemeraltı barış bebe çok uygunn ve taksit imkanı var ayrıca sıkı bir pazarlıkta yapabiliyorsunn ben tüm alışverişi bitirdimm bebek arabasına kadarr tavsiye ederim canımmm

kuşum bende yaptım alışverişimi
ama araba daha almadım
araba fiyatları nasıl orda
uygun bşi olsun istiyorum
sen kaça aldın:ecrin_bebek:

üstümden yük kaltıı bi odası kaldı onuda babam yapcak işyerindede son 1 ayımm opuyorumnanaktan

Sunny Baby Star Çift Yönlü Bebek Arabası Pembe - Anne & Bebek & Çocuk
şunun mavilisini aldımmm 2010 model katalok model çok güzel yaa sıkı bir pazarlık sonucu ve toplu alış veriş yaptığımız için 170 bıraktıı
bende peme gri istiydum
iyimiş ben bi ara bakim barış bebeyeaklinialirimsmile
üstümden yük kaltıı bi odası kaldı onuda babam yapcak işyerindede son 1 ayımm opuyorumnanaktan

aynen öle valla bende oda işini halettimde kurtuldum

bende peme gri istiydum
iyimiş ben bi ara bakim barış bebeyeaklinialirimsmile

aynen öle valla bende oda işini halettimde kurtuldum

süper yaaaaa oda işi zaten en zor işlerden biri ahırlaşmadan tüm işleri halletmek lazımm. emzirme iç çamaşırı ve kelebekte aldımmm bi gecelik kaldı oda kiloma göre son ay alcam m inş haa bu aradaaa barış bebede taksit imkanıda varrr:lepi:

kızlar bende bugün oda işini hallettim sonrada migrosa gittimn dalin sıvı deterjan alana yumşatıcısı hediyeydi fiyatıda 15.90 ondan aldım bitanede

geçmiş olsun doktorunu bir arasan ... yordun mu kendini acaba? bzi de haberdar et

teşekkürler.bu ilk değil zaten çalışırkende genelde sabahları el titremesi ve soğuk ter döküyordum.işyerimdeki hemşire kan şekerin düşmüş olabilir dedi:sm_confused:

2 ay önce olmuştu, koçtaçtaydım dğnya bir anda karardı, kulaklarım cınladı, soguk terler attım ve yere oturdum. nedenı bılmıyorum 10 dk sonra hıç birşey yokmuş gıbı gezmeye devam etım. kan şekerın düşmüştür heralde canım.geçmiş olsun.

evet seninde dediğin gibi soğuk terler döktüm ve dizlerimin tutmadığını hissetmiştim. kıslar şeker yüklemesinden sonraki şeker sonucunuz kaç çıktı?

bugün şeker yüklemesei yaptım 2 saat bekledik 1 saat arayla kan aldıklar değerlere baktılar kan almadan şekerli su içirdiler 3 bardak ben daha farklı zannediyodum şeker yüklemesini sizedemi aynısını yaptılar

Günaydın Herkese a.s. a.s.a.s.a.s. Mutlu bebişlerimizle güzel bir hafta geçirelim:)

Günaydın herkese

Günaydın mexelina

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnn hayırlı aylar hayırlı haftalarrrrrrr

Kız bılge gÜnaydın kaÇak nerelerdesın yakaladım senıııı

Back
X