2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslen edebıyat ögretmenıyım. evde oturdugumdan berı hergun ders verıyorum. çok tatlı gelenler hepsının kanı kaynıyo,insan onlara bakınca gençlıge özenıyo valla.
iyi para kazanıyor musun dersten sempatiksalakcinni

Valla benim doğum yapacağım hastanede sancıyı odanda çekiyormuşsun özellikle sordum asla sancı odasına almıyoruz kendi odanızda doğumun başlamasını bekliyoruz zaten nts cihazı odanızda olacak dediler. Hasta bezinide benim bildiğim hastane verir gerekirse ayrıca çok acil bir durum olursada ya hastanenin içinde yada yakınındaki bir yerde satılıyordur. Ben hiçbir arkadaşımdan duymadım önceden aldıklarını[/QUOT

benim arkadaşda hastaneye giderken almış giderken onumu düşünecem ben heyecandan ki ben alım koyum çantama zaten sezeryan olacağım belli benim hastanede veriydur belkim onu bilmiyorum

valla benim ilk zamanlar çok olmuştu...

yaa bu bünyeden bünyeye göre değişiyor sanırım. Görümcemin 40 gün boyunca damla dalada olsa sürdü. Bazı arkadaşlarımın ilk günler çok geldi ama bir haftada kesildi. Bir arkadaşım ilk günler olmadı sonradan geldi. Tamamen kişiye göre değişen bişey anlaşılan

benim göğüsler çok büyümedi sadece kilodan dolayı bedenim bu ay büyümeye başladı hissettim hala eski sütyenlerimi giyiyorum oda dışarı çıkarken evdeyken giymiyorum ben bu aydan sonra büyür dimi kızlarrrr

hatta geçen eşimle markete gidiyoruz giyindim çıktık bir ksiklik var ama ne bulamadım neyse dedim gittik markete yolda bir fark ettim ki sütyen giymeyi unutmuşum:roflol::roflol:

hele diyorum bir hafiflik var eşim hemen geri dönelim dedi bende geldik zaten markete boşver dedim allahtn ucu belli değildi öyle alışverişi yaptık çıktık

Herkese selam kızlar, dün akşam bişeye kafam bozuldu saatlerce ağladım..Sabahta şi gözlerle uyandım..Şimdi de bebişimi çok üzmüş olmalıyım diye üzülüyorum.Tam pisişik oldum bugün.. sempatiksalakcinniİnsan kendini çok suçlu hissediyo onu üzdüğünü düşününce. Ben ağlarken o da karnımda sağa sola dönüp durdu..Yaa çok moralim bozuk.Kızımdan özür diliyorum sizin huzurunuzda. :Saruboceq:Onu bi daah üzmüycemopuyorumnanaktan

ay benim arkadaşımın eşi sezaryen yaptı
kız birkaç gün içinde kalktı ayağa yaa
şans meselesi herhalde

Herkese selam kızlar, dün akşam bişeye kafam bozuldu saatlerce ağladım..Sabahta şi gözlerle uyandım..Şimdi de bebişimi çok üzmüş olmalıyım diye üzülüyorum.Tam pisişik oldum bugün.. sempatiksalakcinniİnsan kendini çok suçlu hissediyo onu üzdüğünü düşününce. Ben ağlarken o da karnımda sağa sola dönüp durdu..Yaa çok moralim bozuk.Kızımdan özür diliyorum sizin huzurunuzda. :Saruboceq:Onu bi daah üzmüycemopuyorumnanaktan
:teselli:

aslen edebıyat ögretmenıyım. evde oturdugumdan berı hergun ders verıyorum. çok tatlı gelenler hepsının kanı kaynıyo,insan onlara bakınca gençlıge özenıyo valla.
ay ne güzel bende bi süre dersanede çalışmıştım gençlerle olması hem zor hem güzel

yaa bu bünyeden bünyeye göre değişiyor sanırım. Görümcemin 40 gün boyunca damla dalada olsa sürdü. Bazı arkadaşlarımın ilk günler çok geldi ama bir haftada kesildi. Bir arkadaşım ilk günler olmadı sonradan geldi. Tamamen kişiye göre değişen bişey anlaşılan

ben doğumdan yarım saat sonra kürtaj da oldum ondan dolayı da galiba çabuk toparlandım..40 çıkmadan ilk adetimi bile oldum..

benim göğüsler çok büyümedi sadece kilodan dolayı bedenim bu ay büyümeye başladı hissettim hala eski sütyenlerimi giyiyorum oda dışarı çıkarken evdeyken giymiyorum ben bu aydan sonra büyür dimi kızlarrrr

hatta geçen eşimle markete gidiyoruz giyindim çıktık bir ksiklik var ama ne bulamadım neyse dedim gittik markete yolda bir fark ettim ki sütyen giymeyi unutmuşum:roflol::roflol:

hele diyorum bir hafiflik var eşim hemen geri dönelim dedi bende geldik zaten markete boşver dedim allahtn ucu belli değildi öyle alışverişi yaptık çıktık

Ay aynı şey benim de başıma gelmişti. İşyeri servisine geç kalmayayım diye koşuşturup duruyordum yolda bir yandan da allahım ya bi rahatlık var bende nedir ki falan diye düşünürken bir anda farkettim takmamış olduğumu.Geri de dönemedim geç kalmayayım diye. O günü öyle rahat rahat geçirmiştim sempatiksalakcinni

Back
X