2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sempatiksalakcinni

efet son zamnlrda bence goruntuyu hıc dusunemıcezzz yanı ben sımdıden goruntuye onem vermemeye basladımmm ehehehişyerıne bazn pıjamalarımla gelmek ıstıyorum meselaaaa okdr rahatlık taraftarymmm:(

Kız cleo, son zamanlarda ayaklarımız anca bu terliklere sığar

şişmelerimiz olursa evet sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
ama inşallah şişme durumumuz olmaz canım eyvahedigeldismile

efet son zamnlrda bence goruntuyu hıc dusunemıcezzz yanı ben sımdıden goruntuye onem vermemeye basladımmm ehehehişyerıne bazn pıjamalarımla gelmek ıstıyorum meselaaaa okdr rahatlık taraftarymmm:(

güneşim bir de bunların topukluları olsa ne güzel olur dimi? :roflol::roflol:

kızlar hastane çıkışını nasıl alıcaksınız bizim bebekler yaz bebeği olucak ya şimdi kafam karıştı ben chiccodan almıştım bi tane ama bi içi var kısa kollu çıt çıtlı bide uzunkollu uzun patikli üstü nasıl olcak anlamadm çocuk pişer bunun içinde diyorum anneme o sıcakta o da olmaz saçmalama kırkı çıkana kadar hep uzun kollu diyo

Slm kislar hemen hemen hepimiz son 3 aylik dönemin icinde girdik ve bu dönemin girmesiyle birlikte agrilar,sismeler ve halsizlik de artis gösterdi tabi.
Son dönem bence hamilelikteki en zor ve en dayanilmaz dönem.Bir yandan bebegine kavusma zamani yaklasirken öte yandan da dayanilmaz bel agrilari ve diger rahatsizliklik hat safhada oluyo.
Benim karnim baya bi sisti ben bile inanamiyorum bazen diyorum acaba daha önce mi hamile kaldim ama öle bisey olsa doktorum anlardi zaten.Karnim öyle buyukki egilemiyorum yatarken cok zorlaniyorum saga donsem olmuyo sola donsem olmuyo uykuya dalmak en az 1 saatimi aliyo.Ayrica hic bisey yapasimda gelmiyo ne ev isi ne disariya cikmak ne gezmek tek istedigim sey butun gun yatmak uyumasanm bile uzanmak istiyorum hep.
Artik yavas yavas ödemlerde basliyo tabi ilk oglumda 38 numara ayagim 41 numara olmustu ödem sayesinde sempatiksalakcinni
insallah son dönemimizi sorunsuz bi sekilde bitirir ve meleklerimizi kucaklarimiza aliriz kizlarr yuzduk yuzduk kuyruguna geldikk :lepi:

bir soru daha: yenidoğan bakım ürünleri için 2 marka demiştiniz, biri sebamed diğeri neydi?

Gül kurusuna maşallah dedik ama sen yakalandın sıra benim ikinci ölçümde
Hayatım sıkma canını napalım vardır bunda da bi hayr elbet
Allah dermanszı dert vermsin dikkat edicez bişey olmucak inş.

Saol canım inşallah senin ki ii çıkar gerçi ben bugün 3 doktorla konuştum endişelenmeye gerek yok dediler şekeri dengede tutarsak sorun yok dediler

kızlar hastane çıkışını nasıl alıcaksınız bizim bebekler yaz bebeği olucak ya şimdi kafam karıştı ben chiccodan almıştım bi tane ama bi içi var kısa kollu çıt çıtlı bide uzunkollu uzun patikli üstü nasıl olcak anlamadm çocuk pişer bunun içinde diyorum anneme o sıcakta o da olmaz saçmalama kırkı çıkana kadar hep uzun kollu diyo

yeni doğdukları zaman ısınamıyorlar canım ilk etapta alışana kadar uzun kollu giydiricez tabi 40 gün değil duruma göre ayarlarsınız bunu

arkadaşlar küçük meleğim için dua edin olur mu, benim kızım pırpır ederken canlandı, ellerim artık boş:(

Canım!!! Geç kaldım mesaj yollamak için kusura bakma ama anca açabildim siteyi... Başın sağolsun canım... Tanrı bir daha yaşatmasın böyle bi acı hiçkimseye...

bende yarın şeker ölçümü yaptıracam bakalım nasıl çıkacak bu ölçüm nasıl yapılıyor

slm güneşim bende bucada dogum yapacam senin dr kim orda

slm cnm ben manavkuyuda ahmet beye gıdıyordum memunndum ama yınede ssk muhabbetıne doktor degstırcem daha karar vermedım nereye gıdecegımeee

slm cnm ben manavkuyuda ahmet beye gıdıyordum memunndum ama yınede ssk muhabbetıne doktor degstırcem daha karar vermedım nereye gıdecegımeee

anladım cnm benim dr tahir bey şirinyerde muayenesi bucanında dr eger bilmek istersen süper bi dr

kızlar çok uykum geldi.ahhh evde olsamda uyusamm.aksi gibi işte yoğun

bendede şu bir kaç qündür sürekli uyku hali oluyor yaa
ya dışarı çıkıp qezmem lazım uykumun qelmemesi için yada sürekli hareket halinde olmam lazım
evdede sürekli hareket halinde olunmuyor ki
sabah kalkıp yapıyorum işlerimi bütün qün boş boş oturuorum
bilmiyorumkismile

Back
X