2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaw biz evlilik dönemi de gitmiştik okadar aşırı oyalanmamıştık valla..
şarkhan a gitmiştik o zaman galiba..
neyse artık kısmet naapalım
yürürüz biraz

kız yayayken problem yok zaten araba başa bela tafik sıkışık adım adım gidiyor bide üstüne park yeri yok soru orda yoksa arabayı bıraktıktan en fazla 10 bilemedin 15 dakka içinde havuzluhanda alışverişe başlamış olursun ama mesele arabayı bırakabilmekte

ya günesimmmmm,inan suraya geliyorum kisme görmüyoo,dünde geldim ama neyse ya,olsun hamileyiz ya arada alinganligimiz tutuyor iste.dalamiyom ki,cünkü siz coktan muhabbeti koyulastirmis oluyorsunuz.neyse saglik olsun bende okurum artikin

olsun kızz bende koyulaşmış muhabbete dalıyommmm iştee yoksa konyla baglantım bile olmyr cogu zamannnnnn cunku yazılanları kacırabılyrz cogu zamn slm bıle vermeyı unttgmz kıslr oluyr olck okaaaaa

ya günesimmmmm,inan suraya geliyorum kisme görmüyoo,dünde geldim ama neyse ya,olsun hamileyiz ya arada alinganligimiz tutuyor iste.dalamiyom ki,cünkü siz coktan muhabbeti koyulastirmis oluyorsunuz.neyse saglik olsun bende okurum artikin

Olsun canım kaldığın yerden devam et.Bende işlerin younluğundan dalamıyom ama okuyom yada arada yazıyom.Valla artık birbirimizin karekterini bıle tanı olduk ya.Kım gıcıklık yapıyo,kim iyimser,kim kotumser,kim şakacı ben kendımce bılıyorum.Ben kaç gun once bıberon emzık sordum cevap gelmedı.Gelmesın canları saolsun okumadılar belkı gormedıler.Yada bende mıllete cevap yazamıyorum mesela herzaman kızamam o yuzden.Ama sağolsun sureklı cevap yazabılen arkadaşlar var.Çok sevaba gırıyolar bence:enbuyukkk:olumunekankayizsmile

güneşim sonucunu öğrendin mi?

yok cnm bugun ofıste yalnızım cıkamadım yarn gıdıp ogrencem teelfondanda sormdm cunkuuu bılgı vermyrlr ugrstryrlr bide doktora gostercem ya soncta onlrıı bana bır suru test yapldı şeker yuklemeden hariç

kız yayayken problem yok zaten araba başa bela tafik sıkışık adım adım gidiyor bide üstüne park yeri yok soru orda yoksa arabayı bıraktıktan en fazla 10 bilemedin 15 dakka içinde havuzluhanda alışverişe başlamış olursun ama mesele arabayı bırakabilmekte

ay neyse
şimdiden beni strese sokma beee
napalım arabayla gitces işte
arabasız gitmez benim adam

kızlar turk kahvesı içtim kalanınıda kasıklıyorum proppplem olurmuuuuuuuuuu?

ya kızlar ben çoktandır giremiyorum yaa.byada geçmiş muhabbet birikmiş yani.okumak zor geldii.sizin çanta mubbetiniz filan oldumu.olduysa hangi sayfalarda hatırlayan varmı.bende ufaktan başladımda hazırlıklara.neler koydunuz okuyum bii

sempatiksalakcinni

çok çok en cok hemde...

ama yine topuk sempatiksalakcinni

valla tamda şimdi onu yazacktım öskem beee yıne topkladı bzmkı ses soluk yok :D:D ben bukdr lafa dayanamzdm catlrdm ortdn ıkıyeeeeeeeeeesempatiksalakcinni

Olsun canım kaldığın yerden devam et.Bende işlerin younluğundan dalamıyom ama okuyom yada arada yazıyom.Valla artık birbirimizin karekterini bıle tanı olduk ya.Kım gıcıklık yapıyo,kim iyimser,kim kotumser,kim şakacı ben kendımce bılıyorum.Ben kaç gun once bıberon emzık sordum cevap gelmedı.Gelmesın canları saolsun okumadılar belkı gormedıler.Yada bende mıllete cevap yazamıyorum mesela herzaman kızamam o yuzden.Ama sağolsun sureklı cevap yazabılen arkadaşlar var.Çok sevaba gırıyolar bence:enbuyukkk:olumunekankayizsmile
ben gıcıklık yapıyom dimi sempatiksalakcinni

:ecrin_bebek:

hamiş gacilerrrr ceneniz bol olsun:ecrin_bebek:

ben nasıl biriym söle bana cnm ozmn buarada biberon la ılgılı ne sordunn cnm kacırmıszdır yaaaaa ben konu hakknda bılgım yoksa ztn hıc dalmıyrm olaya

ya kızlar ben çoktandır giremiyorum yaa.byada geçmiş muhabbet birikmiş yani.okumak zor geldii.sizin çanta mubbetiniz filan oldumu.olduysa hangi sayfalarda hatırlayan varmı.bende ufaktan başladımda hazırlıklara.neler koydunuz okuyum bii

al canım ben daha önce bi konu açmıştım linki aşağıda orda biraz aşağıda hastane çantası içinde liste var

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...0-haziran-anneleri-bebek-ihtiyac-listesi.html

kızımı görmeye gittim bugün ben :dance:
haftasonu 2-3 saatlik bir yola gideceğim de hem onu sormak için gittim
hem de gitmişken bakalım dedik kızıma
1125 gr olmuş minik kızım benim :nazar:

Back
X