- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #58.701
demi çeneme vurdu kıskançlık delikafadulden
evet evet sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaa tamam süperÖzgee gruba atıyorum tarifi yanında bir de bonus tarif var ama ben daha deneyemedim
ne bilim valla yaa çok kötüyümmm midem çok fena şu an
kasık ağrısı normal canım c.tesi dr a sormuştum
bu arada senin oğluş en son gr dı???
benimki 707 gr dı
acaba kilomu alamıyoz dedim ya25+1'de 551 gr'dı benim sıpa.
25+1 yazmışsın gıı25+1'de 551 gr'dı benim sıpa.
o öylea.s sahi archi sende aynı şehirdeymişsin
a.s sahi archi sende aynı şehirdeymişsin
günaydın kızlar herkese iyi haftalar
bu arada büyük buluşma gerçekleşmiş. çok tatlı çıkmışsınız göbüşlüler siziiiiiiiiiiiiiiiiii
o öyle
ağır abla
gelmes her yere
aklinialirimsmile
:roflol: :roflol:puffffffff sırnaşık şeyevet ağır abla oldum popom kalkmıyor yerden. haftasonu 2 saat gezdik ,resmen oturma grubuma ağrılar girdi.
günaydın kızlar herkese iyi haftalar
bu arada büyük buluşma gerçekleşmiş. çok tatlı çıkmışsınız göbüşlüler siziiiiiiiiiiiiiiiiii
puffffffff sırnaşık şeyevet ağır abla oldum popom kalkmıyor yerden. haftasonu 2 saat gezdik ,resmen oturma grubuma ağrılar girdi.
puffffffff sırnaşık şeyevet ağır abla oldum popom kalkmıyor yerden. haftasonu 2 saat gezdik ,resmen oturma grubuma ağrılar girdi.