2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu sabah diyetisyene başladım canım yarında tekrar gidip şeker ölçüm cihazı ile ilgili bilgi alacağım ve 1 tane verecekler 1 hafta kullanıp endokrin doktoruma tekrar gideceğim belki diyetle kontrol altında tutacağız eğer olmassa ne yapacağımıza ozaman karar verecek doktor hayırlısı bugün 3 doktorla konuştum üzüleek birşey olmadığına ikna ettiler beni sadece daha dikkatli olacağım
anladım canım
bence de sonuçta çözümü olmayan birşey değil
Allah beterinden saklasın
takma kafana

hiç birisde qüzel deil ki :sinifsinif:
kıs güselliğine bakın diye mi attık :mymeka:

hadi bakalım bu hafta dıkkat ette haftaya ıyı haberlerle gel ınsallah

inşallah canım doktor hamileliğinin sonuna kadar bu diyeti uygularsın dedi artık öle yapacağım :) ama artık içim daha rahat hiç olmassa önlemini aldık

vallahı acıkcası neresı olursa anadolu yakasında cok böle ızmıte dogru olmayan yerlerde (bostancı koprusu sınır ) arıyoruz..

Anladım canım bizde maltepede ama e-5 üzerinde oturuyoruz bostancı köprüsü evden 10 dk sürmüyor bu sitede fiyatlar 800 TL civarında ve evler 3 oda 1 salon fena değil ondan sordum nereyi düşünüyorsunuz diye

insan elınden gelenı yapmak ıstıyor canım haklısın, aman onlar ıyı olsun da ben en iğrenç şeylerı bıle yer içerım. mesela turşu dıye ölcem ama yemıyorum, ama ölcem yakında bilesın.. :gitme:

Ahhhh bılmezmıyım bende yıyemıyom yasak.Zaten baştan berı eşim yedırmıyodu bana eve almıyodu hiç.Annemle kayınvaldemde gızlı gızlı yedırıyodu bana canım çekıyo dıyekaydirigubbakcemile3Hatta şalgam suyu bıraksa 2 lt içicem gunde.Doktora soyledı eşim.Doktor neeeeeeeeeeyasakkelime içmicen dedı kesınlıkle.bende lımon yıyom canım şimdi hergun 1 tane yıyom nerdeyse.İş yerınde bıle yıyom hatta.Ne olcak halımız bılmıyom.Sende lımonu dene olmazsa elimde bı kaldı.Onuda alırlarsa ısyan edıcem artıkkafamçokkarıştı

Ahhhh bılmezmıyım bende yıyemıyom yasak.Zaten baştan berı eşim yedırmıyodu bana eve almıyodu hiç.Annemle kayınvaldemde gızlı gızlı yedırıyodu bana canım çekıyo dıyekaydirigubbakcemile3Hatta şalgam suyu bıraksa 2 lt içicem gunde.Doktora soyledı eşim.Doktor neeeeeeeeeeyasakkelime içmicen dedı kesınlıkle.bende lımon yıyom canım şimdi hergun 1 tane yıyom nerdeyse.İş yerınde bıle yıyom hatta.Ne olcak halımız bılmıyom.Sende lımonu dene olmazsa elimde bı kaldı.Onuda alırlarsa ısyan edıcem artıkkafamçokkarıştı
ya turşu ve şalgam fln neden yiyip içemiyonuzz bilmiyorumkismile

kızlar sabah yazılanlr gıtmıs ehehe kafam karstı iceeee
dae maşallah oglusunaaa kg mı olmş oo kısss

anladım canım
bence de sonuçta çözümü olmayan birşey değil
Allah beterinden saklasın
takma kafana

kıs güselliğine bakın diye mi attık :mymeka:

anacım bunla iş yerinde qezdiğini düşünsene kaydirigubbakcemile3
anca hastanede hemşire olarak falan çalışman lazım qiyebilmen içinboshayallersmile

anca hastanede hemşire olarak falan çalışman lazım qiyebilmen içinboshayallersmile
yaw ben evde giymek için düşündüydüm sempatiksalakcinni

önemli soru: internetten alışveriş yapan arkadaşlar hangi site daha uygun acaba. bebek bakım ürünleri arıyorumda

sebamedin bakım setini alan varmı piyasa fiyatı ne kadar acaba? Bu arada şükür site düzelmiş

yaw ben evde giymek için düşündüydüm sempatiksalakcinni

evde çok bel ağrın falan oluyo mu
aman evde ne kadar ayakta duruoz ki zaten önemli olan dışarı qezmeye çıktığmızda falan
bel ağrımızı önleyecek bişey olması:hulya:

ya turşu ve şalgam fln neden yiyip içemiyonuzz bilmiyorumkismile

Yaaa ödemin 1 numaralı sebebi.Ve yapay oluyo genelde.Vitamın yok denecek kadar az.Tuz oranı çok fazla.Ben turşuyu şöyle 1 kere ısırsam o gun şişiyo ayaklarım.Çok denedım bunu.O turşuda ne varsa artık.Bır tek ısırık almam yetıyo.Gecen aydan berıde şalgamıda yasakladı.Artık yeter dedı.Şuan su toplamaya başlıyosun.Yuzun gozun şişer dedı doktor.Dıyorum ya elimde bı lımon kaldı sadece neyazıkki.Ben de çok özledım gülkurusu gıbı ama dıkkat edın kızlar nezamn turşu yesem ogun heryerım şişiyo .

evde çok bel ağrın falan oluyo mu
aman evde ne kadar ayakta duruoz ki zaten önemli olan dışarı qezmeye çıktığmızda falan
bel ağrımızı önleyecek bişey olması:hulya:

ay zaten alalım ya da alın diye atmadım
yukarda reklamı çıktı sitede de
ay bu da neymiş manasında attım
ayrıca evde de bel ağrım oluyor evet, iş ve yemek yaparken özellikle
asıl işyerinde hep oturuyorum ben
ay neyse

Yaaa ödemin 1 numaralı sebebi.Ve yapay oluyo genelde.Vitamın yok denecek kadar az.Tuz oranı çok fazla.Ben turşuyu şöyle 1 kere ısırsam o gun şişiyo ayaklarım.Çok denedım bunu.O turşuda ne varsa artık.Bır tek ısırık almam yetıyo.Gecen aydan berıde şalgamıda yasakladı.Artık yeter dedı.Şuan su toplamaya başlıyosun.Yuzun gozun şişer dedı doktor.Dıyorum ya elimde bı lımon kaldı sadece neyazıkki.Ben de çok özledım gülkurusu gıbı ama dıkkat edın kızlar nezamn turşu yesem ogun heryerım şişiyo .

bilmiyorumkismile
ben de eskiden çok yiyodum da artık yemiyorum
eve de almadım ne zamandır ama
biyere yemeğe gittiysek ve turşu varsa kaçırmıyorum bilmiyorumkismile

Kız cleo, son zamanlarda ayaklarımız anca bu terliklere sığar

Gül kurusuna maşallah dedik ama sen yakalandın sıra benim ikinci ölçümde
Hayatım sıkma canını napalım vardır bunda da bi hayr elbet
Allah dermanszı dert vermsin dikkat edicez bişey olmucak inş.
Canım bende dün şeker çıktı bugün diyetisyene gittim endokrine gittim ama hemşiresi izinli olduğu için tekrar gideceğim şeker ölçüm cihazı vereceklermiş açlık ve tokluk kan şekerini ölçmeyi öğretecek 1 hafta diyet ve ölçümlerle doktora gideceğim ona göre ne yapacağımıza karar verecek

Back
X