2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa resimleri eklemişsin diğer topiğe melmeaaa

biz de annemle c.tesi günü hasır sepet aldık, çünkü bir türlü istediğim beşiği bulamadım, bulduklarımda 350-500 arası değişiyordu. o fiyata millet yatak alıyor. ne varsa yine insanın annesinde var işte. "sen beğene ben yaparım" dedi. gerçektende çok beceriklidir. sepet+kumaşlar 100 TL ye maloldu.
modelimde şudur:
Orchestra Hasır El Sepeti | Funnababy
Ne olur ne olmaz belki niyeti 2.kez bozarım diye pembe istemedim :)

süper valla. 400-500 diyorlar böyle yatağa şok oluyorum. bende karamürselden bambu sepet getirtebilirim . eşimin arkadaşı orada oturuyor.

pembiş taşınmışsın hayırlı olsunn
iyiki anneler var valla

[COLOR="Magenta"]evt canım kayınvalidem sadece telefonda akıl verdi bana cok sinirliyim yardıma gelmedi kadın ya teklif bile etmedi.bu arada henüz toplandık sadece.tasınmadık.haftaya da tasınırız herhalde

meloşcum esimin tanıdığı birkaç mobilyacı varmış oralara bakıcaz ona da bakarız olmazsa saol tatlım.ama ben beyaz ve sade bir takım istiyorum çok da para verme taraftarı değilim açıkçası gerek duymuyorum[/COLOR]

Günaydın Güneşimmm ii sen nasılsın? Hafta sonu naptın ?

cnm iyym hafta sonu bunalımdaydım kocam benı zor bunalımdan cıkardı dunde buzdolabı temzledım gunumu aldı nerdeyse ehehehehe yanı kayda deger bişi yok sen naptın bakalım:)

hiç işte benim pofişim ne tırnak çıkarır ne ısırır
bu ukla anlasın diye
senin kediyle aynı odaya kapatacam onu
sempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile

Ne gülüyosuuuun? :oklava: Canım çıktı yükleyene kadar, internet çokyavaşladı gidip gidip geliyor

hiç işte benim pofişim ne tırnak çıkarır ne ısırır
bu ukla anlasın diye
senin kediyle aynı odaya kapatacam onu
sempatiksalakcinni

Benim kocanın kafası şişti senin kediyi dinlemekten. delikafadulden

kız ukla valla bizim göbeklerimiz hiç çıkmamış yaaa

nE OLDU KUZU BE NİYE BUNALIMA GRDN?
Dün bende yeni doğan bebek ziyaretine gittim
Kız evde doğum yapmış birden gelmiş bebek ve 2.400 doğmuş
Dr sağlıklı oldğnu sölemiş annede ne dikiş var ne bişi şoktayım hala
cnm iyym hafta sonu bunalımdaydım kocam benı zor bunalımdan cıkardı dunde buzdolabı temzledım gunumu aldı nerdeyse ehehehehe yanı kayda deger bişi yok sen naptın bakalım:)

bilmiyorumkismile

hepsi çok güzelmiş.siz buradan tanışarak buluştunuz dimi? yani önceden tanışmışlık varmıydı? şu ayaktaki resminizde soldan sağa isimleri yazarmısın merak ettim buyrunnnnnnnnn
zynpmrt, ukla, daemon, ozgecay, melmea canım

evet burda tanıştık buluştuk

kızlar bayıldım sizeee maşallah buarada hepınızde bı anne gusellıgıııı varr yaaaaaaaaaaaaaaaaaa koca göbusler sızııııııııııı
delikafadulden

Ne gülüyosuuuun? :oklava: Canım çıktı yükleyene kadar, internet çokyavaşladı gidip gidip geliyor

Benim kocanın kafası şişti senin kediyi dinlemekten. delikafadulden
ay cok mu sevdin teyzesi
gel arada sevmek için

şişko bayanlar hepiniz çok tatlısınız. ama kınıyorum sizi pofiş yok resimlerde :umursamaz:

nE OLDU KUZU BE NİYE BUNALIMA GRDN?
Dün bende yeni doğan bebek ziyaretine gittim
Kız evde doğum yapmış birden gelmiş bebek ve 2.400 doğmuş
Dr sağlıklı oldğnu sölemiş annede ne dikiş var ne bişi şoktayım hala

yaa öle işte haftann yorgunlugunu hıssttm öle battanyenn altındn cıkmak ıstemedm havada acayıp yagmrluyduuuu
nasılyaa dıkıs bıle yok nasıl evde dogurmusss anaaaaaaaaaummmm maşallhh dıyelımmmbilmiyorumkismile:emir_bebek:

Back
X