• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben gün acayip kötüyüm yaa kasıklarım ağrıyor sabahda çok afedersiniz çıkardım
midem fena bulantılar geri döndü benim

Cok super resimler...insallah dogumdan sonra bebislerimizle bir bulusma ayarlarsiniz o zaman ben de gelirim :D

ayy traş olmuş çirkin pofişimin de resimleri eklenmişşş...

kızlar ben gün acayip kötüyüm yaa kasıklarım ağrıyor sabahda çok afedersiniz çıkardım
midem fena bulantılar geri döndü benim

Ukla senin kız dışa doğru değil de içe doğru büyüyor galiba, normalde bebek sıkıştırdığı için son aylarda mide bulantısı tekrar başlar diyorlar, ama seninki erkenden başladı.

Kasık ağrısını sorsana abine bakalım normal mi?

yaaa kaça aldın sepeti?? ben sallanan istiyorum ama senin beşik sabit mi ??

75 dedi 70 e aldım. sallanan değil ama tekerlekli. salona taşıma açısından daha pratik geldi bana.
netten karamürsel bebek sepet yazınca çıkıyor ama tam dediğim siteyi bulamadım

Süper olmuş valla arkadaşlar.. Allah muhabbetinizi arttırsın... Bir kaç gündür internet problemi yaşadığım için hiç yazamadım sizlere...
Hepinize maşallah... Göbüşlere de, içindeki bebişlere de....

meloş yaa
dün alacaktım unuttum
mantar kurabiyenin tarifini istiyom
bayıldım

75 dedi 70 e aldım. sallanan değil ama tekerlekli. salona taşıma açısından daha pratik geldi bana.
netten karamürsel bebek sepet yazınca çıkıyor ama tam dediğim siteyi bulamadım

güle güle kullan fiyatı da çok iyi . içinin yatağını nasıl halledeceksin. o sepetlere uygun yataklar var mı??
bende amma soru sordum bugün sempatiksalakcinni

güle güle kullan fiyatı da çok iyi . içinin yatağını nasıl halledeceksin. o sepetlere uygun yataklar var mı??
bende amma soru sordum bugün sempatiksalakcinni
buluşmaya gelmemenin kıskançlığındandır sempatiksalakcinni

herkese merhabalarrrrrrr.....
dün buluşmuşsunuz kıskandımmmmmmm...bayanssulusmile:))

Ukla senin kız dışa doğru değil de içe doğru büyüyor galiba, normalde bebek sıkıştırdığı için son aylarda mide bulantısı tekrar başlar diyorlar, ama seninki erkenden başladı.

Kasık ağrısını sorsana abine bakalım normal mi?
ne bilim valla yaa çok kötüyümmm midem çok fena şu an
kasık ağrısı normal canım c.tesi dr a sormuştum
bu arada senin oğluş en son gr dı???
benimki 707 gr dı

Back
X